P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:55

P4 - 20 Jun 19 kl. 19:20

Statsministerkandidater er klare

Det er nå klart at det er Boris Johnson og Jeremy Hunt som kjemper om å bli den neste Torylederen og dermed statsminister i Storbritannia.
Tidligere utenriksminister Johnson er favoritten.
Han fikk 160 stemmer, mens Hunt fikk 77 i den femte og siste runden i jakten på den neste partilederen.
Nå skal partimedlemmene bestemme seg for hvem som er den beste lederen. Vinneren skal presenteres 22.
Les mer på P4


Les mer om:
Boris Johnson, Jeremy Hunt, Torylederen, Storbritannia, Johnson, Hunt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsministerkandidaterer , klare
Aftenposten - 18 Mar 19 kl. 08:20

900 millioner velgere, én million lokaler og to statsministerkandidater. Slik blir verdens største valg.

Over seks uker og i syv puljer skal inderne velge ny nasjonalforsamling..

VG - 12 Apr 19 kl. 23:23

Hovland fortsetter å imponere: Ligger an til å klare cuten

AUGUSTA NATIONAL, GEORGIA/OSLO (VG) Alt handler om å klare cuten på dag to av ærverdige The Masters på Augusta-banen. Det virker Viktor Hovland (21) å klare..

Dagbladet - 13 Feb 19 kl. 10:41

- Trumps klare tale har virket

Donald Trump har rast og truet europeiske allierte til å bruke mer penger på NATO. Jens Stoltenberg er ikke i tvil om at Trumps «klare tale» har hatt effekt..

NRK - 04 Apr 19 kl. 15:44

AUF-leiar krev nei til oljeleiting

AUF-leiar Ina Libak ber Aps landsmøte om å ta stilling mot oljeleiting i Lofoten, Vesterålen og Senja. – Dette er lakmustesten på om Ap er klare til å ta ansvar for framtida. Vi er klare, vi har brukt 20 år på dette og vi skal ikke bruke meir tid..

VG - 04 Jul 19 kl. 16:22

Mol og Sørum lekte seg med hjemmehåpet - klare for åttedelsfinale i VM

HAMBURG (VG) (Mol/Sørum - Bergmann/Harms 21–13, 21–13) Anders Mol (22) og Christian Sørum (23) fortsetter storspillet i VM og er klare for åttedelsfinale etter seier mot Tyskland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 5 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 5 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 6 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 7 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 7 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 7 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 7 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt