NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:18

NRK - 09 nov. 19 kl. 18:43

Stengte utleie av elsparkesykler

Voi og Tier, to av selskapene som leier ut elsparkesykler i Oslo, har midlertidig stengt utleien på grunn av føreforholdene, skriver Aftenposten. Men begge selskapene sier de vil gjenåpne tjenestene sine når været tillater det, gjennom hele vinteren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tier, Oslo, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengte, utleieav , elsparkesykler
NRK - 14 aug. 19 kl. 20:20

Elsparkesykler ulovlig i Trondheim

Tirsdag besluttet formannskapet i Trondheim at utleie av elsparkesykler på kommunal grunn skal stoppe med umiddelbar virkning. Som den første kommunen i Norge vil de ha retningslinjer for utleie..

Aftenposten - 14 aug. 19 kl. 21:36

Elsparkesykler blir nå ulovlig å leie ut i Trondheim

Utleie av elsparkesykler er ikke lenger lov i Trondheim, har kommunen bestemt. Det kan få konsekvenser for aktører som leier ut elsparkesykler i Oslo..

NRK - 04 feb. 20 kl. 15:53

Retningslinjer for elsparkesykler

For å få færre ulykker innføres det en toppfart på elsparkesykler i Trondheim på 5 km/t i enkelte deler av byen. Det tilsvarer gangfart. Trondheim innfører retningslinjer for utleie av elsparkesykler.

P4 - 14 aug. 19 kl. 13:10

Må fjerne elsparkesykler i Trondheim

Elsparkesyklene som er satt ut til leie i Trondheim må fjernes umiddelbart. Det er klart etter at kommunen har vedtatt nye utleieregler. Blant annet skal det utlyses en konkurranse om hvem som skal få kontrakt til å drive utleie av elsparkesykler på kommunal grunn.

E24 - 14 aug. 19 kl. 23:36

Elsparkesykler blir nå ulovlig å leie ut i Trondheim

Utleie av elsparkesykler er ikke lenger lov i Trondheim, har kommunen bestemt. Det kan få konsekvenser for aktører som leier ut elsparkesykler i Oslo..

Dagbladet - 15 aug. 19 kl. 17:14

Oslo vurderer regulering av elsparkesykler

Utleie av elsparkesykler er ikke lenger lov i Trondheim. Nå vurderer Oslo kommune å følge etter og innføre reguleringer av utleien..

Hegnar.no - 21 aug. 19 kl. 05:32

Ruter snuser på markedet for elsparkesykler i Oslo

De seks aktørene på markedet for utleie av elsparkesykler kan snart få konkurranse i Oslo. Ruter er i ferd med å signere en samarbeidsavtale med en leverandør..

Aftenposten - 21 aug. 19 kl. 05:40

Ruter snuser på markedet for elsparkesykler i Oslo

De seks aktørene på markedet for utleie av elsparkesykler kan snart få konkurranse i Oslo. Ruter er i ferd med å signere en samarbeidsavtale med en leverandør..

P4 - 02 sep. 19 kl. 16:25

Fjerner elsparkesykler i Stavanger

Selskapet Ryde Technology må nå fjerne 100 elsparkesykler i Stavanger etter at syklene ble utplassert mot kommunens vilje. Sparkesyklene ble utplassert natt til lørdag forrige uke, men selskapet har ingen avtale med kommunen om salg og utleie fra kommunal grunn, skriver Rogalands Avis..

P4 - 24 sep. 19 kl. 22:04

Elsparkesykkel-regler vedtatt i Stavanger

Stavanger vedtok i kveld nye retningslinjer for elsparkesykler. Aktører som ønsker det, kan få leie areal for utleie i en prøveperiode som gjelder ut neste år. Men det er satt et tak på ti tilbydere, og det er ikke lov med mer enn 100 sykler for hver av dem, skriver Stavanger Aftenblad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 30 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 30 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 45 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 2 timer siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt