NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 00:02

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:40

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frosta, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stjal, røykog , snusi , Trøndelag
P4 - 05 Aug 19 kl. 07:35

- Bør se på nettsalg av snus

Reagerer på markedsføring av snus på nett..

P4 - 14 Oct 19 kl. 16:45

Mangler fortsatt mye kunnskap om risiko ved snus

- Vi må vite mer om hvor farlig det er å snuse. Det sier seniorforsker Karl Erik Lund ved Folkehelseinstituttet. En ny rapport de har laget på bestilling fra Helse- og omsorgsdepartmentet viser at snus kan gi økt risiko for flere sykdommer.

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:49

Stjal ordførerens julegaver

En 27 år gammel posttyv i Trondheim, som blant annet stjal julegavene til ordføreren, er dømt til ett år og to måneders fengsel. Påtalemyndigheten mener mannen stjal hentelapper fra Rita Otterviks postkasse og hentet ut pakker på Posten, melder Adresseavisen. I tillegg til dette er han også dømt for andre bedragerier, misbruk av andres bankkort og kjøring i påvirket tilstand..

P4 - 15 Jul 19 kl. 13:45

Selger snus som aldri før

Helsemyndighetenes forsøk på å dempe snusbruken i Norge har ikke lykkes. Snusgiganten Swedish Match økte salget med 10 prosent i fjor, og sier til Nettavisen at nordmenns snusbruk bidro sterkt til veksten. Regjeringen innførte nøytrale tobakkspakninger i fjor, i et forsøk på å gjøre snus mindre attraktivt, spesielt blant de unge..

P4 - 18 Oct 19 kl. 10:09

Ut mot snusrapport

Professor Gøran Nilsson ved Universitetet i Oslo, Gøran Nilsson, slakter den nye snusrapporten fra Folkehelseinstiuttet. Rapporten sier at snus kan gi økt risiko for enkelte sykdommer, blant annet at faren for flere typer kreft kan øke. Men Nilsson ved insititutt for biovitenskap sier til Forskning.

E24 - 06 Aug 19 kl. 09:21

Helsedirektoratet mener Maxgodis' snus-lokking er ulovlig

Den populære svenske nettbutikken Maxgodis brukte trafikken fra nettsiden sin til å selge snus i søsterselskapets norske nettbutikk. Nå oppretter Helsedirektoratet sak..

NRK - 06 Oct 19 kl. 13:32

Stjal tre fat med øl

En mann og en kvinne er pågrepet på Notodden, etter at de stjal øl fra et hotell i byen. Mannen spaserte inn på kjølerommet, forsynte seg med tre fat øl, og tok med seg tyvegodset hjem i en taxi. Politiet fant raskt frem til den aktuelle leiligheten..

NRK - 26 Jul 19 kl. 12:50

Stjal gull for 280 millioner

Ranere utkledd som politi stjal 700 kilo gull i São Paulo nylig. Ranet fant sted på flyplassen i byen og ranerne utførte kuppet ved hjelp av en gaffeltruck. Det hele var over på to og et halvt minutt..

P4 - 14 Oct 19 kl. 08:50

- Økt risiko ved snusbruk

Snus kan gi økt risiko for visse sykdommer. Det kommer frem i en ny rapport fra Folkehelseinsituttet. Blant annet har kvinner som snuser i svangerskaper sannsynligvis økt risiko for å føre for tidlig, og mulig også økt risiko for dødfødsel, redusert fødselsvekt og keisersnitt.

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:35

Valgdrama i Midt-Norge: Han kan sørge for at Ap taper Trøndelag

TRØNDELAG (Aftenposten): Sps Tomas Iver Hallem kan bli fylkesordfører i det nye Trøndelag. Han vil ikke si om partiet vil samarbeidet med Ap eller Høyre i den nye fylkeskommunen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 2 timer siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 3 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 3 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 3 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 3 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 4 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 4 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 4 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt