NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:30

NRK - 2019-07-12 01:37:26

Stavanger sykehus raskest i verden

Stavanger universitetssjukehus halverte tiden det tar fra en slagpasient kommer inn døren til behandlingen starter. Ingen i verden melder om raskere behandling, ifølge Stavanger Aftenblad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stavanger, sykehus, raskesti , verden
Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 21:20

Fire til sykehus med røykskader i Stavanger

Fire personer er fraktet til sykehus med røykskader etter at det brøt ut brann i en bolig i Stavanger..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 13:27

To fraktet til sykehus etter voldshendelse i Stavanger

Politiet har gjennomført en væpnet aksjon på Buøy i Stavanger etter meldinger om en voldshendelse. To personer er fraktet til sykehus..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 14:29

Norge har satt ny Tesla-rekord. Men det er kineserne som kjører raskest i el-revolusjonen.

Av de rundt 400.000 elektriske bussene som finnes i verden, kjører 99 prosent på kinesiske veier..

NRK - 13 Jun 19 kl. 00:51

MC-fører til sykehus etter ulykke

En motorsyklist er blitt brakt til Stavanger Universitetssjukehus etter en kollisjon mellom en bil og motorsykkel i Byhaugtunnelen i Stavanger natt til torsdag. MC-føreren skal ha pådratt seg et brudd i ankelen, melder politiet på Twitter..

P4 - 06 Jul 19 kl. 07:34

Masseslagsmål i Stavanger

En person er sendt sykehus etter å ha vært bevisstløs etter at flere personer slåss på torget i Stavanger i natt. Skadeomfanget er ikke klart, opplyser politiet. Flere er nå anholdt og en er pågrepet..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 11:42

To pågrepet etter knivstikking i Stavanger

To menn er pågrepet etter mulig knivstikking i Stavanger natt til lørdag. Begge to er innlagt på sykehus med stikkskader, ifølge politiet..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 22:04

Mann til sykehus med hodeskader etter mulig voldshendelse i Stavanger

En mann i 40-årene er kjørt til Stavanger universitetssjukehus med hodeskader etter en mulig voldshendelse på Eiganes i Stavanger..

P4 - 21 Jun 19 kl. 13:37

Politiaksjon i Stavanger

Politiet i Stavanger gjennomførte i formiddag en væpnet aksjon etter å ha fått meldinger om en voldshendelse på Buøy. To personer er fraktet til sykehus, men tilstanden deres er ikke kjent. Politiet melder at de har kontroll på de involverte, men at de ikke har anledning til å gi flere opplysninger i saken foreløpig - så hva som har skjedd er uvisst..

P4 - 08 Jul 19 kl. 21:52

Mann til sykehus med skader i hodet

En mann i 40-årene er fraktet til Stavanger universitetssykehus med skader i hodet etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd i en leilighet i Stavanger. Politiet søker nå etter gjerningspersonen..

NRK - 23 Apr 19 kl. 04:40

Mann til sykehus etter ulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter at bilen hans havnet på taket i Byfjordtunnelen i Rogaland i natt. Den enslige sjåføren var bevisstløs, men nødetatene fikk kontakt med ham før han ble sendt til Stavanger universitetssjukehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt