NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 20:33

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:16

Steiner falt fra Notre-Dame

Flere steiner skal ha falt ned fra det buede taket i katedralen Notre-Dame i Paris i Frankrike, melder AP. Det skjedde etter forrige måneds hetebølge, sa en fransk tjenestemann onsdag og oppfordret til å stabilisere mer for å forhindre flere skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notre-Dame, Paris, Frankrike, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steiner, faltfra , Notre-Dame
P4 - 11 Jun 19 kl. 21:13

Messe i Notre Dame

På dagen to måneder etter at Notre-Dame brant, skal det holdes en messe inne i katedralen. Rektor ved Notre Dame mener det er viktig å vise at katedralen fortsatt er levende og åpen. Messen blir holdt i et lite sidekapell 15.

Hegnar.no - 25 Apr 19 kl. 06:08

Byggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame

Selskapet som hadde ansvar for stillasene rundt Notre-Dame, sier flere av deres ansatte røkte på stedet, men avviser at det forårsaket brannen i påsken..

NRK - 15 Oct 19 kl. 01:29

Dømt for bombeforsøk mot Notre-Dame

En fransk domstol har dømt fem medlemmer av en kvinnelig jihadist-celle til mellom fem og 30 års fengsel, for å ha forsøkt å sprenge en bilbombe foran Notre-Dame katedralen i Paris 4. november 2016. Det skriver nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 06:15

Notre-Dame er ikke «bare et byggverk» | Tage S. Jensen

Si ;D-innlegg: Notre-Dame forener oss ved at det sier noe om opphavet vårt og hvem vi er..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 17:33

Det er trist at Notre-Dame begynte å brenne. Men er det virkelig dette som vekker engasjement? | Adrian Gran von Hall

Si ;D-innlegg: Brannen i Notre-Dame ble plutselig verdens største katastrofe..

NRK - 11 May 19 kl. 07:24

Endrar lov for å bygge Notre Dame

For å kunne bygge opp att Notre Dame-katedralen så raskt som mogleg har franske politikarar fjerna ei omstridd «byråkratilov». Lova stiller strenge krav i både planleggingsfasen og byggefasen når eit kulturminne skal endrast på..

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 07:42

Erkebiskop bar hjelm under messe i Notre-Dame

Lørdag ble det holdt gudstjeneste i Notre-Dame for første gang siden flammene herjet for nøyaktig to måneder siden..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 01:02

Byggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame

Selskapet som hadde ansvar for stillasene rundt Notre-Dame, sier flere av deres ansatte røkte på stedet, men avviser at det forårsaket brannen i påsken..

NRK - 14 Jun 19 kl. 19:55

Notre-Dame venter på lovte penger

De franske milliardærene som kom med offentlige uttalelser etter brannen i Notre-Dame, lovte å gi hundrevis av millioner til å bygge opp igjen katedralen. Foreløpig har de ikke betalt en krone. Det sier offisielle kilder i kirken, ifølge AP..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 19:15

Billedserie: Slik ser det ut på innsiden av Notre-Dame etter brannen

Onsdag slapp pressen inn i Notre-Dame, som brant 15 april. Franske myndigheter viste den kanadiske statsministeren Justin Trudeau rundt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

33-åring tiltalt for drapsforsøk

En 33 år gammel mann må i januar møte i Kristiansand tingrett tiltalt for drapsforsøk på en mann i 50-årene i mars i år. Nødetatene fikk melding om en boligbrann i Topdalsveien i Kristiansand. I leiligheten fant de en alvorlig skadd mann i 50-årene..

NRK - 45 minutter siden

Veien stengt over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 30 minutter siden

Ahmed hedres med bankett

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali, hedres med bankett og en femretters meny på Grand Hotel tirsdag kveld. Lam svøpt i jordskokk og trøffel er blant de kulinariske høydepunktene som venter gjestene under fredsprisbanketten..

NRK - 45 minutter siden

Kolonnekjøring over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 1 time siden

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 1 time siden

Stor snøskredfare

Varsom.no melder at det er stor snøskredfare fleire stadar i Sør-Noreg. Blant anna i Indre Sogn, Voss, Hardanger og deler av Agder og Telemark..

NRK - 1 time siden

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 1 time siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 1 time siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 1 time siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt