Dagbladet > Kultur

Fredag, 25 September, 05:53

Dagbladet - 14 aug. 19 kl. 11:08

Stopper konserter etter anklager om sex-trakassering

To arrangører avlyser konserter med operastjernen Plácido Domingo. Nå vil Los Angeles Opera granske påstandene om seksuell trakassering..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Plácido Domingo, Los Angeles Opera

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stopper, konserter, etter, anklagerom , sex-trakassering
NRK - 08 juli 19 kl. 21:42

Avlyser flere konserter

Ingebjørg Bratland avlyser konserter etter kragebeinsbrudd, skriver VG. 29-åringen må operere etter at hun tråkket over og brakk kragebeinet søndag..

P4 - 14 aug. 19 kl. 05:13

Avlyser Domingo-konserter

To arrangører har så langt avlyst konserter med operastjernen Plácido Domingo etter påstander om at han i årevis skal ha utnyttet sin stilling og trakassert kvinner seksuelt. Ti kvinner hevder å ha blitt trakassert. Påstandene støttes av et 30-tall andre vitner fra operaverdenen, der denne siden av 78-åringen lenge har vært en offentlig hemmelighet, ifølge nyhetsbyrået AP.

P4 - 16 mars 20 kl. 20:30

Betaler for Facebook-konsert

Etter at kulturlivet ble stengt ned på grunn av koronaviruset har det blitt mulig å se konserter på nettet. Det digitale konsertlokalet Brakkesyke 2020 strømmer daglig konserter på Facebook, og flere artister har tjent mellom 25 000 og 86 000 kroner på en konsert, melder Aftenposten. Artistene er likevel bekymret og sier det ikke er levelig på sikt..

P4 - 03 april 20 kl. 08:50

Norske artister på strømmefestival

Flere kjente, norske artister inviterer til en strømme-festival i påsken. Etter at alt av konserter har blitt avlyst, har en rekke artister de siste ukene strømmet konserter på nett hjemmefra. Og fra torsdag neste uke kommer altså den første konserten, med åtte artister, blant dem Sigrid og Aurora, melder NRK..

Klartale - 12 juni 19 kl. 13:06

Artistene kjemper om konserter i sommer

Konserter er blitt den viktigste måten for mange musikere å tjene penger på. Derfor spiller de over hele landet i sommer..

NRK - 25 juni 19 kl. 11:38

Dirigent Mariss Jansons avlyser

Oslo Filharmoniens tidligere sjefdirigent og en av verdens mest ettertraktede dirigenter avlyser alle sommerens planlagte konserter av helseårsaker. Jansons skulle blant annet ledet flere konserter under årets Salzburg Festival og under BBC Proms..

VG - 02 okt. 19 kl. 18:09

Aurora Aksnes utelater Israel-konserter fra turnéplanen

Manageren hennes innrømmer å ha prøvd å dysse ned at hun skal spille to konserter i Tel Aviv..

Aftenposten - 08 april 20 kl. 13:36

Trist å ikke dra på hytta? Det er et hav av konserter og show å få med seg hjemmefra i påsken.

Konserter, teater, digitale museer og et innblikk i den elleville Netflix-serien Tiger King. Påskeferien trenger ikke å bli kjedelig..

Aftenposten - 17 april 20 kl. 16:06

Midt i planleggingen av konserter, ble strømmen kuttet på Blå

Utestående regninger og tom konto gjorde at leverandøren kuttet strømmen på Blå. Nå er utestedet totalt selvforsynt med strøm - og klare med en ny serie konserter..

Aftenposten - 17 april 20 kl. 16:06

Midt i planleggingen av konserter ble strømmen kuttet på Blå

Utestående regninger og tom konto gjorde at leverandøren kuttet strømmen på Blå. Nå er utestedet totalt selvforsynt med strøm og klare med en ny serie konserter..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 timer siden

- Alt har røket

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen avslører at han ikke har hatt én skuespillerjobb siden coronakrisa inntraff..

Dagbladet - 18 timer siden

Aldri vært mer fengende

Du har aldri hørt Fleet Foxes mer «popfiksert» enn på denne overraskende utgivelsen..

Dagbladet - 20 timer siden

- Fullstendig absurd

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. De fire forlagene bestrider saken..

Dagbladet - 20 timer siden

Kan få gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. Gyldendal sier de bestrider saken..

Dagbladet - 20 timer siden

Gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon..

Dagbladet - Igår: 20:42

NRK avviser Raymond-stikk

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er skuffet over at fredsprisseremonien i Oslo rådhus avlyses, og legger deler av skylden på NRK. NRK avviser at de har hatt noe med avgjørelsen å gjøre..

Dagbladet - Igår: 17:55

Full krig om metoo-bok

Den svenske pressemannen Fredrik Virtanen vil dra norsk forlag og svensk forfatter for retten i Norge. Forlaget svarer at de vil «forsvare ytringsfriheten» i så mange instanser som nødvendig..

Dagbladet - Igår: 17:45

- Ikke brutt god presseskikk

Lillesands-Posten ble ikke felt i PFU etter omstridt shortsdebatt..

Dagbladet - Igår: 16:30

Sjokkerende ærlig

Kokainmisbruk, eksamensjuks, lugubre sexmøter, familiens nazifortid – Kohts ærlighet er overveldende..

Dagbladet - Igår: 15:43

- Grenseløst frekt og uvitende

Jan Fredrik Karlsen raser mot regjeringen etter mandagens forslag om å inkludere bransjen i støtteordningen for reiseliv..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt