NRK > Nyheter

Thursday, 21 November, 03:43

NRK - 17 Jan 19 kl. 14:27

Stengte ikke grenseovergangene

Ingen grenseoverganger ble stengt da Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant. Det bekrefter politiet til VG. – Jeg kan bekrefte at grensen ikke ble ble varslet, sier Christian Berge i Øst politidistrikt, men ønsker ikke å utdype hvorfor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, VG, Christian Berge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengte, ikke, grenseovergangene
P4 - 12 May 19 kl. 10:24

Israel har gjenåpnet grenseoverganger

Israel har i dag gjenåpnet grenseovergangene til Gazastripen. De ble stengt tidligere i mai etter at Hamas og Islamsk jihad skjøt hundrevis av raketter mot Israel, som svarte med å bombe flere mål i Gaza. Det ble inngått våpenhvile, og den ser fortsatt ut til å holde, så det israelske forsvarsdepartementet opplyser at grenseovergangene ved Erez og Kerem Shalom nå derfor er gjenåpnet..

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 08:00

Snøkaos stengte fjellovergang

Snøvær stengte fjellovergangen på Sognefjellet tirsdag morgen..

VG - 21 Feb 19 kl. 11:42

Moxnes: – Ønsker ikke stengte grenser, slik Ap påstår

Rødt ønsker regulert arbeidsinnvandring, ikke stengte grenser..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 13:56

Stengte veier, flygende gjenstander og tusener uten strøm

Fullt værkaos i Sør-Norge, med stengte fjelloverganger og trær som blåser over ende..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 13:56

Stengte veier, flygende gjenstander og strømbrudd flere steder

Fullt værkaos i Sør-Norge, med stengte fjelloverganger og trær som blåser over ende..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 13:56

Uværet herjer: Stengte veier, flygende gjenstander og tusener uten strøm

Fullt værkaos i Sør-Norge, med stengte fjelloverganger, og trær som blåser over ende i lavlandet..

Hegnar.no - 10 Jan 19 kl. 06:35

Trumps «shutdown» har vidtrekkende konsekvenser

Overfylte parktoaletter, stengte innvandringsdomstoler og sviktende hjelp til fattige mødre og barn er blant følgene av det stengte statsapparatet i USA..

NRK - 26 Dec 18 kl. 06:22

Stengte kontorer på ubestemt tid

Virkningen av stengte offentlige kontorer i USA blir tydelig i dag som er den første fulle kontordagen siden stengingen ble iverksatt natt til lørdag. President Donald Trump sier kontorene ikke blir åpnet før Kongressen sier ja til Mexico-muren..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 13:34

Massiv brann stengte Østfoldbanen

En voldsom brann i et forretningsbygg i Fredrikstad sentrum førte til omfattende skader, stengte veier og full stopp i togtrafikken..

NRK - 18 Oct 19 kl. 11:33

Sperrer grenseoverganger

Katalanske separatister har sperret to av grenseovergangene mellom Spania og Frankrike etter en ny natt med omfattende opptøyer i Barcelona..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

En tredel av Afrikas flora truet

En tredel av de tropiske plantene i Afrika står i fare for å bli utryddet, viser en foreløpig studie publisert i tidsskriftet Science Advances. Områder i Etiopia, Tanzania, Kongo og Vest-Afrika er mest utsatt, mener forskerne..

NRK - 45 minutter siden

Demokratisk debatt i Atlanta

Ti demokratiske presidentkandidater møtes natt til torsdag norsk tid til debatt i Atlanta i Georgia. Debatten arrangeres av MSNBC og Washington Post. Blant kandidatene på scenen er Elizabeth Warren, Joe Biden, Pete Buttigieg og Bernie Sanders..

NRK - 1 time siden

Flere døde i eksplosjon i Italia

Fem personer omkom i en eksplosjon i en fyrverkerifabrikk på Sicilia i Italia onsdag. Flere skal være skadd i ulykken. Ulykken skjedde onsdag ettermiddag i Barcellona Pozzo di Gotto, nord på dem italienske øya..

NRK - 2 timer siden

Jordskjelv mellom Thailand og Laos

Et jordskjelv på 6.1 på jordskjelvskalaen inntraff torsdag morgen lokal tid i grenseområdet mellom Thailand og Laos. Det opplyser USAs senter for jordskjelvovervåkning, ifølge nyhetsbyrået AP.

NRK - 2 timer siden

Thunberg får fredspris for barn

Den svenske tenåringsaktivisten Greta Thunberg ble onsdag tildelt en internasjonal fredspris for barn for sitt arbeid i kampen mot klimaendringer. Fredsprisen er stiftet av den nederlandske organisasjonen KidsRights Foundation..

NRK - 3 timer siden

Vil skrive ut nyvalg i Bolivia

Bolivias fungerende president Jeanine Añez ber landets kongress om å godkjenne en lov som muliggjør nyvalg. Hun ber også kongressen gå med på å trekke tilbake resultatet fra presidentvalget i oktober, i tillegg til å danne en ny valgdomstol..

NRK - 4 timer siden

Hongkong-lov vedtatt i Kongressen

Begge kamrene i den amerikanske Kongressen har vedtatt en lov som støtter menneskerettigheter og demokrati i Hongkong. Loven blir nå sendt videre til president Donald Trump. Loven har blitt sterkt kritisert av kinesiske myndigheter..

NRK - 5 timer siden

Se Urix

NRK - 5 timer siden

Minst 15 drept i flyktningleir

En leir med internt fordrevne mennesker i Syria ble angrepet og minst 15 personer er drept, melder Reuters. Den syriske regjeringen skal ha sendt av gårde raketter mot det opprørskontrollerte Idlib-området i det nordvestlige Syria..

NRK - 5 timer siden

Innbrudd i datasystemet til Voi

Uvedkommende har tatt seg inn i datasystemet som oppbevarer kundenes kvitteringer i el-sparkesykkelselskaet Voi, skriver selskapet i en pressemelding. Forholdet er anmeldt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt