NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:35

NRK - 21 Sep 18 kl. 18:42

Stena Line fikk hjelp av slepebåt

Ekstremværet «Knud» har gjort seg bemerket med orkan i vindkastene noen steder. Stena Line måtte få hjelp av slepebåt for å legge til kai på Vippetangen i Oslo fredag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Line, Vippetangen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stena, Line, fikk, hjelpav , slepebåt
Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 08:45

KLP går inn i vindkraft

KLP går inn som eier i svenske Stena Renewable AB, og skal sammen med AMF Pensionsförsäkring og Stena Adactum videreutvikle vindkraftselskapet..

Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 14:12

Stena Drilling pensjonerer eldre rigg

Stena Clyde må se seg om etter nye eiere til tross for det fortsatt er noen som viser interesse for å bruke den aldrende damen. .

VG - 10 Nov 18 kl. 03:12

Leteaksjon i Skagerrak: Stena Saga-passasjer savnet

Det pågår i øyeblikket en større leteaksjon etter at en person falt i sjøen fra skipet Stena Saga utenfor svenskekysten.

Hegnar.no - 21 Nov 18 kl. 06:40

Color Line nektes å flagge ut

Color Line får likevel ikke flagge ut Kiel-fergene etter at KrF fikk gjennomslag for å stanse en forskriftsendring for utenriksferger..

NRK - 31 May 18 kl. 23:33

Color Line takker KrF

Under forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fikk KrF regjeringen med seg på å utsette hele behandlingen av Color Lines planer om utflagging. – Vi håper at de 700 arbeidsplassene våre er sikret, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øknes i Color Line..

NRK - 10 Nov 18 kl. 20:17

Mann funnen i søk etter nordmann

Ein mann er funnen død i sjøen utanfor Fjällbacka i Sverige. Det skriv SVT. Dette er i same område der fleire båtar søkte etter ein nordmann som falt frå Danskebåten Stena Line.

VG - 10 Nov 18 kl. 03:12

Mann savnet fra «Stena Saga»: Båten returnerer til Norge

Søket etter den savnede passasjeren er avsluttet og «Stena Saga» er nå på vei tilbake til Norge..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 03:38

Mann over bord fra danskebåt – redningsaksjon ved Stena Saga

Det foregår en større redningsaksjon etter at en mann falt over bord fra danskebåten Stena Saga på vei fra Oslo til Frederikshavn natt til lørdag..

Dagbladet - 01 Jun 18 kl. 09:18

Color Line sparket kvinne (29) da hun begynte å bruke hijab - det har de ikke lov til

Diskrimineringsnemnda mener Color Line brøt loven..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 11:08

Åpner for at Color Line kan flagge om Kiel-ferga

Color Line får erstatte 700 norske jobber med utenlandsk arbeidskraft..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 30 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 3 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt