NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:55

NRK - 21 Sep 18 kl. 18:42

Stena Line fikk hjelp av slepebåt

Ekstremværet «Knud» har gjort seg bemerket med orkan i vindkastene noen steder. Stena Line måtte få hjelp av slepebåt for å legge til kai på Vippetangen i Oslo fredag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Line, Vippetangen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stena, Line, fikk, hjelpav , slepebåt
Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 08:45

KLP går inn i vindkraft

KLP går inn som eier i svenske Stena Renewable AB, og skal sammen med AMF Pensionsförsäkring og Stena Adactum videreutvikle vindkraftselskapet..

Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 14:12

Stena Drilling pensjonerer eldre rigg

Stena Clyde må se seg om etter nye eiere til tross for det fortsatt er noen som viser interesse for å bruke den aldrende damen. .

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 14:35

Feiret at danskebåtene ikke lenger går på tomgang når de ligger til kai

Tirsdag ble det nye anlegget for landstrøm åpnet på Vippetangen i Oslo, der Stena Line og DFDS har anløp. Dermed er alle faste utenlandsruter koblet til strøm..

VG - 10 Nov 18 kl. 03:12

Leteaksjon i Skagerrak: Stena Saga-passasjer savnet

Det pågår i øyeblikket en større leteaksjon etter at en person falt i sjøen fra skipet Stena Saga utenfor svenskekysten.

Hegnar.no - 21 Nov 18 kl. 06:40

Color Line nektes å flagge ut

Color Line får likevel ikke flagge ut Kiel-fergene etter at KrF fikk gjennomslag for å stanse en forskriftsendring for utenriksferger..

NRK - 31 May 18 kl. 23:33

Color Line takker KrF

Under forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fikk KrF regjeringen med seg på å utsette hele behandlingen av Color Lines planer om utflagging. – Vi håper at de 700 arbeidsplassene våre er sikret, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øknes i Color Line..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 14:35

Danskebåtene i Oslo koblet til strøm fra land

Tirsdag ble det nye anlegget for landstrøm åpnet på Vippetangen i Oslo, der Stena Line og DFDS har anløp. Dermed er alle faste utenlandsruter koblet til strøm..

NRK - 10 Nov 18 kl. 20:17

Mann funnen i søk etter nordmann

Ein mann er funnen død i sjøen utanfor Fjällbacka i Sverige. Det skriv SVT. Dette er i same område der fleire båtar søkte etter ein nordmann som falt frå Danskebåten Stena Line.

VG - 10 Nov 18 kl. 03:12

Mann savnet fra «Stena Saga»: Båten returnerer til Norge

Søket etter den savnede passasjeren er avsluttet og «Stena Saga» er nå på vei tilbake til Norge..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 03:38

Mann over bord fra danskebåt – redningsaksjon ved Stena Saga

Det foregår en større redningsaksjon etter at en mann falt over bord fra danskebåten Stena Saga på vei fra Oslo til Frederikshavn natt til lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt