NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:08

NRK - 12 Jul 19 kl. 01:37

Stavanger sykehus raskest i verden

Stavanger universitetssjukehus halverte tiden det tar fra en slagpasient kommer inn døren til behandlingen starter. Ingen i verden melder om raskere behandling, ifølge Stavanger Aftenblad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stavanger, sykehus, raskesti , verden
P4 - 29 Sep 19 kl. 22:18

Fraser-Pryce raskest i verden

Shelly-Ann Fraser-Pryce fra Jamaica vant 100-meteren under VM i Qatar nå i kveld - og er dermed den raskeste kvinnen i verden. Hun løp på 10.71.

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 21:20

Fire til sykehus med røykskader i Stavanger

Fire personer er fraktet til sykehus med røykskader etter at det brøt ut brann i en bolig i Stavanger..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 13:27

To fraktet til sykehus etter voldshendelse i Stavanger

Politiet har gjennomført en væpnet aksjon på Buøy i Stavanger etter meldinger om en voldshendelse. To personer er fraktet til sykehus..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 14:29

Norge har satt ny Tesla-rekord. Men det er kineserne som kjører raskest i el-revolusjonen.

Av de rundt 400.000 elektriske bussene som finnes i verden, kjører 99 prosent på kinesiske veier..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 12:26

Ålesund-løper raskest i VM-kvalifiseringen

Olav Lundanes sløste ikke mer kreftene, men var likevel raskest av samtlige i kvalifiseringen på mellomdistansen under VM i orientering i Sarpsborg tirsdag..

NRK - 13 Jun 19 kl. 00:51

MC-fører til sykehus etter ulykke

En motorsyklist er blitt brakt til Stavanger Universitetssjukehus etter en kollisjon mellom en bil og motorsykkel i Byhaugtunnelen i Stavanger natt til torsdag. MC-føreren skal ha pådratt seg et brudd i ankelen, melder politiet på Twitter..

P4 - 06 Jul 19 kl. 07:34

Masseslagsmål i Stavanger

En person er sendt sykehus etter å ha vært bevisstløs etter at flere personer slåss på torget i Stavanger i natt. Skadeomfanget er ikke klart, opplyser politiet. Flere er nå anholdt og en er pågrepet..

NRK - 31 Aug 19 kl. 07:49

Til sykehus etter ulykke

To personer er fraktet til sykehus i Stavanger etter en trafikkulykke i Hunnedalen i Rogaland. Bilen de to satt i skal ha kollidert med en parkert bil. Ingen andre ble skadd i ulykken, melder politiet..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 11:42

To pågrepet etter knivstikking i Stavanger

To menn er pågrepet etter mulig knivstikking i Stavanger natt til lørdag. Begge to er innlagt på sykehus med stikkskader, ifølge politiet..

VG - 29 Sep 19 kl. 17:00

Hun vil vise at hun er raskest i verden

Dina Asher-Smith vil vise at hun er verdens raskeste kvinne. Men de to tidligere OL-mesterne Shelly-Ann Fraser-Pryce og Elaine Thompson, begge fra Jamaica, vil også ha et ord med i laget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 45 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt