E24 > Økonomi

Tuesday, 15 October, 08:34

E24 - 16 Sep 19 kl. 19:49

Stoltenberg om angrepene i Saudi-Arabia: - Ekstremt bekymret

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Natos, Jens Stoltenberg, Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenbergom , angrepenei , Saudi-Arabia, Ekstremt, bekymret
VG - 16 Sep 19 kl. 16:30

Stoltenberg om angrepene i Saudi-Arabia: - Ekstremt bekymret

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag..

NRK - 17 Sep 19 kl. 19:54

USA tror Iran står bak angrepene

USA tror droneangrepene mot oljeinstallasjoner i Saudi-Arabia i helgen springer ut av sørvestlige områder i Iran, melder Reuters. USAs utenriksminister Mike Pompeo reiser tirsdag til Saudi-Arabia for å diskutere amerikanernes svar på angrepene..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 20:07

Saudi-Arabia: 50 prosent av den rammede oljeproduksjonen er gjenopptatt

Halvparten av produksjonen som stanset opp som følge av angrepene mot oljeanlegg i Saudi-Arabia, er nå gjenopptatt, opplyser landets oljeminister..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 10:35

Eksperter tror angrepene i Saudi-Arabia fører til økte oljeinntekter for Norge

Den iranske regjeringen avviser USAs anklager om at Iran sto bak droneangrepene på to oljeanlegg i Saudi-Arabia..

NRK - 18 Sep 19 kl. 07:51

Franske eksperter til Saudi-Arabia

Frankrikes president Emmanuel Macron opplyser onsdag at han vil sende eksperter til Saudi-Arabia for å etterforske angrepene på oljeanleggene sist helg, melder nyhetsbyrået Reuters..

VG - 18 Sep 19 kl. 15:33

Pompeo: Oljeangrepet på Saudi-Arabia er en krigshandling

I en pressekonferanse onsdag presenterte Saudi-Arabia det de mener er iranske droner og raketter, som skal ha blitt brukt i angrepene..

VG - 18 Sep 19 kl. 15:33

Saudi Arabia hevder å ha bevis for Iran-angrep mot oljeanlegg

I pressekonferansen i Riyadh onsdag presenterer Saudi Arabia det de mener er iranske våpen som skal ha blitt brukt i angrepene..

P4 - 17 Sep 19 kl. 17:46

Pompeo reiser til Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo reiser i kveld til Saudi-Arabia etter angrepene mot landets oljeproduksjon i helgen. Det skriver nyhetsbyrået AFP. USA hevder Iran sto bak angrepet, og president Donald Trump har sagt at de er ladde og klare, og at USA står ved Saudi-Arabias side.

NRK - 22 Sep 19 kl. 03:29

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 17 Sep 19 kl. 18:20

Pompeo reiser til Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo reiser tirsdag til Saudi-Arabia for å diskutere amerikanernes svar på angrepene mot landets oljeinstallasjoner. Det opplyser visepresident Mike Pence under en tale i Heritage Foundation i Washington..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Sky News: Investeringsfond skal være nær oppkjøp av Ving

Det britiske private equity-fondet Triton Partners håper å kunne inngå en avtale om å overta den nordiske delen av Thomas Cook i løpet av et par dager, opplyser kilder til Sky News..

E24 - 30 minutter siden

Resultatsesongen står for døren: – Store selskaper på minussiden

Forventningene til Oslo Børs-selskapenes resultater for tredje kvartal er barbert såpass kraftig at de store skuffelsene uteblir, ifølge Nordeas Robert Næss. Verre ser det ut for det neste året. – Ikke det beste klimaet for aksjer, sier han..

E24 - 10 timer siden

Trump truer med å ødelegge Tyrkias økonomi: Vil ha øyeblikkelig våpenhvile

USAs president ba mandag Tyrkias president om å «stoppe invasjonen av Syria» da de to snakket sammen på telefon. USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..

E24 - 1 time siden

Laksekjempen Mowi varsler resultatfall i tredje kvartal

Laksegiganten Mowi opplyser at det operasjonelle driftsresultatet i tredje kvartal endte på rundt 146 millioner euro, ned fra 207 millioner euro i samme kvartal i i fjor..

E24 - 2 timer siden

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..

E24 - 2 timer siden

2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø i Stavanger

I 2015 bestemte regjeringen at et nytt, nasjonalt sekretariat for den nye Skatteklagenemnda skulle plasseres i Stavanger. Der ligger 2.500 klager og venter nå..

E24 - 2 timer siden

Fellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil

Lønnsoppgjøret sto på timeplanen for Fellesforbundets landsmøte mandag. Der ble det klart hvilke lavlønnsbransjer som vil få mest oppmerksomhet i neste runde..

E24 - 2 timer siden

BBC: EU vurderer å holde nytt krisemøte for å lande en brexitavtale

EU vurderer å holde et nytt toppmøte for å få landet en utmeldingsavtale med Storbritannia, ifølge BBC..

E24 - 10 timer siden

Trump med krav til Erdogan: Truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

USAs president ba mandag Tyrkias president om å «stoppe invasjonen av Syria». USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..

E24 - 10 timer siden

Trump me krav til Erdogan: Truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

USAs president Trump ba mandag Tyrkias president Erdogan om å «stoppe invasjonen av Syria». USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt