NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:47

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:40

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frosta, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stjal, røykog , snusi , Trøndelag
P4 - 22 Mar 20 kl. 10:20

Koronavirus gir snusboom

Koronaviruset fører til at folk hamstrer snus på nett. Etter at smittetallene i Norge økte og stadig flere blir satt i karantene har snussalget skutt til værs. På en uke har en nettbutikk for snus Nettavisen snakket med merket vekst på over 350 prosent.

P4 - 05 Aug 19 kl. 07:35

- Bør se på nettsalg av snus

Reagerer på markedsføring av snus på nett..

P4 - 14 Oct 19 kl. 16:45

Mangler fortsatt mye kunnskap om risiko ved snus

- Vi må vite mer om hvor farlig det er å snuse. Det sier seniorforsker Karl Erik Lund ved Folkehelseinstituttet. En ny rapport de har laget på bestilling fra Helse- og omsorgsdepartmentet viser at snus kan gi økt risiko for flere sykdommer.

NRK - 17 Jan 20 kl. 08:21

Fleire unge brukar snus

Ferske tal frå SSB viser at fleire nordmenn brukte snus i fjor enn året før. Talet på folk som røykar har gått ned, og statistikken viser at 9 prosent av dei i alderen 16-74 år røykte dagleg i 2019. 14 prosent brukte snus dagleg i fjor..

Dagbladet - 08 Apr 20 kl. 12:30

Kjøpte sex av jente (16) - betalte med røyk og snus

Mannen i 50-åra forsøkte å skjule kontakten for kona. Men politiet avslørte at han betalte to pakker røyk og en boks snus for sex med ei 16 år gammel jente..

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:49

Stjal ordførerens julegaver

En 27 år gammel posttyv i Trondheim, som blant annet stjal julegavene til ordføreren, er dømt til ett år og to måneders fengsel. Påtalemyndigheten mener mannen stjal hentelapper fra Rita Otterviks postkasse og hentet ut pakker på Posten, melder Adresseavisen. I tillegg til dette er han også dømt for andre bedragerier, misbruk av andres bankkort og kjøring i påvirket tilstand..

P4 - 15 Jul 19 kl. 13:45

Selger snus som aldri før

Helsemyndighetenes forsøk på å dempe snusbruken i Norge har ikke lykkes. Snusgiganten Swedish Match økte salget med 10 prosent i fjor, og sier til Nettavisen at nordmenns snusbruk bidro sterkt til veksten. Regjeringen innførte nøytrale tobakkspakninger i fjor, i et forsøk på å gjøre snus mindre attraktivt, spesielt blant de unge..

P4 - 20 Jan 20 kl. 21:50

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 18 Oct 19 kl. 10:09

Ut mot snusrapport

Professor Gøran Nilsson ved Universitetet i Oslo, Gøran Nilsson, slakter den nye snusrapporten fra Folkehelseinstiuttet. Rapporten sier at snus kan gi økt risiko for enkelte sykdommer, blant annet at faren for flere typer kreft kan øke. Men Nilsson ved insititutt for biovitenskap sier til Forskning.

E24 - 06 Aug 19 kl. 09:21

Helsedirektoratet mener Maxgodis' snus-lokking er ulovlig

Den populære svenske nettbutikken Maxgodis brukte trafikken fra nettsiden sin til å selge snus i søsterselskapets norske nettbutikk. Nå oppretter Helsedirektoratet sak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opposisjonspolitiker bortført

Den hviterussiske opposisjonspolitikeren Mikola Statkevitj ble pågrepet og ført vekk av sivilkledde personer, søndag ettermiddag, melder Interfax. Bortføringen skjer tre måneder før presidentvalget i landet, og kona har anmeldt saken som kidnapping..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne knivstukket på Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag knivstukket av en annen kvinne i en privatbolig på Hønefoss. Det skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. De sier at den skadde kvinnen ble kjørt til legevakten med et forholdsvis alvorlig kutt i armen..

NRK - 1 time siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 2 timer siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 2 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 2 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 3 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt