NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 05:04

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:09

Stenger lesesaler i Oslo-regionen

Universiteter, høyskoler og fagskoler i Oslo-regionen skal ha digital undervisning den neste uken. Kommunene som berøres er i første omgang Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn og Våler, i tillegg til Nordre Follo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Våler, Nordre Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stenger, lesesaleri , Oslo-regionen
VG - 01 feb. 21 kl. 12:20

Derfor forblir studentenes lesesaler i Oslo-regionen stengt mens bibliotekene får åpne

Selv om bibliotekene i Oslo-regionen åpner onsdag, forblir lesesalene stengt. Regjeringen håper på snarlige endringer og forstår at studentene er utålmodige..

NRK - 16 mars 21 kl. 07:29

Campus stenger ved UiO

På grunn av smittesituasjonen i hovedstaden og Viken stenger Universitetet i Oslo (UiO) lesesaler, bibliotek og bygninger for studenter fra klokken 12 tirsdag 16. mars, opplyser UiO på sine nettsider..

NRK - 16 mars 21 kl. 11:59

NMBU stenger for studentene

Oslo og Viken har innført strengere tiltak. Det betyr at NMBU igjen stenger lesesaler, bibliotek og grupperom. Campus vil være stengt.

NRK - 23 jan. 21 kl. 14:23

Sørlandet sykehus stenger for besøk

For å begrense spredningen av det muterte koronaviruset stenger Sørlandet sykehus for besøk fra Oslo-regionen. Det er ikke mulig for pårørende som har vært i Oslo-regionen å besøke Sørlandet sykehus, med mindre man trenger øyeblikkelig hjelp..

NRK - 17 feb. 21 kl. 13:09

Oslo åpner for fritidsaktiviteter

Oslo åpner for fritidsaktiviteter for ungdom opptil 19 år - både innendørs og utendørs. Skjenking og kjøpesentre forblir stengt. Det melder byrådsleder Raymond Johansen under en pressekonferanse i Oslo rådhus onsdag.

VG - 17 feb. 21 kl. 13:35

Letter på student-tiltak i Oslo: Biblioteker og lesesaler kan åpne igjen

Fra og med i morgen får studentene mulighet til å benytte seg av campus på universiteter og høgskoler i Oslo..

VG - 03 feb. 21 kl. 13:30

Stengte lesesaler for studentene – nå strømmer de til bibliotekene

Alle folkebibliotekene i Oslo har vært stengt i halvannen uke. Onsdag kan folk igjen ta turen. På Deichman i Bjørvika er studentene tilbake for å studere sammen – ansikt til ansikt..

VG - 16 mars 21 kl. 11:50

UiO forsvarer stengte lesesaler tross lave smittetall på campus

Flere studenter raser etter at Universitetet i Oslo frivillig stengte lesesalene. Kun 0,6 prosent av koronatestene avlagt på campus er positive..

NRK - 16 mars 21 kl. 16:45

Stenger passkontorene i Oslo

Som følge av smittesituasjonen i Oslo-regionen stenger nå Oslo politidistrikt passkontorene og kansellerer ytterligere av utlendingsforvaltningen. Passkontorene stenges fra onsdag 17. mars og vil i første omgang være stengt til 9.

E24 - 22 jan. 21 kl. 21:43

NTB erfarer: Regjeringen stenger kjøpesentre i Oslo-regionen lørdag

Lørdag legger regjeringen fram nye tiltak for Oslo-regionen etter utbruddet i Nordre Follo. Etter det NTB erfarer får kun essensielle butikker holde åpent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt