NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 02:01

NRK - 21 feb. 20 kl. 07:17

Stengde fjellovergangar i Sør-Noreg

Uvêr og rasfare fører stengde fjellovergangar i Sør-Noreg fredag morgon. Fleire bygder i Osterøy kommune er isolerte etter ras. Og i nord er heile Nordkapp kommune framleis isolert som følge av ras eller rasfare..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Noreg, Osterøy, Nordkapp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengde, fjellovergangari , Sør-Noreg
NRK - 13 april 20 kl. 17:01

Stengde fjellovergangar i Sør-Noreg

Fleire fjellovergangar er stengde på grunn av sterk vind og snøfokk. Det gjeld riksveg 7 over Hardangervidda, E6 over Dovrefjell, fylkesveg 50 Hol-Aurland, riksveg 15 Strynefjellet, fylkesveg 27 over Venabygdsfjellet og fylkesveg 51 over Valdresflye..

NRK - 31 des. 19 kl. 08:21

Fleire stengde vegar i Sør-Noreg

Sterk vind og glatte vegar pregar nyttårstrafikken fleire stader i landet. Ei rekke fjellovergangar er stengde på grunn av uvêr, og det er kolonnekøyring andre stader. Blant anna er riksveg 7 over Hardangervidda og riksveg 13 over Vikafjell stengde..

NRK - 12 jan. 20 kl. 09:38

Fleire stengde fjellovergangar

Det er varsla store nedbørsmengder og kraftig vind langs kysten og i fjellet søndag. Uvêret har ført til fleire stengde fjellovergangar, mellom anna riksveg 15 over Strynefjellet og riksveg 13 over Vikafjellet..

NRK - 22 feb. 20 kl. 08:24

Fleire fjellovergangar stengde

Det dårlege vêret i Nordland fører til stengde fjellovergangar laurdag morgon. E6 over Saltfjellet er stengt, det samme gjeld for E10 Bjørnfjell og E12 over Umbukta. På fylkesvei 813 over Beiarfjellet er det kolonnekøyring..

NRK - 12 april 20 kl. 17:53

Stengde fjellovergangar

Fleire fjellovergangar er stengde på grunn av uvêr. Det gjeld E6 over Saltfjellet, fylkesveg 53 Tyin-Årdal, riksveg 7 over Hardangervidda, riksveg 13 over Vikafjellet, riksveg 14 over Strynefjellet og fylkesveg 50 mellom Aurland og Hol..

NRK - 10 mars 20 kl. 17:19

Uvêr stenger fjellovergangar

Fleire fjellovergangar er stengde på grunn av uvêr. Det er òg innført kolonnekøyring på Hardangervidda og fleire stader i Nord-Noreg..

NRK - 11 des. 19 kl. 06:17

Vanskelege verforhold i Sør-Noreg

Uver skapar problem i heile Sør-Noreg med stengde fjellovergangar, innstilte ferjer og bilar som veltar. Det kan vere vanskeleg å kome seg fram mange stader, men det er ikkje meldt om alvorlege personskadar natt til onsdag..

NRK - 03 jan. 20 kl. 10:10

Alle fjellovergangar stengde

No er også E16 Filefjell over Filefjell stengd på grunn av uver. Også Hemsedalsfjellet er midlertidig stengt. Strynefjellet, Vikafjellet, Hol-Aurland og Tyin-Årdal er stengde og blir ikkje opna i dag..

NRK - 03 april 20 kl. 06:28

Fleire stengde fjellovergangar

Av fjellovergangene mellom aust og vest er Filefjell og Hemsedalsfjellet dei einaste som er opne for normal trafikk fredag morgon. Haukelifjell, Hardangervidda, Hol-Aurland, Strynefjellet, Vikafjellet og Tyin-Årdal er alle stengde pga uvêr..

NRK - 02 juni 20 kl. 22:07

Amerikanske børsar stenger opp

Amerikanske børsar steig tysdag og stengde opp, trass massive protestar landet rundt, melder AFP. Dow Jones stengde opp 1,1 prosent. Den breiare samansette S & P 500-indeksen stengde opp 0,8 prosent, mens teknologibørsen Nasdaq steig 0,6 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands forbundskansler Angela Merkel og delstatenes regjeringssjefer er enige om å forlenge nedstengningen til 28. mars, men åpner for gradvis lettelser. Hver husholdning får lov til å være sammen med én annen husholdning, med en øvre grense på fem personer, pluss barn under 14 år..

NRK - 15 minutter siden

SpaceX-rakett eksploderte

En ubemannet rakett fra SpaceX gjennomførte en ny testflyging onsdag, men eksploderte på bakken etter landingen. Raketten var en prototyp av Starship kalt SN10. Den 10 km lange ferden omtales som vellykket..

NRK - 30 minutter siden

Vurderer vaksine for 12-åringer

Folkehelseinstituttet skal undersøke om koronavaksine også kan gis til unge ned til 12 år, skriver VG. FHI skal blant annet se på faren for senskader av covid-19 som hukommelsestap og utmattelse. – Med tanke på at nye virusvarianter kan ramme de yngre i større grad, er dette særlig viktig, sier smitteverndirektør Geir Bukholm..

NRK - 45 minutter siden

E6 stengt over Saltfjellet

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær og dårlig sikt, melder Vegtrafikksentralen. Det er vanskelige kjøreforhold og mye snøfokk på strekningen..

NRK - 1 time siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 1 time siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 1 time siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 11 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 2 timer siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 2 timer siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt