NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 14:00

NRK - 06 aug. 19 kl. 09:48

Stoltenberg roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jens Stoltenberg, New Zealands, Christchurch, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenberg, roser, terrorrespons
VG - 03 des. 19 kl. 19:10

Trump slakter Macron, men roser Stoltenberg

LONDON (VG) USAs president Donald Trump langet ut mot sin franske NATO-kollega Emmanuel Macron for å svekke alliansen - og takket samtidig NATO-sjef Jens Stoltenberg for et «fantastisk lederskap»..

NRK - 03 sep. 19 kl. 12:12

Stoltenberg og Pompe møttes

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter at han tirsdag møtte USAs utenriksminister Mike Pompeo til en uformell frokost i Brussel. Stoltenberg støtter USAs innsats for å skape fred i Afghanistan, skriver Stoltenberg..

NRK - 03 sep. 19 kl. 12:12

Stoltenberg og Pompeo møttes

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter at han tirsdag møtte USAs utenriksminister Mike Pompeo til en uformell frokost i Brussel. Stoltenberg støtter USAs innsats for å skape fred i Afghanistan, skriver Stoltenberg..

NRK - 30 juli 19 kl. 00:45

Brannvesenet roser involverte

Brannvesenet i Vestfold roser de ni personene som var om bord i en fritidsbåt som tok fyr tidligere i natt. Brannmester Trond M. Abrahamsen skriver på Twitter at det var en «klok avgjørelse» å kutte fortøyningene og dytte båten fra land..

P4 - 20 mai 19 kl. 18:10

Roser Oslos boliggrep

Boligforsker ved OsloMet, Berit Irene Nordahl, roser Oslo kommunes pilotprosjekt for å hjelpe unge og lavtlønte inn på boligmarkedet. I dag lanserte kommunen tre modeller som skal testes ut de neste årene for å bremse den kraftige boligprisveksten og sikre et mer sosialt marked..

NRK - 17 mai 20 kl. 06:42

Politiet roser trønder-russen

Politiet i Trøndelag har i natt fått rundt 50 meldinger om festbråk, og roser russen især for i hovedsak ansvarlig oppførsel og respekt. Ingen er satt i fyllearresten eller anmeldt for ordensforstyrrelser..

NRK - 28 nov. 19 kl. 13:27

Stoltenberg og Macron møttest

Torsdag ettermiddag møtte Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og Emmanuel Macron kvarandre i Paris. Etter møtet sa Stoltenberg sa at grunnlaget for Nato framleis er sterkt..

Aftenposten - 16 mai 19 kl. 10:10

Kinas tredje mektigste roser Solberg

Formannen i Kinas Folkekongress Li Zhanshu roser statsminister Erna Solberg (H) for å ha strukket seg langt for å gjenopprette forholdet til Kina..

P4 - 28 aug. 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

NRK - 08 juni 20 kl. 20:56

Stoltenberg i samtale med Trump

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde ein telefonsamtale med USA sin president Donald Trump på måndag, kor dei mellom anna diskuterte byrdefordeling mellom USA og Europa. Det seier Stoltenberg til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dødstall stiger etter uvær i Japan

Minst 44 personer er døde etter kraftig uvær i det sørlige Japan. 1,1 millioner mennesker evakueres som følge av flom og jordskred.14 personer som var antatt døde ved et sykehjem i prefekturet Kumamoto, er nå bekreftet omkommet..

NRK - 15 minutter siden

Adressa: Hentes hjem fra Spania

En mann som er siktet etter en skyteepisode på åpen gate i Trondheim i fjor, hentes hjem fra Spania, melder Adressavisa. Mannen skal ha sittet i fengsel i Spania siden mai i år..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenner støtte av turistnæringen

Eftas tilsynsorgan godkjente mandag den norske støtteordningen som skal hjelpe et koronarammet reiseliv. Ordningen skal bidra med inntil 800.000 euro – ca.

NRK - 30 minutter siden

Sier nei til utsettelse av frist

NVE har mandag avslått søknader om utsatt frist fra Vikna vindkraftverk, Oddeheia og Bjelkeberget vindkraftverk og Rákkocearro vindkraftverk trinn 3. Før helgen ga NVE også avslag til Kvinesheia og Remmafjellet..

NRK - 45 minutter siden

Kjørte av veien med pasient

En ambulanse har kjørt av veien i Hvittingfoss i Kongsberg kommune, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært en pasient i bilen da utforkjøringa skjedde, men ingen ble skadd i utforkjøringen, skriver de..

NRK - 30 minutter siden

Bali vil ha turister fra september

Den indonesiske øya, Bali, ønsker turister velkomne fra 11. september som et ledd i den gradvise gjenåpningen av landet og økonomien. Kontorer, templer, markeder og plasser gjenåpner allerede førstkommende torsdag i den første fasen av gjenåpning..

NRK - 45 minutter siden

Vet ikke prisen på elektrifisering

Olje- og energidepartementet har ikke regnet ut hva det vil koste å elektrifisere oljeplattformene på sokkelen. Det kommer fram i olje- og energiminister Tina Brus svar på et skriftlig spørsmål fra Stortinget..

NRK - 45 minutter siden

5 prosent utviklet antistoffer

En ny studie viser at 5,2 prosent av Spanias befolkning har utviklet antistoffer mot koronaviruset. I studien har nær 70.000 mennesker blitt testet tre ganger i løpet av tre måneder..

NRK - 4 timer siden

Må betale 90.000 etter fyllekjøring

En mann fra Hadsel i Nordland må betale 90.000 kroner etter å ha kjørt med en promille på 2,17 i fjor sommer, skriver vol.no.

NRK - 1 time siden

40 tips i Hagen-saken

Politiet har fått 40 tips etter at de offentliggjorde overvåkingsvideoer av en mann de ønsker å komme i kontakt med i forbindelse med Hagen-saken. Det skriver Dagbladet. Mannen er så langt ikke identifisert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt