P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:55

P4 - 09 Nov 19 kl. 13:22

Stenger el-sparkesykkelutleie

Det er ikke mulig å leie seg el-sparkesykkel i Oslo nå i helgen.
De store aktørene Voi og Tier har stengt tjenesten da snøværet har gitt ekstra glatt føre, melder Aftenposten.
Stengingen er midlertidg. Men aktørene opplyser til avisen at de nå har startet en vinteroperasjon der de skal følge vær og føre tett for å avgjøre om syklene skal være tilgjengelige..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Voi, Tier, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stenger, el-sparkesykkelutleie
NRK - 30 Jul 19 kl. 21:04

Sudan stenger alle skoler

Den sudanske statskanalen rapporterer at myndighetene stenger alle skolene i landet etter at fem elever ble drept under en demonstrasjon mandag, skriver AFP..

P4 - 27 Sep 19 kl. 14:18

Steinras stenger riksveg 13 i Suldal

Det har gått et stort steinras i Suldal i Rogaland som nå stenger riksvei 13. Det er ikke meldt om personskader etter raset, som er rundt 100 meter langt, ifølge Statens vegvesen. Veien er stengt på ubestemt tid og omkjøringen tar flere timer..

NRK - 17 Sep 19 kl. 18:10

Stenger Netanyahus chatbot

Facebook har stengt Israels statsminister Benjamin Netanyahus chatbot fordi den automatiserte tjenesten brøt loven ved å publisere meningsmålinger før valget. Det opplyser Facebook. Suspensjonen gjelder til valglokalene stenger tirsdag kveld..

NRK - Igår: 07:37

Hongkong stenger alle skoler

Alle skoler blir stengt i Hongkong av transport- og sikkerhetsmessige grunner torsdag. Det melder utdanningsbyrået i byen, som oppfordrer demonstrantene til å stoppe med voldelige handlinger. Flere bedrifter stenger også som følge av økt vold..

P4 - 21 Oct 19 kl. 17:32

Bergen kommune stenger skoleappen Vigilo

Bergen kommune stenger nå skoleappen Vigilo etter en feil i appen i dag. Det opplyser kommunen i en pressemelding. En feil gjorde at en melding fra en foresatt til en kontaktlærer gikk ut til hele foreldregruppen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Volds- og trusselhendelser i fotballen anmeldes ikke

Volds- og trusselhendelser i norsk fotball anmeldes ikke. Av 103 volds- og trusselhendelser Fotballforbundet har hatt til behandling siden 2010, har ikke en eneste sak endt med anmeldelse, skriver VG. Istedet er straffen ofte utestengelse fra fotballkamper, men ifølge strafferettsjurister er flertallet av sakene så alvorlig at det kunne ført til straff.

P4 - 15 minutter siden

Sparkesyklist bevisstløs etter ulykke

En sparkesyklist ble påkjørt av en bil på Alexander Kiellands Plass i Oslo i formiddag og var en periode bevisstløs etter ulykken. Ifølge politiet er det uklart hvor og hvordan ulykken har skjedd. Skadeomfanget til den påkjørte er ikke kjent, men personen er ved bevissthet nå..

P4 - 30 minutter siden

Ny tusenlapp lansert

Norges nye tusenlapp har sett dagens lys. Norges Bank lanserte den nye seddelen i dag, som er den åttende i rekken, og har en bølge som hovedmotiv. Hensikten er seddelen skal representere havet, og hvor viktig det er for den norske økonomien og hva havet betyr for klimaet..

P4 - 45 minutter siden

Kontrollkomiteen krever nye svar

Kontrollkomiteen krever nye svar i trygdeskandalen. Komiteen har i dag sendt ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett spørsmål til Sivilombudsmannen. SV vil blant annet få større klarhet i hva Arbeidsdepartementet foretok seg underveis i Nav-skandalen, skriver VG.

P4 - 1 time siden

Utvalg: – Alle har ikke like muligheter i Norge

Vi har ikke like muligheter uavhengig av kjønn i Norge i dag. Det viser en ny offentlig utredning gjennomført av et regjeringsutnevt utvalg. Utredningen viser at barn og unge i dag vokser opp i et samfunn med tydelig definerte kjønnsroller allerede fra de er små.

P4 - 1 time siden

Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke

En ung mann er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Årnes i Akershus. Mannen har trolig falt syv meter, og fått en fot i klemme, opplyser politiet. Vedkommende er sendt til sykehus.

P4 - 1 time siden

NTNU ber studenter reise hjem

Også NTNU ber nå sine studenter i Hongkong om å forlate byen som følge av den pågående uroen. Dermed følger de samme råd som Universitet i Bergen ga sine studenter i går. Utenriksdepartementet endret i går reiserådet sitt til Hongkong, og ber norske studenter i byen om å gjøre en forløpende vurdering av sikkerheten..

P4 - 1 time siden

Sbanken kutter ansatte

Sbanken kutter i antall ansatte. Banken opplyste i dag at de vil redusere bemanningen i et ukjent omfang for å spare penger. Banken har i dag mer enn 450.

P4 - 2 timer siden

Kokevarselet opphevet på Askøy

Kokevarselet er nå opphevet på Askøy. Tirsdag ble alle som er tilknyttet Kleppe vannverk bedt om koke vannet fra springen. Årsaken var en driftsforstyrrelse på renseanlegget.

P4 - 1 time siden

Bjørnebye: Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt