Dagbladet > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:40

Dagbladet - 18 Oct 17 kl. 20:29

Statsrådkabalen: - Bakke-Jensen overtar når Søreide blir utenriksminister

Det er ventet at endringene blir offentliggjort fredag..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
jensen, Søreide

Dele artikeln

50 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsrådkabalen, Bakke-Jensen, overtar, når, Søreideblir , utenriksminister
NRK - 18 Oct 17 kl. 20:24

Bakke-Jensen ny forsvarsminister

Når Erna Solberg samler regjeringen til Statsråd på Slottet fredag formiddag vil hun gjøre to endringer i regjeringens sammensetning. Etter det NRK erfarer blir europaminister Frank Bakke-Jensen (H) ny forsvarsminister..

P4 - 24 Oct 17 kl. 15:13

Bakke-Jensen avfeier uro for økt USA-nærvær

Russland har ingen grunn til å la seg provosere av økt amerikansk trening i Norge. Det sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen til NTB. Bakke-Jensen mener man må skille mellom fremmede baser på norsk jord og alliert trening.

P4 - 20 Oct 17 kl. 10:42

Nye statsråder presenteres

Ine Eriksen Søreide blir ny utenriksminister, Frank Bakke Jensen blir ny forsvarsminister og Marit Berger Røsland blir ny Europaminister. Det ble klart i statsråd i dag. Søreide er Norges første kvinnelige utenriksminister..

P4 - 20 Oct 17 kl. 13:35

Bakke Jensen: Hopper etter Wirkola

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen skrøt av sin forgjenger da han fredag overtok nøkkelen til Forsvarsdepartementet. Jensen tar over posten etter Ine Eriksen Søreide, som blir ny utenriksminister. - Dette blir som å hoppe etter Wirkola, eller for å bruke forsvarsterminologien, å hoppe etter i fallskjerm, sa Jensen..

NRK - 20 Oct 17 kl. 11:22

Første kvinnelige utenriksminister

Ine Eriksen Søreide ble i statsråd i dag utnevnt til Norges første kvinnelige utenriksminister. Frank Bakke-Jensen er utnevnt til ny forsvarsminister, mens Marit Berger Røsland blir statsråd for EU- og EØS-spørsmål..

NRK - 26 Dec 17 kl. 08:56

– Egenskaper avgjør statsrådkabal

Statsminister Erna Solberg skal i regjeringsforhandlinger med Venstre rett over jul. Solberg sier til NTB at statsrådkabalen ikke bare skal avgjøres av partipolitiske linjer, men også av hvem som er den beste kandidaten på de ulike saksfeltene..

NRK - 24 Oct 17 kl. 14:55

Avfeier uro for økt USA-nærvær

Russland har ingen grunn til å la seg provosere av økt amerikansk trening i Norge, mener forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H). Bakke-Jensen mener man må skille mellom fremmede baser på norsk jord og alliert trening, skriver NTB..

NRK - 17 Nov 17 kl. 16:26

Bakke-Jensen beklagar til Tyrkia

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) beklagar hendinga på ei NATO-øving i Stavanger, der ei melding på øvingsnettverket framstilte Tyrkia som ein fiende. Han seier at meldinga var skriven av ein enkeltperson og i strid med norsk syn på Tyrkia..

Hegnar.no - 30 Aug 17 kl. 15:30

Bakke-Jensen: Norge må være tett på brexit-prosessen

EØS- og EU-minister Frank Bakke-Jensen (H) er fornøyd med britenes vilje til dialog med Norge om konsekvensene av brexit-prosessen. .

Aftenposten - 18 Oct 17 kl. 20:38

Kilder: Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister

Ine Marie Eriksen Søreide (H) blir utenriksminister og Frank Bakke Jensen ny forsvarsminister (H), ifølge kilder i Regjeringen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Innrømmer at forskjellene i eldreomsorgen er enorme

Etter fall og sykehusopphold mente Knut Breirem (97) at sykehjem var det tryggeste. Men takket være et skreddersydd opplegg og opptrening klarer 97-åringen seg selv i ny omsorgsbolig på Stovner i Oslo..

Dagbladet - 1 time siden

- Slik angriper Putin Norge

Cyberangrep, propaganda, «fake news» og politisk påvirkning er alle deler av Russlands hybridangrep, ifølge ny bok..

Dagbladet - 1 time siden

- Jeg tenker jo mitt

Ola Kaldager reagerer på at utenriksministeren nekter å svare på om Frode Berg har vært på spionoppdrag for Norge i Russland..

Dagbladet - 1 time siden

Bedehuskor trekker seg. Homofil ble nektet å synge

Hele lovsangteamet «Husbandet» på Iveland Bedehus i Aust-Agder trekker seg i protest etter at et homofilt medlem ble tvunget til å trekke seg i fjor..

Dagbladet - 2 timer siden

Erna fortsatt stjerna: Beste Høyre-resultatpå tre og et halvt år

Regjeringspartiene styrker seg i ny måling, og er bare ett mandat unna å få flertall på Stortinget alene. Ap sliter i motbakke..

Dagbladet - 3 timer siden

Stemmer det at utslippene fra et containerskip tilsvarer 50 millioner biler?

Faktisk.no har undersøkt påstanden..

Dagbladet - 2 timer siden

Bymiljøetaten vurderer bilfri ringvei i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede hvordan biltrafikken kan reduseres på ring 2 i Oslo. En mulig løsning er å kutte ut bilene. .

Dagbladet - 4 timer siden

UNICEFs underdirektør trekker seg etter upassende oppførsel

UNICEFs underdirektør Justin Forsyth trekker seg fra sin stilling etter anklager om upassende oppførsel fra ansatte ved hans tidligere arbeidsplass..

Dagbladet - 4 timer siden

Ble hentet av ambulanse midt på natta

Audun Lysbakken måtte under kniven for å operere hjernen. Nå er han tilbake etter sykmelding med stikk i retning Venstre..

Dagbladet - 7 timer siden

Bymiljøetaten dumpet møkkete snø ved drikkevannet i Oslo

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt