P4 > Nyheter

Thursday, 02 April, 15:24

P4 - 13 Dec 19 kl. 22:58

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt.
Det melder politiet i Sør-Øst.
Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Bommestad, Larvik, Sør

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, over, E18
Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 08:51

E16 stengt på grunn av steinras

På E16 ved Sogn har det gått flere steinras, og veien er helt stengt, melder politiet..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 13:51

Steinras førte til innstilte tog ved Bergen

Et lite steinras førte til en signalfeil som rammet togtrafikken på Bergensbanen onsdag. Alle togavganger mellom Bergen og Arna ble innstilt..

NRK - 27 Sep 19 kl. 13:37

Steinras stenger vei i Suldal

Det har gått et større steinras på riksvei 13 i Suldal i Ryfylke i Rogaland. Det er tredje gang på få år at det går et ras i området. Veien er stengt, og det er uvisst når den blir åpnet..

NRK - 11 Jan 20 kl. 21:29

Steinras stenger E18 i Vestfold

E18 er stengt i nordgående retning etter et steinras mellom Hemtunnelen og Undrumsdalskrysset i Vestfold, opplyser Politiet i Sør-Øst. Omkjøring er skiltet..

P4 - 30 Dec 19 kl. 17:39

Steinras i Nordland

Det har gått et mindre steinras over en fylkesvei ved Skjomen i Nordland. Det ene feltet på veien er stengt, og entreprenører er på vei for å undersøke stedet. Det har ikke kommet meldinger om at noen har blitt skadet..

NRK - 06 Sep 19 kl. 08:51

E134 stengt av steinras

Europavei 134 gjennom Åkrafjordtunnelen ved Etne i Hordaland er stengt på grunn av steinras. Det opplyser Vegtrafikksentralen vest på Twitter. De anslår at det kan ta en time eller to før veien strekningen åpnes igjen..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 13:51

Steinras fører til innstilt togtrafikk på Bergensbanen

Et lite steinras har ført til en signalfeil som rammer togtrafikken på Bergensbanen. Alle togavganger mellom Bergen og Arna er innstilt..

NRK - 13 Dec 19 kl. 23:26

E18 stengt etter steinras

E18 er stengt i sørgående løp ved Bommestadkrysset i Larvik etter et stort steinras fredag kveld. – Det ser ut til å ha gått bra med biler og folk, utrolig nok, sier politiet til VG..

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:16

Evakueres etter steinras

Personer har blitt evakuert fra et hus etter at det gikk et steinras ved Øykjestøveien i Lyngdal. Huset ble ikke truffet av raset, men ifølge politiet står det ikke på trygg grunn. Personene er fysisk uskadd..

P4 - 27 Sep 19 kl. 14:18

Steinras stenger riksveg 13 i Suldal

Det har gått et stort steinras i Suldal i Rogaland som nå stenger riksvei 13. Det er ikke meldt om personskader etter raset, som er rundt 100 meter langt, ifølge Statens vegvesen. Veien er stengt på ubestemt tid og omkjøringen tar flere timer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mor tiltalt for drapsforsøk

En mor i Bergen er nå tiltalt for drapsforsøk på sine tre barn. Statsadvokaten henla først saken, men gjenåpnet den etter klage fra barnas bistandsadvokat, melder Bergens Tidende. Drapsforsøkene skal ha skjedd 29.

P4 - 5 minutter siden

Fremskynder krisepakke

Regjeringen fremskynder sin neste krisepakke til bedriftene. Den skulle opprinnelig legges fram i morgen, men blir nå presentert klokken 18 i kveld. Bedrifter som taper minst 30 prosent av omsetningen i april vil kunne få dekket deler av sine faste utgifter, melder VG..

P4 - 1 time siden

Mange har mistet strømmen

Flere tusen husstander har mistet strømmen i uværet som herjer på Østlandet og i Agder nå. I tillegg har vinden tatt tak i en henger så den veltet på vei over Grenlandsbrua på E18, og takplater blåser av bygninger i Drammen og Oslo. Og et tre har veltet over fylkesvei 41 i Birkenes i Agder..

P4 - 1 time siden

Bane Nor nekter straffskyld

Bane Nor erkjenner ikke straffskyld for ulykken på Filipstad i Oslo i fjor der en 15-åring døde og to ungdommer ble hardt skadet. De er uenig i at svakheten ved sikringen av området hadde så stor skyld i ulykken. Men de vedtar deler av boten på 10 millioner kroner de har fått av Oslo statsadvoaktembeter.

P4 - 1 time siden

- Ikke store utslag på boligmarkedet

Boligpristallene for mars vil trolig vise en liten nedgang. Det spår flere eiendomsmeglerkjeder. I morgen legger Eiendom Norge frem statistikken for mars, en måned der også boligmarkedet har blitt påvirket av koronaviruset.

P4 - 1 time siden

43 nye dødsfall i Sverige

Sverige har registrert 43 koronadødsfall det siste døgnet. Nå har til sammen 282 koronasmittede personer mistet livet i nabolandet vårt. Det siste døgnet er det bekreftet 500 nye smittetilfeller, og det er en overvekt av eldre over 70 år som har blitt smittet..

P4 - 1 time siden

Første til å avlyse 17. mai

Som første kommune i landet, velger 17.mai-komiteen i Porsgrunn å avlyse sin feiring på nasjonaldagen i år. Leder for komiteen sier, via kommunens nettsider, at de følte de ikke hadde noe annet valg enn avlyse fieringen i sentrum på grunn av koronasituasjonen.

P4 - 2 timer siden

Nytt koronadødsfall i Bærum

Det har vært nok et koronadødsfall i Bærum. En eldre person døde på sykehus etter å ha blitt smittet, opplyser kommunen i en pressemelding. Dette er det fjerde koronarelaterte dødsfallet i Bærum.

P4 - 2 timer siden

UNN: - Flertallet hadde underliggende sykdommer

Flertallet av de som har vært innlagt ved Universitetssykehuset Nord-Norge med koronasmitte hadde underliggende sykdommer. Det kom frem på en pressekonferansen som pågår nå/akkurat ferdig. Totalt har det vært 14 personer innlagt på UNN så langt.

P4 - 2 timer siden

95 prosent av de døde er over 60

95 prosent av de som har mistet livet av koronaviruset i verden var over 60 år gamle. Det viser tall fra Verdens helseorganisasjon, opplyser nyhetsbyrået Ap..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt