VG > Utenriks

Sunday, 21 July, 04:48

VG - 20 Jun 19 kl. 19:12

Stemmedrama: Michael Gove ute av kampen om partilederverv

Etter at alle de konservative parlamentsmedlemmene i Storbritannia har stemt står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de siste kandidatene..
Les mer på VG


Les mer om:
Storbritannia, Boris Johnson, Jeremy Hunt, Gove

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stemmedrama, Michael, Gove, uteav , kampenom , partilederverv
NRK - 08 Jun 19 kl. 16:56

Politikar innrømmer kokain-bruk

Den britiske statsministerkandidaten Michael Gove innrømmer å ha brukt kokain for tjue år sidan, skriv NTB. Han seier til nyheitsbyrået AFP at han angrar på at han gjorde det. Gove er miljøvernminister i Storbritannia..

Dagbladet - 08 Jun 19 kl. 19:43

Kokainavsløring i lederkampen

- Jeg angrer dypt, sier Michael Gove, en av favorittene til å ta over etter Theresa May. Han og flere av lederkandidatene erkjenner narkotikabruk..

NRK - 09 Jun 19 kl. 11:49

Liten tillit til tory-toppar

Ei måling viser at Boris Johnson og Michael Gove, som er favorittar til å ta over som britisk statsminister etter Theresa May, begge blir sett på som upålitelege av over halvparten av veljarane, melder avisa The Independent..

NRK - 20 Jun 19 kl. 19:08

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 09 Jun 19 kl. 08:48

Stoler ikke på Tory-kandidater

Over halvparten av britiske velgere sier at de ikke stoler på de to fremste kandidatene til å bli ny leder av Det konservative partiet, Boris Johnson og Michael Gove, viser en meningsmåling i Independent..

NRK - 20 Jun 19 kl. 19:08

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 17:12

Britisk statsministerkandidat innrømmer kokainbruk

Storbritannias miljøvernminister Michael Gove, en av kandidatene til å ta over som ny britisk statsminister, innrømmer å ha brukt kokain for 20 år siden..

NRK - 20 Jun 19 kl. 19:08

Hunt skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene..

NRK - 20 Jun 19 kl. 14:16

Javid ute av statsministerkampen

Miljøvernminister Michael Gove ligger best an til å få kjempe mot Boris Johnson i aller siste runde. Utenriksminister Jeremy Hunt ligger rett bak, mens justisminister Sajid Javid røk som ventet ut i dagens første avstemning i Underhuset..

NRK - 19 Jun 19 kl. 20:13

Stewart ute av Tory-lederkampen

Utviklingsminister Rory Stewart fikk færrest stemmer i dagens avstemning og er dermed ute av kampen om toryenes lederverv. Boris Johnson fikk nok en gang flest stemmer. Jeremy Hunt, Michael Gove og Sajid Javid er også med videre..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

British Airways og Lufthansa innstiller flyvninger til Kairo

Både British Airways og tyske Lufthansa innstiller alle sine flyvninger til Kairo av sikkerhetsgrunner..

VG - 8 timer siden

Sprengstoffabrikk avslørt i Hongkong

Politiet sier de har avdekket en fabrikk for fremstilling av sprengstoff. De fant også brosjyrer som støtter Hongkongs uavhengighet..

VG - 8 timer siden

Merkel hyllet mennene bak det mislykkede Hitler-attentatet

Tysklands forbundskansler Angela Merkel deltok lørdag under 75-årsmarkeringen for det mislykkede attentatet på Adolf Hitler..

VG - 9 timer siden

Britiske myndigheter frykter terror mot fly fra Egypt

Britiske myndigheter frykter at fly fra Egypt til Storbritannia kan rammes av terror. Flyselskapet British Airways (BA) har stanset alle flygninger til Kairo..

VG - 10 timer siden

Stena Imperos eierselskap i kontakt med besetningen

Det svenske selskapet som eier tankskipet Stena Impero, har vært i kontakt med besetningen..

VG - 16 timer siden

Advarer mot å seile i Hormuzstredet etter skipsarrest

De europeiske stormaktene anmoder Iran om å slippe det svenskeide tankskipet Stena Impero, som ble tatt i arrest i Hormuzstredet i går kveld..

VG - Igår: 02:19

Vurdert for gammel til å drepe igjen – dømt for nytt drap

I 2010 fikk Albert Flick (77) en mildere dom fordi dommeren mente han var for gammel til å drepe. Denne uken ble han dømt for et nytt drap..

VG - Igår: 22:58

Rederiforbundet: – Norske skip holder så lang avstand til Iran som mulig

Til enhver tid er det mellom 30–40 norskkontrollerte skip i området hvor to tankere nå er tatt i arrest av Iran..

VG - Igår: 20:00

Iran har tatt kontroll over to oljetankere

Iran tok fredag ettermiddag en svenskeid oljetanker i arrest i Hormuzstredet. Like etterpå kom det meldinger om at en britisk supertanker også skal være beslaglagt..

VG - Igår: 20:28

Dødsbrannen i Japan: Gjerningsmannen skal ha vært motivert av hevn

Motivet til mannen som er mistenkt for å ha startet den dødelige brannen i det kjente animasjonsstudioet i Kyoto, skal ha vært hevn, melder en rekke medier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt