P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:13

P4 - 01 aug. 20 kl. 23:17

Stor skogbrann i California

Det har brutt ut en stor skogbrann i California i USA.
Over 7.000 mål har så langt brent ned i et område øst for byen Los Angeles, melder Los Angeles Times.
Brannen ble oppdaget i går og over 300 brannfolk jobber med å slukke den. Så langt har misnt et hus brent ned, og flere nabolag er evakuert..
Les mer på P4


Les mer om:
California, USA, Los Angeles, Los Angeles Times

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, skogbranni , California
NRK - 02 aug. 20 kl. 03:34

Stor skogbrann i California

Flere hundre brannmenn med helikoptre og brannfly kjemper for å få kontroll over en skogbrann i Riverside County øst for Los Angeles. Mer enn 300 brannmenn deltar i slokkingsarbeidet. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen som startet fredag..

Klartale - 04 aug. 20 kl. 08:41

Bil startet skogbrann i California

En skogbrann herjer i California i USA. En bil med motorfeil startet brannen, ifølge myndighetene..

NRK - 04 aug. 20 kl. 07:54

– Bil starta skogbrann

Ein bil med motorfeil utløyste ein skogbrann som herjar aust for Los Angeles i USA, ifylgje styresmaktene i California. Brennande bitar karbon kom ut av eksosanlegget på bilen, noko som sette fyr på vegetasjonen fleire stader..

P4 - 02 aug. 20 kl. 10:56

Undersøker om skogbrann kan være påsatt

Politiet i California undersøker om skogbrannen øst for Los Angeles er påsatt. Ifølge NBC Los Angeles har vitner som ringte nødetatene om brannen sett en mulig brannstifter. Nær 8000 er evakuert og flere hundre brannkonstabler kjemper for å få kontroll over en skogbrann som startet i går..

P4 - 03 aug. 20 kl. 07:19

Brann ut av kontroll i California

En skogbrann på over 80.000 mål sprer seg sør i California i USA. Mer enn 1300 brannfolk kjemper for å få kontroll på brannen, men så langt uten hell, skriver CNN.

NRK - 22 april 20 kl. 13:24

Tusenvis evakuert i Nederland

Rundt 4.000 mennesker er evakuert fra landsbyen Herkenbosch i Nederland, der en stor skogbrann har ført til stor røykutvikling. Brannen brøt ut mandag og nasjonalparken De Meinweg er særlig hardt rammet.

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 07:10

Evakuerer tusenvis fra skogbranner i California

Flere hundre brannmenn med helikoptre og brannfly kjemper for å få kontroll over en skogbrann i Riverside County øst for Los Angeles. Nær 8.000 er evakuert..

VG - 02 aug. 20 kl. 20:34

Evakuerer tusenvis i California

Flere hundre brannmenn med helikoptre og brannfly kjemper for å få kontroll over en skogbrann i Riverside County øst for Los Angeles. Nær 8000 er evakuert..

NRK - 03 aug. 20 kl. 06:59

Skogbrann ute av kontroll

Meir enn 1300 brannfolk kjemper for å få kontroll over skogbrannen som spreier seg i det sørlege California, men så langt utan hell. Skogbrannen i Cherry Valley aust for Los Angeles starta fredag, og breier seg over 80.000 mål..

P4 - 04 aug. 20 kl. 08:23

Bil startet skogbrann

En bil med motorfeil startet den store skogbrannen sør i California i USA. Brennende biter karbon fra bilens eksosanlegg antente vegetasjon flere steder, opplyser myndighetene. Rundt 8000 personer har blitt evakuert fra 2600 boliger etter brannen som startet i helgen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 1 time siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 1 time siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 1 time siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 1 time siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 1 time siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 1 time siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 8 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 8 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 9 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt