NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:37

NRK - 08 april 21 kl. 11:00

Sterk oppgang i boligprisene i mars

Boligprisene steg med 1,2 prosent i mars. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,1 prosent. Boligprisene er nå 12,5 prosent høyere enn for ett år siden..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sterk, oppgangi , boligprisenei , mars
NRK - 03 mars 21 kl. 11:01

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 2 prosent i februar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Boligprisene er dermed 9,7 prosent høyere enn for ett år siden. Det var en sterk oppgang over hele landet, men prisene steg mest i Oslo, Bodø og Stavanger..

NRK - 03 feb. 21 kl. 11:01

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 3,2 prosent i januar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Det er vanlig at boligprisene stiger i januar, men prisveksten denne gangen er sterkere enn ventet, ifølge E24. Boligprisene er nå 8,6 prosent høyere enn for ett år siden..

NRK - 08 april 21 kl. 11:21

Boligprisene faller i Oslo

Nasjonalt var det sterk oppgang i boligprisene i Norge i mars med en prisøkning på 1,2 prosent. I Oslo peker pilen motsatt vei. Der har prisene på boliger falt med 1,2 prosent.

Aftenposten - 08 april 21 kl. 10:59

Boligprisene i Norge steg 1,2 prosent i mars - nedgang i Oslo

Mars er tradisjonelt en svakere måned for boligprisene..

NRK - 09 april 21 kl. 09:05

Tror boligprisveksten avtar snart

Boligprisene fortsatte å stige i mars, men DNB-analytiker Kristine Aunvåg Matsen at veksten vil avta mot sommeren. Boligprisene på landsbasis gikk opp 1,2 prosent i mars, men ned 0,8 prosent i Oslo. Matsen mener dette kan være viktig å følge med på..

E24 - 05 mars 21 kl. 08:32

Venter oppgang på Oslo Børs - oljeprisen stiger

Det går mot oppgang på Børsen fredag, etter nedgang på Wall Street torsdag. Oljeprisen fortsetter gårsdagens oppgang etter Opec-enighet..

E24 - 05 feb. 21 kl. 08:24

Spår oppgang på Oslo Børs etter rekord i USA

Utslagene på Oslo Børs følger en rekordkveld på Wall Street, stedvis sterk oppgang på Asia-børsene og flere resultatslipp på morgenen..

E24 - 05 feb. 21 kl. 08:24

Oppgang fra start på Oslo Børs - XXL stiger etter tallslipp

Utslagene på Oslo Børs følger en rekordkveld på Wall Street, stedvis sterk oppgang på Asia-børsene og flere resultatslipp på morgenen..

E24 - Igår: 09:54

IEA venter sterk oppgang i CO₂-utslippene: – Dette er en alvorlig advarsel

En ventet opptur i 2021 kan gi dramatisk oppgang i CO₂-utslippene, advarer IEA. – Alt annet enn bærekraftig for klimaet, sier IEA-sjef Fatih Birol..

E24 - 08 april 21 kl. 11:02

Boligprisveksten i Norge fortsatte i mars – men i Oslo falt prisene

Mars er tradisjonelt en svakere måned for boligprisene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 30 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt