NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:35

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:16

Steiner falt fra Notre-Dame

Flere steiner skal ha falt ned fra det buede taket i katedralen Notre-Dame i Paris i Frankrike, melder AP. Det skjedde etter forrige måneds hetebølge, sa en fransk tjenestemann onsdag og oppfordret til å stabilisere mer for å forhindre flere skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notre-Dame, Paris, Frankrike, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steiner, faltfra , Notre-Dame
P4 - 11 Jun 19 kl. 21:13

Messe i Notre Dame

På dagen to måneder etter at Notre-Dame brant, skal det holdes en messe inne i katedralen. Rektor ved Notre Dame mener det er viktig å vise at katedralen fortsatt er levende og åpen. Messen blir holdt i et lite sidekapell 15.

Hegnar.no - 25 Apr 19 kl. 06:08

Byggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame

Selskapet som hadde ansvar for stillasene rundt Notre-Dame, sier flere av deres ansatte røkte på stedet, men avviser at det forårsaket brannen i påsken..

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 06:15

Notre-Dame er ikke «bare et byggverk» | Tage S. Jensen

Si ;D-innlegg: Notre-Dame forener oss ved at det sier noe om opphavet vårt og hvem vi er..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 17:33

Det er trist at Notre-Dame begynte å brenne. Men er det virkelig dette som vekker engasjement? | Adrian Gran von Hall

Si ;D-innlegg: Brannen i Notre-Dame ble plutselig verdens største katastrofe..

NRK - 11 May 19 kl. 07:24

Endrar lov for å bygge Notre Dame

For å kunne bygge opp att Notre Dame-katedralen så raskt som mogleg har franske politikarar fjerna ei omstridd «byråkratilov». Lova stiller strenge krav i både planleggingsfasen og byggefasen når eit kulturminne skal endrast på..

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 07:42

Erkebiskop bar hjelm under messe i Notre-Dame

Lørdag ble det holdt gudstjeneste i Notre-Dame for første gang siden flammene herjet for nøyaktig to måneder siden..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 01:02

Byggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame

Selskapet som hadde ansvar for stillasene rundt Notre-Dame, sier flere av deres ansatte røkte på stedet, men avviser at det forårsaket brannen i påsken..

NRK - 14 Jun 19 kl. 19:55

Notre-Dame venter på lovte penger

De franske milliardærene som kom med offentlige uttalelser etter brannen i Notre-Dame, lovte å gi hundrevis av millioner til å bygge opp igjen katedralen. Foreløpig har de ikke betalt en krone. Det sier offisielle kilder i kirken, ifølge AP..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 19:15

Billedserie: Slik ser det ut på innsiden av Notre-Dame etter brannen

Onsdag slapp pressen inn i Notre-Dame, som brant 15 april. Franske myndigheter viste den kanadiske statsministeren Justin Trudeau rundt..

Hegnar.no - 29 Jun 19 kl. 08:09

Søknader om sikringsmidler til norske kirker raste inn etter Notre-Dame-brannen

Da fristen for å søke om midler til å forebygge kirkebrann i Norge utløp, to uker etter brannen i Notre-Dame, var det kommet 43 søknader. Året før kom det sju..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 1 time siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt