P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:15

P4 - 07 Nov 19 kl. 18:57

Stein fra Kina i Oslos gater

Ny stein som skal legges i en gate på Grünerløkka i Oslo kommer fra Kina.
Det skal legges brostein og kantstein i gaten der trikken kjører, og alt er kinesisk, melder NRK.
Norsk Bergindustri sier til kanalen det er nok stein å ta av i Norge, men at norsk stein er dyrere. Organisasjonen mener investeringen stemmer dårlig overens med miljøfokuset til Oslo kommune.
Kommunen viser til at det i anbudet er lagt vekt på pris og kvalitet, men at de ser at det kan være vanskelig å forstå prioriteringen..
Les mer på P4


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo, Kina, NRK, Bergindustri, Norge, Oslos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinfra , Kinai , Oslos, gater
Aftenposten - 24 May 20 kl. 11:03

Hvem er menneskene som har gitt navn til Oslos kjente gater?

Oscar, Josefine, Therese, Eugenie. Har du gått rundt i Oslo og lurt på hvem menneskene bak gatenavnene er? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Oslos gater og historien bak..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 20:32

Lørdag barket demonstrantene sammen i Oslos gater. – Umulig å stanse, sier politiet.

– Vi er ikke rigget til å kontrollere en flokk på 750 mennesker som uten forvarsel velger å gå samlet gjennom Oslos gater, sier politiinspektør Johan Fredriksen fra Oslo-politiet..

Dagbladet - 22 Nov 19 kl. 21:54

Oslos resirkulerte krigsminner: Her ligger «Tirpitz»

916 sjømenn druknet da slagskipet ble bombet av britiske styrker. Nå ligger restene av skipet i Oslos gater og sørger for at fotgjengere og bilister kommer seg trygt fram..

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:19

Oslo importerer stein fra Kina

Når det nå legges ny stein i hovedgaten over Grünerløkka, har miljøhovedstaden Oslo valgt å hente stein fra den andre siden av jordkloden. Uforståelig, mener Norsk Bergindustri..

Dagbladet - 12 Mar 20 kl. 06:00

Helt Texas!

Det er fullt frislipp og villevesten-tilstander i Oslos gater. Tida er overmoden for at kommunene regulerer sparkesyklene.

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 15:48

Her er ruten til den kaprede ambulansen

Se den ville ferden gjennom Oslos gater..

Aftenposten - 07 Dec 19 kl. 13:36

Opplyst julemagi i hovedstaden

Det er ingen tvil. Noen har slått på bryteren. Så om du ikke har gjort det enda: Ta deg en runde i Oslos gater.

NRK - 08 Oct 19 kl. 20:39

Jobbet uten lønn 1. mai

Mens arbeiderbevegelsens internasjonale kampdag ble markert i Oslos gater, møtte XXL-ansatte for ulønnet varetelling, skriver E24. De ansatte ved XXL-varehuset på Storo fikk beskjed om at varetellingen ville bli gjennomført som en «dugnad»..

P4 - 02 Apr 20 kl. 10:36

Oslo Pride er avlyst

Det blir ingen pridefest i Oslos gater i år. Arrangøren sier den fysiske festivalen er avlyst på grunn av koronautbruddet. Istedet vil arrangementet foregår heltdigitalt med livestrømming av hendelser og debatter..

VG - 07 Aug 19 kl. 18:46

Ekspert om Hongkong-demonstrasjoner: - Kina mener Vesten står bak

– I Kina blir demonstrasjonene sett på som noe Vesten står bak, sier asiaforsker Stein Tønnesson..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Amerikanere bidrar til Bidens valgkamp

De voldsomme demonstrasjonene og uroen i USA har fått amerikanerne til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. I følge Reuters har den demokratiske presidentkandidaten til og med fått republikanere til å åpne lommeboka. Likevel har USAs president Donald Trump samlet inn langt mer penger enn Biden..

P4 - 30 minutter siden

Høyre vil gi ungdom sommerjobb som sykkelreparatører

Oslo Høyre vil at ungdom skal få sommerjobb som sykkelreparatører, fremfor at kommunen tar regningen for sykkelreparasjoner slik byrådet legger opp til. Gratis sykkelreparasjoner er et av tiltakene som byrådet i Oslo vil sette i gang for å unngå smitte på kollektivtransport. Til Aftenposten sier Oslo HØyre at ungdommen heller kan fikse sykler som ellers blir kastet..

P4 - 1 time siden

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 1 time siden

20 nye koronadødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registret 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset i Sverige. I tillegg er det registret over 1000 nye smittetilfeller. I går passerte landet over 40 000 smittede, i alt er 4562 personer døde som følge av pandemien i Sverige..

P4 - 1 time siden

Kvinne dømt for grovt bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg penger fra NAV. I følge Avisen Agder skal kvinnen ha opplyst til NAV at hun hadde jobbet 686 timer, mens hun egentlig hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018. Kvinnen svindlet til seg 134.

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for overgrep mot 16 barn

En 56 år gammel mann fra Tromsø er tiltalt for overgrep mot 16 barn. Mannen skal ha lurt barna til å sende seksuelle bilder av seg selv, blant annet via Snapchat melder avisa Nordlys. Ved to av tilfellene var barna under 14 år gammel.

P4 - 1 time siden

Vil ha ett år og to måneder fengsel for Kamelen

Aktor har lagt ned påstand om ett år og to måneders fengsel for artisten Marcus Mosele, best kjent som Kamelen. Det ble klart i Bergen tingrett i ettermiddag. Bergensrapperen står blant annet tiltalt for ran og trusler.

P4 - 1 time siden

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

P4 - 1 time siden

Helseministeren: - Nordmenn må bli mer fysisk aktive

- Nordmenn må bli mer fysisk aktive. Det sier helseminister Bent Høie. I formiddag la han frem regjeringens handlingsplan, som skal bidra til at både unge og gamle blir mer aktive enn i dag.

P4 - 1 time siden

Antallet koronainnlagte i Norge stabilt

26 pasienter ligger innlagt på norske sykehus med koronasmitte. Det viser dagens tall fra Helsedirektoratet. Tre pasinter får behandling i respirator.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt