NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 17:20

NRK - 13 jan. 21 kl. 21:57

Stemmer om riksrett

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stemmerom , riksrett
Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 18:25

NÅ: Flertallet stemmer for riksrett

Flertallet i representantenes hus stemmer for å stille president Donald Trump for riksrett..

NRK - 10 jan. 21 kl. 20:18

200 underskrifter på utkast

200 medlemmer av Kongressen har skrive under på eit utkast til riksrett, opplyser kongressmedlemmen Ted Lieu på Twitter. Dersom det ender med avstemming om riksrett for Donald Trump, trengst det 218 stemmer for at saka skal verte sendt vidare..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:50

Liz Cheney stemmer for riksrett

Den republikanske representanten i Representantenes hus Liz Cheney sier at hun vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:50

Republikanere stemmer for riksrett

Den republikanske representanten i Representantenes hus Liz Cheney sier at også hun vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning. Det vil også republikanerne Adam Kinzinger og John Katko..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:11

Republikaner stemmer for riksrett

Den republikanske representanten John Katko sier han vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning. Katko er dermed den første republikaneren som bekrefter at han vil stemme med Demokratene..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 18:25

Trump stilles for riksrett

Flertallet i representantenes hus stemmer for å stille president Donald Trump for riksrett..

NRK - 08 jan. 21 kl. 20:57

– Riksrett er opp til Kongressen

Påtroppande president i USA, Joe Biden, ynskjer ikkje å kommentere om han tykkjer riksrett mot president Donald Trump er ein god idé. – Det er opp til Kongressen å bestemme. Eg er fokusert på handteringa av koronaviruset og økonomisk vekst..

VG - 10 jan. 21 kl. 01:02

Ønsker Trump stilt for riksrett: – En stor del av vårt demokrati døde

WASHINGTON (VG) Da den pensjonerte bussjåføren Bill Zawacki så TV-bildene fra den okkuperte kongressbygningen satte han seg på den over seks timers lange flyturen fra Portland, Oregon til hovedstaden for å vise at han vil ha Trump stilt for riksrett..

Klartale - 11 jan. 21 kl. 10:30

Truer med riksrett om ikke Trump blir fjernet

Nancy Pelosi ber USAs regjering fjerne Donald Trump som president. Ellers blir det ny riksrett-sak..

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:27

CNN: Forslag om riksrett klart

En resolusjon med forslag om å stille president Donald Trump for riksrett er lagt fram for Representantenes hus. Det laveste kammeret i Kongressen skal stemme over forslaget denne uka, melder CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..

NRK - 30 minutter siden

Moria-asylsøkjarar vert snart henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30.

NRK - 1 time siden

Mutasjon oppdaga i 70 land

Det muterte koronaviruset som fyrst vart oppdaga i Storbritannia har no spreidd seg til 70 land, opplyser WHO. Mutasjonen som fyrst vart oppdaga i Sør-Afrika har spreidd seg til 31, ifylgje organisasjonen..

NRK - 1 time siden

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..

NRK - 1 time siden

– Forventar at fabrikkane leverer

Helsekommisær i EU, Stella Kyriakides, seier at EU har rett på vaksinar frå to AstraZeneca-fabrikkar i Storbritannia, melder Reuters. Ho seier òg at AstraZeneca er bunden til å levere vaksinar, sjølv om legemiddelselskapet har hevda det motsette..

NRK - 1 time siden

Høie kritiserer AstraZeneca

Helseminister Bent Høie seier til NRK at AstraZeneca har vore for seint ute med å informere dei europeiske landa om sine leveringsprognosar, og at dette er kritikkverdig. AstraZeneca kjem til å levere færre vaksinar til EU og Noreg enn dei har antyda..

NRK - 2 timer siden

Biden stoggar olje- og gassleiting

President i USA, Joe Biden, har signert ein presidentordre som mellombels stoggar ny leiting etter olje og gass på føderal eigedom, inkludert i amerikanske farvatn. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Start-spelar vert politimeld

Kristiansand kommune har politimeld ein spelar på fotballaget Start for brot på karantenereglane, melder Fædrelandsvennen. Spelaren skal ha vore på trening saman med andre då han var i innreisekarantene..

NRK - 2 timer siden

Aafløy beheld verv ein månad ekstra

Trym Aafløy krev at heile bystyret må ta stilling til kva verv han og to andre utmelde politikarar av FNB skal ha i bystyret. Det krev mykje førebuing, og saka blir derfor utsett, og Aafløy får bebalde nestleiarverv og løn ein månad ekstra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt