NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 23:56

NRK - 17 Jan 19 kl. 14:27

Stengte ikke grenseovergangene

Ingen grenseoverganger ble stengt da Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant. Det bekrefter politiet til VG. – Jeg kan bekrefte at grensen ikke ble ble varslet, sier Christian Berge i Øst politidistrikt, men ønsker ikke å utdype hvorfor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, VG, Christian Berge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengte, ikke, grenseovergangene
P4 - 12 May 19 kl. 10:24

Israel har gjenåpnet grenseoverganger

Israel har i dag gjenåpnet grenseovergangene til Gazastripen. De ble stengt tidligere i mai etter at Hamas og Islamsk jihad skjøt hundrevis av raketter mot Israel, som svarte med å bombe flere mål i Gaza. Det ble inngått våpenhvile, og den ser fortsatt ut til å holde, så det israelske forsvarsdepartementet opplyser at grenseovergangene ved Erez og Kerem Shalom nå derfor er gjenåpnet..

P4 - 05 May 20 kl. 17:06

- Kan ikke leve med stengte grenser

- Det er umulig for et lite land som Norge å leve med stengte grenser over lang tid. Det sa helseminsiter Bent Høie på regjeringens daglige pressekonferanse. Men han ville ikke komme med noe signal om når grensene kan åpnes igjen.

P4 - 25 Apr 20 kl. 19:34

Stengte veier i Finnmark

Det er fortsatt stengte veier og kolonnekjøring flere steder i Troms og Finnmark, der det blåser kraftig. E6 over Sennalandet har vært stengt siden i går, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag..

VG - 21 Feb 19 kl. 11:42

Moxnes: – Ønsker ikke stengte grenser, slik Ap påstår

Rødt ønsker regulert arbeidsinnvandring, ikke stengte grenser..

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 08:00

Snøkaos stengte fjellovergang

Snøvær stengte fjellovergangen på Sognefjellet tirsdag morgen..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 13:56

Stengte veier, flygende gjenstander og tusener uten strøm

Fullt værkaos i Sør-Norge, med stengte fjelloverganger og trær som blåser over ende..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 13:56

Stengte veier, flygende gjenstander og strømbrudd flere steder

Fullt værkaos i Sør-Norge, med stengte fjelloverganger og trær som blåser over ende..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 13:56

Uværet herjer: Stengte veier, flygende gjenstander og tusener uten strøm

Fullt værkaos i Sør-Norge, med stengte fjelloverganger, og trær som blåser over ende i lavlandet..

Hegnar.no - 10 Jan 19 kl. 06:35

Trumps «shutdown» har vidtrekkende konsekvenser

Overfylte parktoaletter, stengte innvandringsdomstoler og sviktende hjelp til fattige mødre og barn er blant følgene av det stengte statsapparatet i USA..

NRK - 26 Dec 18 kl. 06:22

Stengte kontorer på ubestemt tid

Virkningen av stengte offentlige kontorer i USA blir tydelig i dag som er den første fulle kontordagen siden stengingen ble iverksatt natt til lørdag. President Donald Trump sier kontorene ikke blir åpnet før Kongressen sier ja til Mexico-muren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tre utebranner i Vestfold

Brannvesenet i Vestfold har mandag kveld slukket tre branner. På Nøtterøy brant en gapahuk ned ved Hårkollen, og mellom Tørkopp og Hella var det en mindre skogbrann som ble slukket av ungdommer. Dte brant også i et tre på Ringshaugstranda i Tønsberg..

NRK - 1 time siden

New York City innfører portforbod

New York City innfører portforbod, opplyser borgarmeister Bill de Blasio måndag kveld, ifølgje AFP. Portforbodet vil vera frå kl. 23 til 05, og kjem som følge av demonstrasjonane mot politivald etter at George Floyd døydde..

NRK - 2 timer siden

Trudeau vil ikkje ha Putin med i G7

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko USAs Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 1 time siden

FN-sjefen ber USA avgrensa maktbruk

António Guterres, generalsekretær i FN, ber om at USA etterforskar valdsbruken i politiet og ber styresmaktene i landet avgrensa maktbruken mot demonstrantane, melder AFP..

NRK - 1 time siden

New York innfører portforbod

New York innfører portforbod. Det seier borgarmeisteren Bill de Blasio måndag kveld, melder AFP. Portforbodet vil vera frå 23.

NRK - 1 time siden

To til sjukehus etter trafikkulykke

To personer er kjørt til Ringerike sykehus etter en singelulykke på E16 ved Utvika mandag kveld. Bare en bil var involvert i hendelsen, og hendelsesforløpet er uklart, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiet dirigerer trafikken på stedet..

NRK - 1 time siden

Undersøker mobiltelefonen

Mobilen til Anne-Elisabeth Hagen ble funnet på et sted hun aldri pleide å legge den. Telefonens bevegelser kan avsløre når gjerningspersonen var i huset..

NRK - 2 timer siden

Vil ikkje ha Putin tilbake

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa, etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 2 timer siden

Ny rapport: Døydde av oksygenmangel

George Floyd døydde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke. Det viser den nye obuksjonsrapportensom blei bestilt av familien, melder AP. Politibetjent Chauvin som arresterte Floyd pressa kneet mot nakken i over åtte minutt..

NRK - 2 timer siden

Floyd døde av oksygenmangel

George Floyd døydde som følge av surstoffmangel på grunn av press mot rygg og nakke. Det viser den uavhengige rapporten, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt