NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:10

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:24

Stenger fram til mandag

Hammerfest sykehus holder stengt til mandag, det informerte ordfører Marianne Sivertsen Næss under dagens pressekonferanse. Da vil det bli gjort en ny vurdering om veien videre..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Marianne Sivertsen Næss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengerfram , til, mandag
E24 - 05 nov. 20 kl. 15:51

Stenger flere utesteder over hele landet: – Det er ikke folk ute lenger

Flere utelivsgiganter stenger ned flere utesteder etter de nye innstrammingene. Noho Norway permitterer flere ansatte og stenger enda en restaurant. – Det føles som mars igjen, sier sjef Ida Nordskaug ved Sennepen Scene i Oslo..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 15:51

Stenger flere utesteder over hele landet: – Det er ikke folk ute lenger

Flere utelivsgiganter stenger ned flere utesteder etter de nye innstrammingene. Noho Norway permitterer flere ansatte og stenger enda en restaurant. – Det føles som mars igjen, sier sjef Ida Nordskaug ved Sennepen Scene i Oslo..

E24 - 06 nov. 20 kl. 12:09

Stenger treningssentre i Oslo og Bergen - Evo Fitness fryser medlemskap

Både Oslo og Bergen stenger alle treningssentre. – Vi fryser alle medlemsskap umiddelbart der vi stenger ned, sier administrerende direktør i Evo Fitness, Morten Hellevang..

E24 - 06 nov. 20 kl. 12:09

Stenger treningssentre i Oslo og Bergen

Både Oslo og Bergen stenger alle treningssentre. – Vi fryser alle medlemsskap umiddelbart der vi stenger ned, sier administrerende direktør i Evo Fitness, Morten Hellevang..

E24 - 30 okt. 20 kl. 13:11

Utelivsgigant stenger utesteder og permitterer flere ansatte

De nye innstrammingene fører til flere permitteringer i hovedstaden. Fra mandag stenger utelivsgiganten Noho Norway dørene hos tre av sine største utesteder på ubestemt tid..

VG - 06 nov. 20 kl. 12:06

Norges største fylkeskommune: – Stenger ikke videregående

– Det har vært en del misforståelser rundt dette. La meg slå fast at vi ikke stenger de videregående skolene fra mandag, sier leder Tonje Brenna (Ap) i Viken fylkesråd. Flere oppfattet torsdagens beskjed fra landets største fylke som en ny skolestenging..

NRK - 04 nov. 20 kl. 23:07

Italia stenger ned fire regioner

Italia stenger ned de fire regionene Lombardia, Piemonte, Valle d’Aosta og Calabria for å bremse koronasmitten. Ingen får lov til å reise inn eller ut av regionene, og det blir strenge regler for når folk får lov til å forlate boligen sin..

E24 - 17 nov. 20 kl. 18:33

Stenger store deler av Københavns lufthavn frem til 2022

Flyplassen i København stenger ned 40 prosent av terminalområdet frem til 2022 for å spare kostnader på strøm, rengjøring og vedlikehold. Det skjer etter et kraftig fall i passasjertallet..

NRK - 28 okt. 20 kl. 17:59

Tyskland stenger restauranter

Tyske restauranter stenger fra og med 2. november og ut måneden som en del av nedstengingen for å hindre smittespredning. Det opplyser kilder til det tyske nyhetsbyrået DPA..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 11:46

Bent Stiansen stenger restaurantene. Raymond Johansen foreslår konkrete tiltak for å redde Oslos uteliv.

Mesterkokk Bent Stiansen stenger dørene, etter at byrådsleder Raymond Johansen i forrige uke stanset all skjenking. Nå ber Johansen om akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..

NRK - 1 time siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 1 time siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 1 time siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 9 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 1 time siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..

NRK - 2 timer siden

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt