P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 07:55

P4 - 09 Nov 19 kl. 13:22

Stenger el-sparkesykkelutleie

Det er ikke mulig å leie seg el-sparkesykkel i Oslo nå i helgen.
De store aktørene Voi og Tier har stengt tjenesten da snøværet har gitt ekstra glatt føre, melder Aftenposten.
Stengingen er midlertidg. Men aktørene opplyser til avisen at de nå har startet en vinteroperasjon der de skal følge vær og føre tett for å avgjøre om syklene skal være tilgjengelige..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Voi, Tier, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stenger, el-sparkesykkelutleie
E24 - 10 Apr 20 kl. 19:52

Bensinstasjoner stenger og over 100 holder nattestengt - frykter påskesmellen

Det dramatiske fallet i trafikken har ført til at bensinstasjonbutikker over hele landet stenger på natten - og noen stenger helt ned..

NRK - 18 Mar 20 kl. 23:41

Bilprodusenter stenger i USA

Amerikanske bilprodusenter stenger alle sine fabrikker i USA som følge av koronaepidemien. General Motors, Ford og Fiat Chrysler er noen av bilselskapene som stenger midlertidig. For å beskytte arbeiderne sine mot koronamsmitte..

NRK - 13 Mar 20 kl. 01:06

Politiet stenger publikumsmottak

Politiet stenger flere steder i landet sine skranker for publikumshenvendelser på grunn av faren for koronasmitte. Politiet i Sør-Øst ber publikum kontakte dem på 2800 eller via Facebook. Politiet i Trøndelag stenger også..

NRK - 28 Mar 20 kl. 09:19

Avinor stenger utenlandsterminalen

Avinor stenger ned deler av flyplassen på Værnes. Torsdag ble taxfreebutikken stengt. Søndag lander det siste utenlandsflyet på lenge.

NRK - 12 Mar 20 kl. 11:16

Bergen stenger alle skular

Bergen kommune stenger alle barneskular og barnehagar frå mandag av for å hindra spreiing av det nye koronaviruset, opplyser kommunen på ein pressekonferanse torsdag formiddag. Ungdomskular og vidaregåande skular stenger frå og med fredag..

P4 - 16 Mar 20 kl. 14:24

Thon stenger hoteller

Hotellkjeden Thon stenger seks av sin hoteller. Kjeden har 15 hoteller i Oslo-området, og nå stenger altså flere av disse dørene. Det var til sammen åtte gjester på de seks hotellene.

P4 - 23 Feb 20 kl. 18:20

Flere stenger grenser

Både Tyrkia og Pakistan stenger sine grenser mot Iran. Årsaken er flere tilfeller av koronaviruset i Iran, som er blant landene som er hardest rammet. Tyrkia stenger både vegien og jernbaner, og iranske fly slipper heller ikke inn i landet..

Dagbladet - 12 Mar 20 kl. 13:36

Stenger av store deler av Oslo

Hovedstaden stenger museer og idrettshaller, og forbyr alle arrangementer med mer enn 50 deltakere..

P4 - 01 Mar 20 kl. 18:39

Snøras stenger vei

Et snøras stenger fylkesvei 45 mellom Valle i Setesdal og Telemark. En ny vurdering om veien kan åpnes vil bli gjennomført i morgen tidlig opplyser Vegtrafikksentralen..

NRK - 22 Feb 20 kl. 10:02

Stenger fabrikk på grunn av virus

Samsung stenger mobilfabrikken sin i Gumi i Sør-Korea, fordi det er påvist smitte av det nye koronaviruset i fabrikken, melder Reuters..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

P4 - 8 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 8 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 9 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 9 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 10 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 10 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 11 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 11 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 11 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt