NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:49

NRK - 21 Sep 18 kl. 18:42

Stena Line fikk hjelp av slepebåt

Ekstremværet «Knud» har gjort seg bemerket med orkan i vindkastene noen steder. Stena Line måtte få hjelp av slepebåt for å legge til kai på Vippetangen i Oslo fredag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Line, Vippetangen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stena, Line, fikk, hjelpav , slepebåt
Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 08:45

KLP går inn i vindkraft

KLP går inn som eier i svenske Stena Renewable AB, og skal sammen med AMF Pensionsförsäkring og Stena Adactum videreutvikle vindkraftselskapet..

Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 14:12

Stena Drilling pensjonerer eldre rigg

Stena Clyde må se seg om etter nye eiere til tross for det fortsatt er noen som viser interesse for å bruke den aldrende damen. .

NRK - 31 May 18 kl. 23:33

Color Line takker KrF

Under forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fikk KrF regjeringen med seg på å utsette hele behandlingen av Color Lines planer om utflagging. – Vi håper at de 700 arbeidsplassene våre er sikret, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øknes i Color Line..

Dagbladet - 01 Jun 18 kl. 09:18

Color Line sparket kvinne (29) da hun begynte å bruke hijab - det har de ikke lov til

Diskrimineringsnemnda mener Color Line brøt loven..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 11:08

Åpner for at Color Line kan flagge om Kiel-ferga

Color Line får erstatte 700 norske jobber med utenlandsk arbeidskraft..

NRK - 13 Sep 18 kl. 14:39

Polakker dømt for amfetaminsmugling

To polske statsborgere (49 og 27 år) er dømt for å ha smuglet 39 kilo amfetamin med M/S Stena Saga fra Fredrikshavn til Oslo. 49-åringen nektet straffskyld, men ble dømt til 10 år og 8 måneders fengsel i Oslo tingrett. 27-åringen fikk ni års fengsel..

Dagbladet - 10 Oct 18 kl. 07:11

- Det er utrolig trist og vondt

I statsbudsjettet legger regjeringen til rette for at Color Line kan flagge ut 700 arbeidsplasser. - Man føler seg lite verdt, sier Color Line-ansatt Michael Baardsen..

NRK - 31 May 18 kl. 18:45

Utsetter Color Line-avgjørelse

Reglendringene som ville gjøre det mulig for Color Line å flagge ut Kiel-fergene sine, er utsatt. Det ble regjeringen og KrF enig om i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett..

Klartale - 21 Sep 18 kl. 10:13

Uværet stanser flere danskebåter

Det kan komme opp mot 10 meter høye bølger i Skagerrak. Både Color Line og Fjord Line stanser flere avganger til Danmark..

P4 - 01 Jun 18 kl. 07:06

Color Line kan ikke nekte hijab

Color Line kan ikke nekte ansatte å bruke hijab. Det konkluderer Diskrimineringsnemnda, som mener Color Line brøt loven da de nektet en 28 år gammel kvinne å bruke hijab hvis hun skulle beholde jobben. Det er i strid med forbudet mot diskriminering på grunn av religion, melder NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ofotbanen stengt etter avsporing

Ofotbanen er stengt etter at et lokomotiv kjørte på en stein i sporet og sporet av med én aksling ved Djupvik søndag formiddag. Ingen er skadet, men banen er stengt på ubestemt tid. Avsporingen skjedde ved Djupvik mellom Narvik og Straumsnes..

NRK - 45 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt