P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 18:07

P4 - 20 Jun 19 kl. 19:20

Statsministerkandidater er klare

Det er nå klart at det er Boris Johnson og Jeremy Hunt som kjemper om å bli den neste Torylederen og dermed statsminister i Storbritannia.
Tidligere utenriksminister Johnson er favoritten.
Han fikk 160 stemmer, mens Hunt fikk 77 i den femte og siste runden i jakten på den neste partilederen.
Nå skal partimedlemmene bestemme seg for hvem som er den beste lederen. Vinneren skal presenteres 22.
Les mer på P4


Les mer om:
Boris Johnson, Jeremy Hunt, Torylederen, Storbritannia, Johnson, Hunt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsministerkandidaterer , klare
Aftenposten - 18 Mar 19 kl. 08:20

900 millioner velgere, én million lokaler og to statsministerkandidater. Slik blir verdens største valg.

Over seks uker og i syv puljer skal inderne velge ny nasjonalforsamling..

VG - 12 Apr 19 kl. 23:23

Hovland fortsetter å imponere: Ligger an til å klare cuten

AUGUSTA NATIONAL, GEORGIA/OSLO (VG) Alt handler om å klare cuten på dag to av ærverdige The Masters på Augusta-banen. Det virker Viktor Hovland (21) å klare..

NRK - 16 Sep 19 kl. 06:53

– USA er klare til å svare

USAs president Donald Trump sier de tror de vet hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon, og at de er klare til å svare..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:24

USA er klare til å svare

President Donald Trump sier USA tror de vet hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon i helgen og at de er klare til å svare. På twitter skriver Trump "vi er ladde og klare i påvente av en bekreftelse, men vi venter på å høre fra kongedømmet om hvem de tror sto bak angrepet og hvordan vi skal gå fram videre". USAs utenriksminister Mike Pompeo har allerede sagt at Iran står bak angrepene, til tross for at Houthi-opprørerne i Jemen har tatt på seg skylden..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 18:13

Trenerens pass forsvant - nå må Norges stjerneduo klare seg uten ham i EM

Verdens beste par i sandvolleyball må klare seg uten hovedtreneren i EM..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 18:13

Trenerens pass forsvant – nå må Norges stjerneduo klare seg uten ham i EM

Verdens beste par i sandvolleyball må klare seg uten hovedtreneren i EM..

Dagbladet - 13 Feb 19 kl. 10:41

- Trumps klare tale har virket

Donald Trump har rast og truet europeiske allierte til å bruke mer penger på NATO. Jens Stoltenberg er ikke i tvil om at Trumps «klare tale» har hatt effekt..

Aftenposten - 06 Sep 19 kl. 22:20

Mol og Sørum klare for kvartfinalen i Roma

Anders Mol og Christian Sørum snudde og vant mot Lars Fluggen og Nils Ehlers og er klare for kvartfinalen i verdensseriefinalen i Italia..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 01:59

- Våpnene er ladd og klare

Irans skjebne kan ligge i president Trumps hender, frykter forsvarsekspert. Selv skriver presidenten at våpnene deres er ladd og klare i et harmdirrende Twitter-innlegg..

NRK - 11 Nov 19 kl. 18:41

737 Max-fly truleg klare i januar

Flyselskapet Boeing seier 737 Max-flya truleg er klare til å flyge i januar, det melder AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 30 minutter siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 30 minutter siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 30 minutter siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

P4 - 15 minutter siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 45 minutter siden

Høyeste avskoging på ti år

Avskogingen i Amazonas i år har vært den høyeste i regnskogen på ti år. Over 9700 kvadratkilometer har gått tapt i Brasil i år, viser nye tall brasilianske myndigheter offentliggjorde i dag. Det er et område større enn Rogaland fylke.

P4 - 45 minutter siden

Kvinne mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene ble mishandlet med blant annet en gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad i helgen. Hun skal også ha blitt slått, sparket og blitt tatt kvelertak på, opplyser politiet til NTB. Hun ringte selv og varslet politiet.

P4 - 1 time siden

- Vil gi færre jobber

SVs alternative budsjett som ble lagt fram i dag er en oppskrift på færre jobber. Det mener Høyre. Partiet reagerer på at SV vil øke skattene på norske arbeidsplasser og smøre dette tynt utover.

P4 - 1 time siden

66 skadet i Hongkong

Minst 66 personer har blitt skadet i demonstrasjonene i Hongkong i dag og har fått behandling av helsepersonell. Det melder CNN. Seks personer har blitt kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 1 time siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt