P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 21:24

P4 - 13 Dec 19 kl. 22:58

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt.
Det melder politiet i Sør-Øst.
Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Bommestad, Larvik, Sør

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, over, E18
Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 08:51

E16 stengt på grunn av steinras

På E16 ved Sogn har det gått flere steinras, og veien er helt stengt, melder politiet..

NRK - 27 Sep 19 kl. 13:37

Steinras stenger vei i Suldal

Det har gått et større steinras på riksvei 13 i Suldal i Ryfylke i Rogaland. Det er tredje gang på få år at det går et ras i området. Veien er stengt, og det er uvisst når den blir åpnet..

NRK - 11 Jan 20 kl. 21:29

Steinras stenger E18 i Vestfold

E18 er stengt i nordgående retning etter et steinras mellom Hemtunnelen og Undrumsdalskrysset i Vestfold, opplyser Politiet i Sør-Øst. Omkjøring er skiltet..

P4 - 30 Dec 19 kl. 17:39

Steinras i Nordland

Det har gått et mindre steinras over en fylkesvei ved Skjomen i Nordland. Det ene feltet på veien er stengt, og entreprenører er på vei for å undersøke stedet. Det har ikke kommet meldinger om at noen har blitt skadet..

NRK - 06 Sep 19 kl. 08:51

E134 stengt av steinras

Europavei 134 gjennom Åkrafjordtunnelen ved Etne i Hordaland er stengt på grunn av steinras. Det opplyser Vegtrafikksentralen vest på Twitter. De anslår at det kan ta en time eller to før veien strekningen åpnes igjen..

NRK - 13 Dec 19 kl. 23:26

E18 stengt etter steinras

E18 er stengt i sørgående løp ved Bommestadkrysset i Larvik etter et stort steinras fredag kveld. – Det ser ut til å ha gått bra med biler og folk, utrolig nok, sier politiet til VG..

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:16

Evakueres etter steinras

Personer har blitt evakuert fra et hus etter at det gikk et steinras ved Øykjestøveien i Lyngdal. Huset ble ikke truffet av raset, men ifølge politiet står det ikke på trygg grunn. Personene er fysisk uskadd..

P4 - 27 Sep 19 kl. 14:18

Steinras stenger riksveg 13 i Suldal

Det har gått et stort steinras i Suldal i Rogaland som nå stenger riksvei 13. Det er ikke meldt om personskader etter raset, som er rundt 100 meter langt, ifølge Statens vegvesen. Veien er stengt på ubestemt tid og omkjøringen tar flere timer..

NRK - 12 Nov 19 kl. 14:41

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:16

Evakuert etter steinras

Personer har blitt evakuert fra et hus etter at det gikk et steinras ved Øykjestøveien i Lyngdal. Huset ble ikke truffet av raset, men ifølge politiet står det ikke på trygg grunn. Personene er fysisk uskadd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Norsk IS-kvinne på vei til Norge

Den siktede norske IS-kvinnen er nå på vei til Norge. Det melder TV 2 og NRK i kveld. Både politi, barnevernet og helsepersonell er på plass på Gardermoen i kveld.

P4 - 1 time siden

Frp vurderer omkamp om lovforslag

Frp vurderer omkamp om lovforslaget som ledet til Sylvi Listhaugs avgang som statsråd. Kilder NRK har snakket med sier ett av kravene kan være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap. Ifølge kildene tror neppe Siv Jensen kommer til å fremme absolutte krav som koster særlig mye penger..

P4 - 1 time siden

Ga forsikring til partilederne under middag

Frp-leder Siv Jensen skal ha gitt de andre partilederne en forsikring om at kravene til partiet vil være innenfor Granavoldenerklæringen. Det opplyser flere kilder til Dagens Næringsliv. Lovnaden ble ifølge kildene gitt under en fortrolig middag onsdag..

P4 - 2 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 3 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 3 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 3 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 3 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 4 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 4 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt