VG > Sport

Sunday, 17 February, 01:15

VG - 12 Feb 19 kl. 09:42

Stjernen var på vei mot United-brudd – så kom Solskjær og snudde alt

MANCHESTER (VG) Blikket hans sier det meste om hva Anthony Martial (23) synes om å bytte ut José Mourinho (56) med Ole Gunnar Solskjær (45) som manager..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manchester, Anthony Martial, José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær, United, Solskjær

Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stjernenvar på , veimot , United-brudd, , kom, Solskjær, og snudde alt
VG - 26 Oct 18 kl. 12:57

Avis: Sánchez håper på PSG-hjelp for å forlate Manchester United

Manchester United-stjernen Alexis Sánchez (29) ønsker seg angivelig bort fra klubben under et år etter overgangen fra Arsenal..

Klartale - 14 Jan 19 kl. 10:00

Stjernen skryter av Solskjær

Manchester United vant også over topplaget Tottenham. Nå får trener Ole Gunnar Solskjær enda mer skryt..

NRK - 30 Oct 18 kl. 16:43

Flere brudd på flyforbud

De siste dagene har det vært flere brudd på flyforbudet som er innført i forbindelse med NATO-øvelsen Trident Juncture, opplyser politiet. Brudd på forbudet straffes med bøter og i ytterste fall fengsel, sier Politidirektoratet..

VG - 06 Dec 18 kl. 20:50

17-åring med drømmedebut i Østfold-derby

STJERNEHALLEN (VG) (Stjernen - Sparta Sarpsborg 6–3) På vei til skolen fikk Stian Nybraaten Hansen (17) vite at han skulle debutere for Stjernen, på kvelden leverte han scoring i Østfold-derbyet..

VG - 01 Dec 18 kl. 20:23

Nytt poengtap for Manchester United: - Utrolig å se dem så dårlig

(Southampton - Manchester United 2–2) For tredje gang på rad gikk Manchester United av banen uten seier i Premier League..

VG - 06 Dec 18 kl. 20:50

17-åring med drømmedebut - avgjorde Østfold-derbyet

STJERNEHALLEN (VG) (Stjernen - Sparta Sarpsborg 5–3) På vei til skolen fikk Stian Nybraaten Hansen (17) vite at han skulle debutere for Stjernen, på kvelden leverte han scoring i Østfold-derbyet..

NRK - 15 Nov 18 kl. 14:14

Bot for oljeforbud-brudd

En estisk tråler og kaptein har fått ei kraftig bot for brudd på tungoljeforbudet i verneområdene på Svalbard. Tråleren ble innbragt av Kystvakten tidligere denne uken. Rederiet har fått en bot på 250.

NRK - 16 Oct 18 kl. 06:36

United-aksjene stiger etter rykter

Rykter om at Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman vurderer å kjøpe Manchester United har sendt klubbens aksjekurs opp 5 prosent, ifølge Sky News. Glazer-familien, som har eid Manchester United siden 2005, har ikke kommentert saken..

VG - 01 Feb 19 kl. 10:10

Solskjær fikk spørsmål om stjernekontrakt: – Hvordan fungerer det?

MANCHESTER (VG) Manchester United-stjernen Anthony Martial (23) takket Ole Gunnar Solskjær (45) etter å ha signert en ny langtidsavtale. Nordmannens fremtid er ikke like spikret..

VG - 05 Jan 19 kl. 15:23

Solskjær tangerte United-rekord: - Jeg gjorde det vanskelig for spillerne

OLD TRAFFORD (VG) (Manchester United-Reading 2–0) Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til lagets femte strake seier i FA Cup-møtet med Reading..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 2 timer siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 2 timer siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 6 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 4 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 6 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 6 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 7 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 7 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 8 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt