E24 > Økonomi

Saturday, 30 May, 13:17

E24 - 07 Nov 19 kl. 05:49

Stor-Oslo får to av tre jobber

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk fordi de fleste arbeidsplassene blir skapt i Oslo og Akershus..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hadia Tajik, Oslo, Akershus, oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor-Oslofår to av , tre, jobber
NRK - 07 Nov 19 kl. 02:14

Flest nye jobber i Stor-Oslo

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk og viser til at to av tre nye arbeidsplasser blir skapt i Oslo og Akershus. Det siste året har to av tre nye jobber kommet i disse to fylkene, skriver Klassekampen..

NRK - 08 Jan 20 kl. 11:01

Stor lekkasje i Drammensfjorden

Politiet i Oslo melder om en stor lekkasje i sjøen i Svelvik i Drammen. Politi og brannvesen jobber med å finne kilden og begrense lekkasjen. Politihelikopteret er på vei for å få bedre oversikt over omfanget..

P4 - 30 Apr 20 kl. 08:27

Over halvparten jobber deltid

Over halvparten av de som jobber i sykehjemsetaten jobber deltid i Oslo. Det viser ferske tall fra byrådets årsberetning fra i fjor publisert i Einnsyn. Oslo kommune skulle få en heltidskultur, det står det i den rødgrønne byrådsplattformen fra 2015.

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:54

Stor vannlekkasje i Oslo

En stor vannledning ble gravd over på Manglerud i Oslo i ettermiddag og førte til en stor vannlekkasje. Brannvesenet er på stedet og har kontroll. Vannet ledes ned i en grop og det er ingen trafikale problemer eller bygninger som vil bli berørt..

P4 - 01 Nov 19 kl. 09:45

Færre innvandrere jobber heltid

Innvandrere jobber mindre heltid enn andre arbeidstakere. 68,8 prosent av mennene fra blant annet Asia og Afrika jobber heltid, mens det blant majoriteten er 83,8 prosent som gjør det. Innvandrere fra EØS-landene ligger kun fire prosentpoeng bak dette.

P4 - 04 Mar 20 kl. 11:32

Stor vannlekkasje i Oslo

En vannledning har sprukket og fører til en stor vannlekkasje ved Voldsløkka i Oslo. Ifølge vitner VG har snakket med fosser det vann ut i gatene. Vann- og avløpsetaten er på stedet og forsøker å begrense skadene.

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:53

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber nå med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien. Klokken 5 i morges fikk politiet melding fra et vitne om to biler som stod i brann ved garasjeanlegget. Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidstrikt sier brannvesenet nå jobber med å hindre spredning til resten av garasjeanlegget..

P4 - 06 Mar 20 kl. 17:14

Jobber med å fjerne eksplosiver

Eksplosivene som ble funnet på Skoltegrunnskaien i Bergen i dag er en britisk flybombe fra 2. verdenskrig. Det bekrefter politiet i en pressemelding.

NRK - 04 Feb 20 kl. 20:10

Ny vannlekkasje i Oslo

Brannvesenet i Oslo er på vei til en stor vannlekkasje på Sagene. Ifølge brann- og redningsvesenet er lekkasjen i Sandefjordgata, like i nærheten av der det var en stor lekkasje mandag ettermiddag..

P4 - 22 Jan 20 kl. 16:18

Stor luftforurensing i Oslo

Det er målt stor luftforurensning i Oslo, fem målestasjoner målte i går ettermiddag betydelig helserisiko. Det skriver Aftenposten. Lite snø og is gjør gatene tørre, og det ligger mye oppsamlet veistøv på veiene, sier Norsk institutt for luftforskning som kaller det hele et vårfenomen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Tangen slipper skatt på milliardinntektene: – De pengene går aldri innom Norge

Oljefondets nye sjef Nicolai Tangen slipper ifølge Norges Bank å betale norsk skatt på milliardinntektene fra AKO Capital. Pengene sluses skattefritt inn i Tangens veldedige stiftelse via et britisk selskap..

E24 - 1 time siden

Første tvangsmulkt har forfalt for milliardær Egil Stenshagen

Oppgraderingene på Bygdøy-eiendommen til investor Egil Stenshagen (72) er fortsatt ikke reversert, slik kommunen ba om. Nå har første tvangsmulkt på 35.000 kroner forfalt..

E24 - 1 time siden

Uventet oppgang i svensk økonomi i første kvartal

Sveriges økonomi la på seg 0,1 prosent i løpet av årets tre første måneder, sammenlignet med forrige kvartal..

E24 - 5 timer siden

Har knyttet seg tett til oljenæringen – nå rammes Hammerfest av fallet

HAMMERFEST (VG) Byen som fikk nytt liv med olje- og gassnæringen kan få en real smell om leteaktiviteten stopper opp..

E24 - 5 timer siden

Høyre ønsker faste hjemmekontor-dager i Oslo

Oslo Høyre mener man har lært mye av koronakrisen og ønsker å videreføre ordningen med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden..

E24 - 5 timer siden

Frp tar opp kampen om ølsalg på bensinstasjoner

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølutsalg på bensinstasjoner og i kiosker..

E24 - 20 timer siden

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad..

E24 - 15 timer siden

OMV starter avgjørende boring: Kan fremskynde milliardutbygging med skattepakke

OMV og partnerne starter nå avgrensningen av Hades-funnet i Norskehavet. Hvis Stortinget vedtar en god nok skattepakke – og funnet er som man tror – er man klare for å fremskynde prosjektet og hyre inn leverandørbedrifter om få måneder..

E24 - 15 timer siden

Wall Street steg etter at Trump tok fra Hongkong særskilt status

Presidenten varslet sanksjoner mot myndighetspersoner i Kina og Hongkong. Likevel trakk de amerikanske børsene et lettelsens sukk da Trump unngikk å nevne handelsavtalen med Kina..

E24 - 16 timer siden

Åtte av ti busser har stått og sjåførene vært permitterte. Men nå kan de snart være på veien igjen.

Åtte av ti ekspressbusser har stått parkert siden mars. Smittevernkrav har gjort det ulønnsomt å kjøre bussene. Men nå blir det normale sommerruter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt