E24 > Økonomi

Monday, 18 November, 09:36

E24 - 07 Nov 19 kl. 05:49

Stor-Oslo får to av tre jobber

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk fordi de fleste arbeidsplassene blir skapt i Oslo og Akershus..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hadia Tajik, Oslo, Akershus, oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor-Oslofår to av , tre, jobber
NRK - 07 Nov 19 kl. 02:14

Flest nye jobber i Stor-Oslo

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk og viser til at to av tre nye arbeidsplasser blir skapt i Oslo og Akershus. Det siste året har to av tre nye jobber kommet i disse to fylkene, skriver Klassekampen..

P4 - 01 Nov 19 kl. 09:45

Færre innvandrere jobber heltid

Innvandrere jobber mindre heltid enn andre arbeidstakere. 68,8 prosent av mennene fra blant annet Asia og Afrika jobber heltid, mens det blant majoriteten er 83,8 prosent som gjør det. Innvandrere fra EØS-landene ligger kun fire prosentpoeng bak dette.

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:53

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber nå med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien. Klokken 5 i morges fikk politiet melding fra et vitne om to biler som stod i brann ved garasjeanlegget. Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidstrikt sier brannvesenet nå jobber med å hindre spredning til resten av garasjeanlegget..

NRK - 26 Oct 19 kl. 17:27

Stor uro i Oslo sentrum

Det er stor uro i Oslo sentrum i forbindelse med demonstrasjonar..

P4 - 03 Aug 19 kl. 17:37

Nok en bilbrann i Oslo

For fjerde gang brenner det i en parkert bil i Oslo. Det er på Kampen i Oslo at det brenner - noe det også gjorde forrige gang, like før klokka 14.30.

NRK - 08 Oct 19 kl. 06:13

Oslo fengsel kan bli lagt på Hurum

Eiendomsselskapet Santo ber regjeringen og Statsbygg vurdere å bygge nye Oslo fengsel på Hurum fremfor i Oslo, skriver Finansavisen. Statsbygg jobber med å skaffe en tomt i Oslo eller maksimalt 40 minutter fra hovedstaden..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 07:49

121 kommuner har tapt til sammen 10 000 arbeidsplasser siden 2015

Brorparten av veksten i private jobber skjer i storbyene, og Oslo er den suverene vinneren. Samtidig gikk 10.225 jobber i småkommuner tapt mellom 2015 og 2018..

P4 - 03 Aug 19 kl. 22:23

Jobber på spreng for å forhindre at demning brister

Store mannskaper jobber nå på spreng for å forhindre at en stor demning skal rase sammen ved småbyen Whaley Bridge i Storbritannia. Kraftig regn og økt vannstand i magasinet har ført til at deler av demningsveggen er blitt ødelagt. Myndighetene frykter demningen skal rase og at liv skal gå tapt.

NRK - 29 Aug 19 kl. 03:18

Brann i bil og garasje i Oslo

Det brenner natt til torsdag i en bil og en garasje på Bredtvet i Oslo. Brannvesenet jobber med slukking, mens politiet foretar undersøkelser og søk på og rundt åsstedet, skriver politiet i Oslo på Twitter..

E24 - 04 Nov 19 kl. 05:45

Oljeserviceselskap har mangedoblet antall grønne jobber

Aibel har åtte ganger flere «grønne» jobber enn for ett år siden, og selskapet kan vise til at nær 40 prosent av bestillingene er jobber innen fornybar energi..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Egenkapitalen er tapt hos Havyard Groups datterselskap

En rekke prototype-prosjekter skaper store problemer for Havyard-datter. Nå er selskapet i brudd med lånebetingelser, og stanser betaling av gjeld..

E24 - 1 time siden

Vy-passasjerene har ikke vært mer misfornøyd på 15 år

Tilfredsheten med Vy er på vikende front over hele landet. På alle landets togstrekninger er togpassasjerene mer misfornøyd enn for et halvt år siden. Det viser Vys kundetilfredshetsindeks..

E24 - 2 timer siden

Øystein Stray Spetalen med nytt millionkjøp i B2 Holding

Investoren eier nå inkassoaksjer for 53 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

Selvaag Bolig vil betale ut 2 milliarder til aksjonærene

Ved å rendyrke boligutviklingsvirksomheten vil Selvaag Bolig gjøre seg mer konkurransedyktig. Samtidig vil selskapet gi aksjonærene en solid utbytteutbetaling..

E24 - 2 timer siden

Ny Ford Mustang skal ta opp kampen mot Tesla

Etter å ha kuttet i anslagene tidligere i høst, håper Ford at deres nye elbil Mustang Mach-E skal gjøre selskapet i stand til å kjøre fra konkurrentene..

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken

Resultatene fra Oslo Børs fortsetter å tikke inn denne uken. Det gjør også flere viktige nøkkeltall, samt referater fra to av verdens viktigste sentralbanker..

E24 - 3 timer siden

NHO mener tariffsystemet må fornyes

NHO mener norsk næringsliv står overfor en ryddejobb i tariffsystemet, og de mener den bør fornyes i møte med «den nye økonomien»..

E24 - 12 timer siden

Demonstrasjonene i Hongkong eskalerer, mens økonomien slår sprekker

Tonen har hardnet mellom politiet og demonstranter i Hongkong søndag. Mens opptøyene eskalerer, blir også sprekkene i byens økonomi dypere..

E24 - 14 timer siden

«Norgesgruppen-økonomer» mener «Rema-økonomenes» analyser er irrelevante i Norge

Konkurransetilsynet har vist at prisforskjellene i dagligvaremarkedet er store og at det kan ha ført til brudd på konkurranseloven. Men blant de uavhengige økonomene bransjen har leid inn, fortsetter diskusjonen om hva som kan og bør gjøres med dagligvarebransjen..

E24 - 16 timer siden

Valutastrateg: Klimafokus kan ikke forklare den svake kronen

DNBs valutastrateg Magne Østnor mener det ikke stemmer at økt fokus på klima og fornybare investeringer bidrar til å senke den norske kronen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt