NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:37

NRK - 12 nov. 19 kl. 14:41

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myrdal, Flåm, Nor, Flåmsbana

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, stenger, Flåmsbana
P4 - 27 sep. 19 kl. 14:18

Steinras stenger riksveg 13 i Suldal

Det har gått et stort steinras i Suldal i Rogaland som nå stenger riksvei 13. Det er ikke meldt om personskader etter raset, som er rundt 100 meter langt, ifølge Statens vegvesen. Veien er stengt på ubestemt tid og omkjøringen tar flere timer..

NRK - 27 sep. 19 kl. 13:37

Steinras stenger vei i Suldal

Det har gått et større steinras på riksvei 13 i Suldal i Ryfylke i Rogaland. Det er tredje gang på få år at det går et ras i området. Veien er stengt, og det er uvisst når den blir åpnet..

NRK - 11 jan. 20 kl. 21:29

Steinras stenger E18 i Vestfold

E18 er stengt i nordgående retning etter et steinras mellom Hemtunnelen og Undrumsdalskrysset i Vestfold, opplyser Politiet i Sør-Øst. Omkjøring er skiltet..

Aftenposten - 24 feb. 20 kl. 22:54

Flåmsbana holdes stengt tirsdag

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland åpnes ikke for trafikk tirsdag på grunn av omfattende skader..

NRK - 25 feb. 20 kl. 07:00

Flåmsbana stengd ut tysdag

Flåmsbana vil framleis vera stengd ut dagen på grunn av fare for ras, melder Bane Nor. Det blir ikkje gjort ny vurdering før tidlegast natt til onsdag..

P4 - 31 juli 19 kl. 14:50

Tog kolliderte på Flåm

Ingen ble alvorlig skadd da to tog kolliderte ved Berekvam stasjon på Flåmsbana i Aurland i ettermiddag. Hastigheten skal ha vært lav, men det er materielle skader på togene, opplyser politiet. Flåmsbana er stengt på hele strekningen fra Myrdal, ifølge Bane Nor..

NRK - 26 feb. 20 kl. 05:40

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

P4 - 01 aug. 19 kl. 11:37

Flåmsbana åpnet

Flåmsbana er nå åpnet igjen for trafikk etter et sammenstøt mellom to tog i går. Det var 800 passasjerer om bord da togene kolliderte ved Berekvam stasjon. Ti ble lettere skadd, og én ble sendt til sykehus for undersøkelse.

Aftenposten - 11 jan. 20 kl. 22:34

Stenger E18 etter steinras

Politiet har avgjort å stenge nordgående løp på E18 nord for Tønsberg. Ny vurdering tas søndag formiddag..

Aftenposten - 11 jan. 20 kl. 22:34

Stenger E18 etter steinras nord for Tønsberg

Veivesenet har avgjort å stenge nordgående løp på E18 nord for Tønsberg. Ny vurdering tas søndag formiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dovrebanen opna att

Brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet er sløkt, melder politiet på Twitter. Det er opna att for trafikk på Dovrebanen, etter å ha vore sperra i halvannan time..

NRK - 30 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 45 minutter siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 10 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 1 time siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 1 time siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..

NRK - 1 time siden

Brann i stasjonsbygninga i Moelv

Det brenn i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet. NTB melder at togtrafikken er sperra på staden. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er meld om personskadar..

NRK - 1 time siden

Restaureringa av orgelet i gang

Orgelet i Notre-Dame-katedralen i Paris skal plukkast frå kvarandre og verte restaurert, eit år etter den katastrofale brannen i katedralen. Restaureringa starta måndag og er venta å føregå over nesten fire år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt