P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 00:34

P4 - 31 May 19 kl. 06:17

Stor økning i vold blant jenter

Aldri før har så mange jenter i Norge vært så voldelige som nå.
Det ble registrert 131 voldslovbrudd blant jenter mellom 15 og 17 år i Oslo i 2018 - det er er mer enn en dobling fra 2015.
Forsker Ann-Cathrin Faldet ved høgskolen i Innlandet sier til Aftenposten at jenter som bruker vold ofte mislykkes på et område der de fleste jenter lykkes, som med skole og i relasjoner..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Oslo, Ann-Cathrin Faldet, Innlandet, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, økningi , vold, blant, jenter
P4 - 21 Jun 19 kl. 10:18

Kraftig økning i andel anmeldt vold

Siden 2009 har det vært en økning på 28 prosent i anmeldte voldstilfeller i Oslo. Det viser en omfattende rapport som Oslo-politiet legger frem i dag. Politiet i Oslo har analysert anmeldt vold over en tiårsperiode.

P4 - 21 Jun 19 kl. 09:52

Flere innvandrere stemte ved stortingsvalget i 2017

Valgdeltakelsen blant innvandrere økte i stortingsvalget i 2017 sammenlignet med valget i 2013. Det viser en ny analyse fra Statistisk sentralbyrå som ble lagt frem i dag. Det var en økning i valgdeltakelsen blant norskfødte med innvandrerforeldre.

P4 - 03 May 19 kl. 07:26

Flere anmelder bedrageri

Stadig flere anmelder bedrageri. 

I fjor ble det anmeldt 22.514 saker, det er en økning på 13,3 prosent fra året før, viser tall P4 Nyhetene har fått fra Politidirektoratet.

P4 - 24 Sep 19 kl. 12:52

- Må bli mer lik kunnskap om vold mot barn

- Det er helt nødvendig at flere tør å varsle hvis de mistenker vold mot barn. Det sier spesialsykepleier Tone Emilie Sinnangr ved Stine Sofie Stiftelse. Kripos har for første gang gjort en gjennomgang av straffesaker som gjelder alvorlig vold mot små barn, og blant funnene kommer det frem at kunnskapen om vold mot barn i politidistriktene og ved ulike helsestasjoner og barnevernstjenester varierer mye..

Klartale - 31 May 19 kl. 07:18

Jenter bruker mer vold

Fysisk vold blant ungdom er blitt mer vanlig. Jenter bruker mer vold enn før, men de oppfører seg annerledes enn guttene..

NRK - 02 May 19 kl. 05:44

Økende vold mot jøder

I fjor var det en kraftig økning i voldelige angrep mot jøder, ifølge en ny rapport fra Universitetet i Tel Aviv. Den viser til 387 voldelige angrep i 2018, en økning på 13 prosent fra året før. 13 mennesker døde av volden..

Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 10:39

Økning i trusler mot Nav-ansatte

I 2018 ble det registrert hele 2.339 hendelser med vold og trusler mot Nav-ansatte, en økning på nesten 8 prosent fra det foregående året..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 06:08

Rapport: Urovekkende økning i antisemittisk vold

Det var en kraftig økning i antall voldelige angrep mot jøder i fjor, og angrepene kostet flere liv enn på mange tiår, viser ny rapport..

P4 - 05 Sep 19 kl. 08:15

Økning i sykefravær blant kvinner og kommunalt ansatte

Sykefraværet i Norge økte i andre kvartal i år. Spesielt er det økt blant kvinner og kommunale ansatte. Totalt er sykefraværet på 4,9 prosent, noe som er en liten økning fra årets første tre måneder.

P4 - 02 May 19 kl. 06:16

Sterk økning i vold mot jøder

Det var en kraftig økning i antall voldelige angrep mot jøder i verden i fjor. Angrepene var også dødeligere enn på mange tiår, ifølge en ny rapport fra Universitetet i Tel Aviv. Den viser at det ble registrert 387 tilfeller av voldelige angrep mot jøder i 2018, en økning på 13 prosent fra året før.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 3 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 3 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 5 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 3 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 6 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 6 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 6 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 7 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt