NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:25

NRK - 21 Sep 18 kl. 18:42

Stena Line fikk hjelp av slepebåt

Ekstremværet «Knud» har gjort seg bemerket med orkan i vindkastene noen steder. Stena Line måtte få hjelp av slepebåt for å legge til kai på Vippetangen i Oslo fredag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Line, Vippetangen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stena, Line, fikk, hjelpav , slepebåt
Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 08:45

KLP går inn i vindkraft

KLP går inn som eier i svenske Stena Renewable AB, og skal sammen med AMF Pensionsförsäkring og Stena Adactum videreutvikle vindkraftselskapet..

Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 14:12

Stena Drilling pensjonerer eldre rigg

Stena Clyde må se seg om etter nye eiere til tross for det fortsatt er noen som viser interesse for å bruke den aldrende damen. .

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 14:35

Feiret at danskebåtene ikke lenger går på tomgang når de ligger til kai

Tirsdag ble det nye anlegget for landstrøm åpnet på Vippetangen i Oslo, der Stena Line og DFDS har anløp. Dermed er alle faste utenlandsruter koblet til strøm..

VG - 10 Nov 18 kl. 03:12

Leteaksjon i Skagerrak: Stena Saga-passasjer savnet

Det pågår i øyeblikket en større leteaksjon etter at en person falt i sjøen fra skipet Stena Saga utenfor svenskekysten.

Hegnar.no - 21 Nov 18 kl. 06:40

Color Line nektes å flagge ut

Color Line får likevel ikke flagge ut Kiel-fergene etter at KrF fikk gjennomslag for å stanse en forskriftsendring for utenriksferger..

NRK - 31 May 18 kl. 23:33

Color Line takker KrF

Under forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fikk KrF regjeringen med seg på å utsette hele behandlingen av Color Lines planer om utflagging. – Vi håper at de 700 arbeidsplassene våre er sikret, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øknes i Color Line..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 14:35

Danskebåtene i Oslo koblet til strøm fra land

Tirsdag ble det nye anlegget for landstrøm åpnet på Vippetangen i Oslo, der Stena Line og DFDS har anløp. Dermed er alle faste utenlandsruter koblet til strøm..

NRK - 10 Nov 18 kl. 20:17

Mann funnen i søk etter nordmann

Ein mann er funnen død i sjøen utanfor Fjällbacka i Sverige. Det skriv SVT. Dette er i same område der fleire båtar søkte etter ein nordmann som falt frå Danskebåten Stena Line.

VG - 10 Nov 18 kl. 03:12

Mann savnet fra «Stena Saga»: Båten returnerer til Norge

Søket etter den savnede passasjeren er avsluttet og «Stena Saga» er nå på vei tilbake til Norge..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 03:38

Mann over bord fra danskebåt – redningsaksjon ved Stena Saga

Det foregår en større redningsaksjon etter at en mann falt over bord fra danskebåten Stena Saga på vei fra Oslo til Frederikshavn natt til lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 3 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 5 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt