P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:33

P4 - 20 Feb 20 kl. 17:13

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag.
I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen.
Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..
Les mer på P4


Les mer om:
Svalbard, Dagbladet, Sysselmannen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, redningsaksjon, pågår
Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 18:21

Frykter personer har gått gjennom isen i Troms. Stor redningsaksjon iverksatt.

Det er iverksatt en stor redningsaksjon i Dyrøy i Troms etter meldingen om at personer kan ha gått gjennom isen på Skøvatnet..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 18:21

Redningsaksjon i Troms: Politiet tror ikke at noen har gått gjennom isen

Det er iverksatt en stor redningsaksjon i Dyrøy i Troms etter meldingen om at personer kan ha gått gjennom isen på Skøvatnet..

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 18:39

Stor leteaksjon på Helgelandskysten – to personer over bord da båt kantret

Det pågår en stor redningsaksjon etter at en båt kantret på Helgelandskysten i Nordland. Det er kraftig vind i området, og én person er blitt observert i havet..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:03

Ferge på grunn utenfor Stockholm – stor redningsaksjon pågår

Det melder svenske medier..

P4 - 29 Nov 19 kl. 18:40

Stor leteaksjon på Helgelandskysten

Det pågår en stor redningsaksjon etter at en båt kantret utenfor Helgelandskysten i Nordland. En person er reddet opp av havet og blir fløyet til sykehuset i Bodø, opplyser Hovedredningssentralen. Ifølge NRK var det to personer om bord i båten da den kantret mellom Træna og Lovund.

NRK - 07 Mar 20 kl. 17:26

Redningsaksjon i Røldal

Det pågår ein redningsaksjon i Røldal i Ullensvang, melder Hovudredningssentralen. Ein turgåar har grave seg ned. Røde Kors-patrulje er på veg.

VG - 26 Dec 19 kl. 13:46

Frykter flere er tatt av stort snøskred i Alpene

Det er iverksatt en stor redningsaksjon etter at det ikke et snøskred i en skibakke i Andermatt i Sveits torsdag formiddag..

NRK - 30 Dec 19 kl. 14:07

Redningsaksjon i Trøndelag

Politet melder at det er satt igang en redningsaksjon ved Himovatnet i Namdal i Trøndelag. Fem personer, et av de et barn, befinner seg ved en seter og kommer seg ikke tilbake til utgangspunktet på grunn av helsesituasjon og vær..

VG - 28 Oct 19 kl. 12:25

Toåring fanget i brønn i India

En stor redningsaksjon er i gang for å forsøke å redde ut en toåring som sitter fast i en trang brønn i India..

VG - 12 Nov 19 kl. 18:58

Frykter person har gått gjennom isen

En stor redningsaksjon pågår i Skøvatnet i Troms. Dykkere har så langt ikke gjort funn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke på Mysen

En mann i 30-årene er alvorlig skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold i kveld. Mannen er fraktet til sykehus i luftambulanse. Det var to personbiler som kolliderte nord for Eidsberg stasjon.

P4 - 12 timer siden

Stoppet fester i natt

Politiet i Agder måtte i natt stoppe flere privatfester med for mange mennesker. Operasjonsleder Øyvind Hægeland sier til NTB at det har vært en økning i antall hjemmefester fordi folk ønsker å være sosiale. De fleste avsluttet festen da de fikk beskjed av politiet, og ingen ble anmeldt.

P4 - 1 time siden

Løve døde i Dyreparken

En 12 år gammel løve døde i en ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Dødsårsaken er ikke endelig fastsatt, men løvinnen Leia har trolig hengt seg fast i tauene som brukes til å aktivisere dyrene. Der har hun fått sirkulasjonsproblemer og problemer med å puste, opplyser Dyreparkens veterinær til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

P4 - 1 time siden

Droppet karantene - smittet tre

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha holdt seg hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Nå har både personen selv og minst tre andre fått påvist korona-smitte..

P4 - 2 timer siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 3 timer siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 2 timer siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 4 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 4 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt