Anmeldelse: Kygo på Findings Festival

Stjernefaktoren mangler

Kyrre, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Alt av staffasje som man kan vente seg fra ei DJ-stjerne i verdensklasse er på plass. Fengende låter. Dyktige gjestevokalister. Sømløse overganger. Pen grafikk. Heftig lysshow. Fyrverkeri som skremmer livskiten ut av alle Bisletts katter og hunder.

Likevel er det noe som mangler i Kygos avsluttende DJ-sett på Findings-festivalen i Oslo. Stjerna sjøl.

Ikke i ren fysisk forstand. Kyrre Gørvell-Dahll (27) står jo der oppe bak DJ-pulten. Han skrur på knotter og har armene i været, står litt på pulten, teller ned til droppene og spør oss med jevne mellomrom om vi har det bra.

Men han blir litt anonym midt i det hele.

Lavt lydnivå

Kygo åpner med Imagine Dragons-samarbeidet «Born To Be Yours» fra 2018, og fyrverkeriet stiger til værs parallelt med hasjrøyken fra sidemannen min.

Etter et par låter blir det lave lydnivået påfallende. Muligens et resultat av at sinte bislettboere har hyttet med neven mot festivalen tidligere, men kom igjen, da. Hvor er bassen som skal få hjertet til å hoppe i brystkassa?

Også vokallyden til gjesteartist Valerie Broussard er faretruende lav i miksen. Kygo selv er ganske sparsommelig med kommunikasjonen, og når han først griper mikrofonen for å ytre ei setning eller to, er det vanskelig å oppfatte hva han sier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.