P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 04:21

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:34

Stoltenberg: Må fylle hullet

- Norge må fylle hullet som oppsto etter tapet av fregatten KNM Helge Ingstad.
Det sier NATO-sjef Jens Stoltenberg.
Det er i dag ett år siden fregatten ble totalskadet etter å ha kollidert med et tankskip, noe som har svekket Norges forsvarsevne til havs.
- Når en av fem fregatter er borte, er det et merkbart hull, sier Stoltenberg til TV 2..
Les mer på P4


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, NATO, Jens Stoltenberg, Norges, Stoltenberg, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenberg, , fylle, hullet
P4 - 09 Nov 19 kl. 17:46

Dypt hull i akebakke

Det er oppdaget et to og et halvt meter dypt hull i bakken på nedsiden av en akebakke på Trosterud i Oslo. Det melder politiet nå. Hullet er mellom 30 og 40 centimeter i diameter.

VG - 20 Sep 19 kl. 18:58

Hovland-dramatikk på det siste hullet: Endte «i jungelen»

Viktor Hovland (22) spilte glitrende helt til det siste hullet av fredagens andre runde av BMW PGA Championship. Ballen endte helt inne i «jungelen», som Viasat-kommentator Fredrik Kracht uttrykte det..

NRK - 03 Sep 19 kl. 12:12

Stoltenberg og Pompe møttes

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter at han tirsdag møtte USAs utenriksminister Mike Pompeo til en uformell frokost i Brussel. Stoltenberg støtter USAs innsats for å skape fred i Afghanistan, skriver Stoltenberg..

NRK - 03 Sep 19 kl. 12:12

Stoltenberg og Pompeo møttes

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter at han tirsdag møtte USAs utenriksminister Mike Pompeo til en uformell frokost i Brussel. Stoltenberg støtter USAs innsats for å skape fred i Afghanistan, skriver Stoltenberg..

P4 - 27 Jul 19 kl. 12:16

For mange har kjøpt basseng

Indrøy kommune i Trøndelag har måtte innføre vanningsforbud etter at for mange innbyggere har kjøpt seg basseng til hagen. Det høye vannforbruket med å fylle disse gjør at kommunen ikke klarer å rense nok vann til å fylle opp høydebassengene, melder Adresseavisen. De oppfordrer nå folk til å bruke sjøen som badeplass i stedet..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:34

Stoltenberg gratulerer Abiy

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer statsminister Abiy Ahmed Ali i Etiopia med Nobel fredspris. «Du har vist med tålmodighet, mot og overbevisning at fred er mulig», skriver Stoltenberg på Twitter..

NRK - 18 Oct 19 kl. 14:25

Pompeo møter Stoltenberg

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal møte NATO-sjef Jens Stoltenberg fredag og orientere om sitt besøk i Tyrkia denne uken. Det er ventet at Stoltenberg og Pompeo vil gi komme med en kort uttalelse fredag kveld..

P4 - 23 Jul 19 kl. 18:12

Stoltenberg gratulerer Johnson

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer nå Boris Johnson etter at han i dag ble valgt til ny statsminister i Storbritannia. Stoltenberg sier han ser fram til et nært samarbeid, og at Storbritannia er en sterk alliert..

P4 - 14 Oct 19 kl. 12:43

Stoltenberg: Må stå sammen mot IS

- Terrorgruppen IS kan komme tilbake dersom ikke NATO står sammen. Det sa NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg under forsvarsalliansens parlamentarikerforsamling i London mandag ettermiddag. Der var et av temaene Tyrkias angrep mot områder nord i Syria.

P4 - 11 Oct 19 kl. 11:29

Stoltenberg bekymret

NATO-sjef Jens Stoltenberg er urolig for at Tyrkias militære aksjon i Nord-Syria nå skal føre til mer ustabilitet og menneskelig lidelse. Stoltenberg har i dag hatt samtaler med regjeringen i Tyrkia om situasjonen i Nord-Syria. NATO-sjefen sier han forventer at Tyrkia handler med tilbakeholdenhet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 18 timer siden

Færre arbeidsledige innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Tall fra SSB viser at i alt 5,5 prosent av innvandrerne i Norge var helt uten jobb i tredje kvartal, det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor. Blant befolkningen for øvrig er ledigheten den samme som i fjor på 1,7 prosent..

P4 - 4 timer siden

Jakter fortsatt tenåringer etter voldshendelse

Politiet jakter fortsatt tre gutter i 15-årsalderen etter at en 23 år gammel mann ble påført stikkskader i gamlebyen i Oslo i kveld. Mannen kom fra hendelsen uten kritiske eller livstruende skader. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen, men politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har sett noen løpe fra stedet eller i nærområdet..

P4 - 5 timer siden

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

P4 - 4 timer siden

Mann tidligere siktet for eksplosivbefatning

Mannen som ble siktet for ulovlig befatning med eksplosiver i sin egen bolig i Sola i Rogaland i kveld ble i april siktet for samme forhold. Den første saken er fortsatt under etterforskning. Det er ingen opplysninger om at mannen tilhører et miljø, skriver VG.

P4 - 5 timer siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 6 timer siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 7 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 7 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 7 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 8 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt