Dagbladet > Innenriks

Wednesday, 29 January, 20:59

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 11:20

Stjal bil - kjørte rundt med 14-åring i flere timer

To menn i 30-årene ble i går pågrepet og siktet for frihetsberøvelse av en 14 år gammel gutt i en stjålet bil. I morgen framstilles de for varetektsfengsling..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stjal, bil, kjørte, rundtmed , 14-åringi , flere, timer
P4 - 09 Jul 19 kl. 06:49

Stjal ordførerens julegaver

En 27 år gammel posttyv i Trondheim, som blant annet stjal julegavene til ordføreren, er dømt til ett år og to måneders fengsel. Påtalemyndigheten mener mannen stjal hentelapper fra Rita Otterviks postkasse og hentet ut pakker på Posten, melder Adresseavisen. I tillegg til dette er han også dømt for andre bedragerier, misbruk av andres bankkort og kjøring i påvirket tilstand..

NRK - 06 Oct 19 kl. 13:32

Stjal tre fat med øl

En mann og en kvinne er pågrepet på Notodden, etter at de stjal øl fra et hotell i byen. Mannen spaserte inn på kjølerommet, forsynte seg med tre fat øl, og tok med seg tyvegodset hjem i en taxi. Politiet fant raskt frem til den aktuelle leiligheten..

NRK - 26 Jul 19 kl. 12:50

Stjal gull for 280 millioner

Ranere utkledd som politi stjal 700 kilo gull i São Paulo nylig. Ranet fant sted på flyplassen i byen og ranerne utførte kuppet ved hjelp av en gaffeltruck. Det hele var over på to og et halvt minutt..

Klartale - 24 Apr 19 kl. 10:53

Tyver stjal saksofoner, men «glemte» den viktigste

Attilio Berni har samlet saksofoner i 25 år. Tyver stjal 35 saksofoner, men tok ikke den som tilhørte Sonny Rollins (bildet)..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 12:24

Kjærestepar stjal julepynt og pakket det inn som julegaver

Et kjærestepar i Rogaland stjal natt til lørdag julepynt og tømte postkasser. Deretter pakket de tyvegodset inn i julepapir for å gi bort gavene til jul..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 13:42

Mann stjal bil med tre barn, ble drept av folkemengde

En mann på 54 år stjal en bil med tre små barn i bilsetene. Kort tid senere døde han etter å ha blitt banket opp av en folkemengde i Philadelphia, USA..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 20:10

Først stjal VIF-fans Brann-flagg - så ble det satt fyr på

Det ble fyr i rivaloppgjøret allerede før avspark da to Vålerenga-supportere kom seg inn blant Brann-fansen og stjal et flagg. Så svarte de tilreisende med å kaste bluss på banen..

P4 - 30 Oct 19 kl. 20:34

Stjal ladestasjon

Politiet ber om tips etter at tyver natt til i går stakk av med en hel ladestasjon for elbiler i Hattfjelldal i Nordland, melder Helgelendingen. Det er Fortum som eier ladestasjonen. De har over 1900 ladestasjoner rundt om i landet.

P4 - 02 Nov 19 kl. 20:04

Kunde stjal luksusbil under prøvekjøring

En kunde stjal i ettermiddag en Jaguar I-Pace under prøvekjøring i Agder. Forhandleren sier vedkommende utga seg for å være interessert i bilen, og ga fra seg personalia, men returnerte ikke til avtalt tid. Bilbutikken får nå ikke tak i kunden i det hele tatt.

P4 - 15 Dec 19 kl. 07:40

Ruset mann stjal drosje

En ruset mann i 30-årene stjal en drosje og stakk av på Sinsen i Oslo i natt. Flere politibiler tok opp jakten på bilen som fortsatte til Nittedal, melder NTB. Der ble tyven omringet av politibilene og pågrepet.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Oslo bystyre trekker støtten til Ullevål-nedleggelse

Oslo bystyre vedtok onsdag at sykehusprosessen må stanses i påvente av at fortsatt drift ved Ullevål er utredet..

Dagbladet - 4 timer siden

- Ingen elektroniske spor fra helikoptervraket

Seks personer omkom da helikopteret styrtet i Alta i fjor høst. Undersøkelsene av ulykken er krevende, ifølge Havarikommisjonen. - Det er en vanskelig sak for oss..

Dagbladet - 4 timer siden

Dette er det omstridte DNA-beviset

Gjenopptakelseskommisjonen vil ha en ny vurdering av det omstridte DNA-beviset som ligger til grunn for dommen mot Viggo Kristiansen..

Dagbladet - 8 timer siden

Full flystans i Nord-Norge

Ingen fly får lov til å ta av inntil Avinor har lokalisert og rettet feilen ved flygeledernes systemer..

Dagbladet - 9 timer siden

Tarjei (23) bor i bilen:- Jeg er glad i komfort

Studenten Tarjei Tveito Skille innrømmer at det har vært dårlig med damebesøk etter at han flyttet inn i bilen..

Dagbladet - 13 timer siden

Forlatt seilbåt skaper problemer

Har stått forlatt siden i sommer..

Dagbladet - 12 timer siden

- Sto fast mellom bommene

Politiet er ferdig med de innledende undersøkelsene og togstrekningen er åpnet etter en bil ble truffet av et tog i Vikersund i Modum. En mann døde i ulykken..

Dagbladet - 17 timer siden

I strupen på CNN

I et klipp på CNN latterliggjorde en programleder og to gjester president Donald Trump og hans velgere. Tirsdag gikk dattera Ivanka Trump i strupen på kanalen..

Dagbladet - 23 timer siden

Kidnapping, drapsforsøk og narkotika. Dette er Young Bloods

Politiet hevder gjengen står for omfattende kriminalitet i hovedstaden. - Vi er de snilleste gutta i byen, sier et antatt gjengmedlem..

Dagbladet - Igår: 16:39

- Som å komme til en kirkegård

For 23 år siden var han med på å grave fram 141 lik etter Norges verste flyulykke. Nå har Håvard Haftor Arntzen vært tilbake på Operafjellet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt