P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:11

P4 - 14 Jul 19 kl. 18:28

Stopper salg av flytevest for barn

Europris stanser salget av en flytevest for barn etter en video som viser at flytevesten ikke fungerer.
I videoen ser man at en liten gutt havne på magen med ansiktet ned i vannet, uten mulighet til å snu seg, før moren griper inn.
Faren filmet hendelsen for å advare om det han mener er en livsfarlig konstruksjonsfeil.
Europris sier de har kontaktet produsenten for svar, og stopper salget av vesten inntil videre..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stopper, salgav , flytevest, for, barn
Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 20:16

Video viser flytevest for barn som svikter: Nå stopper Europris salget midlertidig

«Med denne vesten fra Europris drukner barnet ditt», skriver barnefaren på Facebook..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 00:06

Walmart stopper salg av e-sigaretter etter flere dødsfall

På grunn av usikkerheten rundt e-sigarettene som selges i USA, har den amerikanske supermarkedskjeden Walmart bestemt seg for å stoppe å selge dem..

NRK - 21 Sep 19 kl. 00:03

Walmart stopper salg av e-sigarette

På grunn av usikkerheten rundt e-sigarettene som selges i USA, har den amerikanske supermarkedskjeden Walmart bestemt seg for å stoppe å selge dem. Rundt 530 personer har blitt diagnostisert med alvorlige lungeproblemer etter å ha brukt e-sigaretter..

NRK - 03 Apr 19 kl. 21:33

USA stopper katteforsøk

Et statlig forskingssenter i USA matet katter med infisert katte- og hundekjøtt. Etter protester stopper de praksisen. Landsbrukdepartementet har meldt om at de ikke lenger vil bruke katter til forsking på toksoplasmose..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:05

«Kjøp og salg, kjøp og salg – og hva så?»

KOMMENTAR: «Vi er en selgende klubb», sier de. Da er de vel et kjøpelag også da..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 05:45

USA godkjenner salg av jagerfly til Taiwan

Det amerikanske utenriksdepartementet har godkjent salg av 66 F-16-fly til Taiwan. Salget er på 8 milliarder dollar..

P4 - 14 Oct 19 kl. 14:51

Fraråder salg av våpen til Tyrkia

EU fordømmer nå den tyrkiske offensiven i Syria. Det melder AFP. EU mener Tyrkias militære handlinger undergraver stabiliteten og sikkerheten i regionen, og ber nå medlemslandene om å stanse salg av våpen til Tyrkia..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 22:08

Seadrill åpner for salg av ikke-kjerne eiendeler

John Fredriksens riggselskap jobber hardt for å redusere gjelden som fortsatt er stor. Finansdirektøren åpner for salg av selskaper utenfor kjernevirksomheten..

P4 - 30 Sep 19 kl. 08:10

Flate shoppetall i august

Detaljhandelen var uendret i august fra måneden før. Det viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå. Salg på bensinstasjoner trakk oppover, mens klesbutikker, salg av fritidsbåter og sportsutstyr dro i motsatt retning..

NRK - 05 Jun 19 kl. 09:05

Forbyr salg av tobakk

Bystyret i California-byen Beverly Hills vedtok tirsdag enstemmig å forby salg av sigaretter, sigarer, e-sigaretter og andre tobakksprodukter, som første by i USA. Forbudet trer i kraft i 2021, melder nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 2 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.

P4 - 3 timer siden

Bilbranner i Oslo

To biler begynte å brenne ved Sinsen skole i Oslo i natt. Også en tredje bil fikk skader av brannen. Politiet har så langt ikke gått ut med om de tror brannen er påsatt eller ikke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt