NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:21

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:50

Statlig TV: Fangeutveksling i gang

Russisk statlig TV melder at fangeutvekslingen mellom Russland og Ukarina er i gang. Bussene med fanger har forlatt Lefortovo-fengselet i Moskva, melder Rossiya 24..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Russland, Ukarina, Lefortovo, Moskva, Rossiya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: StatligTV , Fangeutvekslingi , gang
NRK - 07 Sep 19 kl. 09:35

Fangeutveksling kan være i gang

En varslet fangeutveksling mellom Russland og Ukraina kan være i gang. To busser med mørke vinduer og politieskorte forlot lørdag morgen et fengsel i Moskva, forteller et vitne til Reuters. Det er ikke kjent hvor mange fange som skal utveksles..

VG - 07 Sep 19 kl. 10:30

Russiske medier: Fangeutveksling med Ukraina er i gang

Den ventede fangeutvekslingen mellom Russland og Ukraina har startet, melder russisk statlig fjernsyn, som viser bilder av busser forlate et fengsel i Moskva..

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling i gang

Russland og Ukraina er i gang med å utlevere flere politiske fanger, deriblant flere ukrainske sjømenn og filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 23 Aug 19 kl. 11:36

Russland-Ukraina: Fangeutveksling

Det russiske menneskrettighetsombudet Tatjana Moskalkova er i Kyiv for å drøfte fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Ukrainas president Volodymyr Zelenskij håper 33 ukrainere i russiske fengsler kan utvekslet med 33 russere i ukrainske fengel..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:11

Fangeutveksling mellom Russland og Ukraina

En lenge planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina skjedde i dag, 35 løslatte fanger fra hver side landet landet i henholdsvis Moskva og Kiev. 24 ukrainske sjøfolk som ble pågrepet av russiske myndigheter i fjor, skal ha vært en del av fangeutvekslingen. Blant fangene som ble løslatt i Ukraina, var luftforsvarsspesialisten som hjalp de russisk-støttede separatistene i Øst-Ukraina da et malaysisk fly med 298 mennesker om bord, ble skutt ned..

NRK - 07 Sep 19 kl. 10:46

Se fangeutveksling

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling gjennomført

Russland og Ukraina har utlevert flere politiske fanger, deriblant den ukrainske filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:07

Mener statlig aktør stod bak angrep

De forente arabiske emirater mener det er sannsynlig at en statlig aktør stod bak angrepene mot fire skip i Persiabukta, melder BBC. Det går frem i en rapport til FNs sikkerhetstråd. Rapporten sier ingen ting om hvilket land som kan stå bak..

NRK - 20 Jun 19 kl. 03:18

Xi på vei til Nord-Korea

Kinas president Xi Jinping har reist til Nord-Korea, ifølge AFP. Han skal møte Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Det er første gang det kommer statlig kinesisk besøk til landet siden 2005..

NRK - 29 Sep 19 kl. 08:18

Kong Salmans livvakt skutt

En av kong Salman av Saudi-Arabias mest framtredende livvakter har blitt skutt i det myndighetene omtaler som en personkonflikt, melder statlig TV. Abdulaziz al-Fagham skal ifølge statlig TV ha blitt skutt i byen Jiddah, som ligger ved Rødehavet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 4 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt