P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 22:01

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:34

Stoltenberg: Må fylle hullet

- Norge må fylle hullet som oppsto etter tapet av fregatten KNM Helge Ingstad.
Det sier NATO-sjef Jens Stoltenberg.
Det er i dag ett år siden fregatten ble totalskadet etter å ha kollidert med et tankskip, noe som har svekket Norges forsvarsevne til havs.
- Når en av fem fregatter er borte, er det et merkbart hull, sier Stoltenberg til TV 2..
Les mer på P4


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, NATO, Jens Stoltenberg, Norges, Stoltenberg, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenberg, , fylle, hullet
P4 - 26 Apr 20 kl. 08:08

Hull i ozonlaget lukket

Det uvanlig store hullet i ozonlaget over Arktis har nå lukket seg. Forskerne oppdaget hullet i slutten av mars - nå melder de at det er helt borte, ifølge TV-kanalen Euronews. Hullet i ozonlaget er det største som noen gang er observert over Arktis.

P4 - 09 Nov 19 kl. 17:46

Dypt hull i akebakke

Det er oppdaget et to og et halvt meter dypt hull i bakken på nedsiden av en akebakke på Trosterud i Oslo. Det melder politiet nå. Hullet er mellom 30 og 40 centimeter i diameter.

VG - 20 Sep 19 kl. 18:58

Hovland-dramatikk på det siste hullet: Endte «i jungelen»

Viktor Hovland (22) spilte glitrende helt til det siste hullet av fredagens andre runde av BMW PGA Championship. Ballen endte helt inne i «jungelen», som Viasat-kommentator Fredrik Kracht uttrykte det..

NRK - 03 Sep 19 kl. 12:12

Stoltenberg og Pompe møttes

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter at han tirsdag møtte USAs utenriksminister Mike Pompeo til en uformell frokost i Brussel. Stoltenberg støtter USAs innsats for å skape fred i Afghanistan, skriver Stoltenberg..

NRK - 03 Sep 19 kl. 12:12

Stoltenberg og Pompeo møttes

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter at han tirsdag møtte USAs utenriksminister Mike Pompeo til en uformell frokost i Brussel. Stoltenberg støtter USAs innsats for å skape fred i Afghanistan, skriver Stoltenberg..

P4 - 27 Jul 19 kl. 12:16

For mange har kjøpt basseng

Indrøy kommune i Trøndelag har måtte innføre vanningsforbud etter at for mange innbyggere har kjøpt seg basseng til hagen. Det høye vannforbruket med å fylle disse gjør at kommunen ikke klarer å rense nok vann til å fylle opp høydebassengene, melder Adresseavisen. De oppfordrer nå folk til å bruke sjøen som badeplass i stedet..

NRK - 28 Nov 19 kl. 13:27

Stoltenberg og Macron møttest

Torsdag ettermiddag møtte Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og Emmanuel Macron kvarandre i Paris. Etter møtet sa Stoltenberg sa at grunnlaget for Nato framleis er sterkt..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:34

Stoltenberg gratulerer Abiy

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer statsminister Abiy Ahmed Ali i Etiopia med Nobel fredspris. «Du har vist med tålmodighet, mot og overbevisning at fred er mulig», skriver Stoltenberg på Twitter..

NRK - 22 Feb 20 kl. 05:26

Stoltenberg avviser Macron-utspill

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg avviser utspillet fra Frankrikes president Emmanuel Macron, som har tatt til orde for europeisk atomopprustning. – Vi har alt atomavskrekkelse i Europa, sier Stoltenberg i et intervju med tyske Der Spiegel..

NRK - 28 Nov 19 kl. 12:29

Stoltenberg i møte med Macron

Frankrikes president Emmanuel Macron tok torsdag formiddag imot generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg i Paris. Det er venta at Stoltenberg vil konfrontere Macron med fråsegna om at Nato-alliansen er i ferd med å bli hjernedød..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

P4 - 45 minutter siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.

P4 - 45 minutter siden

Danmark fremskynder gjenåpning

Danmark fremskynder gjenåpningen av svømmehaller og treningssentre. De skulle egentlig åpne i begynnelsen av august, men nå har danske myndigheter bestemt seg for at de kan åpne allerede førstkommende mandag, skriver Ekstrabladet..

P4 - 1 time siden

Vil starte besøksordning hos familier med Downs syndrom

Norge skal tilby gravide besøk hos familier med barn med Downs syndrom. Danmark har i dag en slik ordning, og helseminister Bent Høie sier til NRK at han vil innføre ordningen i Norge, og at endringene i bioteknologiloven gjør at arbeidet fremskyndes. - Vi ønsker et samfunn med mangfold, og det er et vanskelig valg flere nå får - da er det viktig at informasjonen er så bred og balansert som mulig, sier Høie..

P4 - 1 time siden

Sommervarmen kommer tilbake

Været har svingt mye den siste tiden. Denne helgen har vært våt og kjølig mange steder. Men fra tirsdag, og ut kommende uke vil det være mer som minner om sommer igjen, over hele landet.

P4 - 1 time siden

Raser mot strandsoneforslag

SV reagerer kraftig på regjeringens ønske om å bygge mer i strandsonen i Norge. Regjeringen vil åpne opp for at distriktene, i større grad enn i dag, kan bruke strandsonen til boliger og bedrifter. De vil ha unntak for områder med mye utbyggingspress, som langs Oslofjorden.

P4 - 1 time siden

Young Bloods-leder dømt

Mannen som har vært ansett som lederen i gjengen Young Bloods i Oslo er dømt til sju års fengsel. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, melder TV 2. I det ene tilfellet ble et tidligere medblem av en konkurrerende gjeng skutt - og i det andre ble en mann holdt innesperret og torturert i to døgn, fordi han var beskyldt for å ha stjålet narkotika.

P4 - 1 time siden

Avsluttet aksjon i Åsnes

Politiet har avsluttet politiaksjonen i Åsnes i Innlandet. Væpnet politi aksjonerte i flere timer mot en person som befant seg i et hus. Det ble også avfyrt et skudd fra huset, uten at noen ble skadet.

P4 - 2 timer siden

- Blir mange konkurser

– Spørsmålet er ikke om det blir konkurser, men hvor mange konkurser det blir i treningssenterbransjen. Det sier Kjersti Oppen, direktør i bransjeorganisasjonen Virke Trening, til Aftenposten. De har gang på gang slått alarm, og bedt om at sentrene kan få åpne igjen, etter å ha vært stengt siden midten av mars.

P4 - 2 timer siden

Politi mot demonstranter i London

Politi på hester gikk i kveld til aksjon mot demonstranter ved Downing Street i London, der statsministerboligen ligger. Tusenvis av mennesker har i dag og i kveld protestert i gatene, mot politivold og rasisme. Videoer fra London viser at det er tidvis amper stemning, og at det kastes gjenstander, men det er ikke meldt om større opptøyer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt