NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 00:28

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:50

Statlig TV: Fangeutveksling i gang

Russisk statlig TV melder at fangeutvekslingen mellom Russland og Ukarina er i gang. Bussene med fanger har forlatt Lefortovo-fengselet i Moskva, melder Rossiya 24..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Russland, Ukarina, Lefortovo, Moskva, Rossiya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: StatligTV , Fangeutvekslingi , gang
P4 - 29 Dec 19 kl. 10:56

Fangeutveksling i gang

En planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina er nå i gang. 55 ukrainere og 87 russiske opprørere skal utveksles øst i Ukraina. Avtalen ble forhandlet fram tidligere denne måneden..

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:35

Fangeutveksling kan være i gang

En varslet fangeutveksling mellom Russland og Ukraina kan være i gang. To busser med mørke vinduer og politieskorte forlot lørdag morgen et fengsel i Moskva, forteller et vitne til Reuters. Det er ikke kjent hvor mange fange som skal utveksles..

NRK - 29 Dec 19 kl. 10:51

Fangeutveksling i gang

Ukrainske myndigheter og russiskvennlige separatister i den krigsherjede østlige delen av Ukraina har innledet en varslet fangeutveksling. 55 ukrainere og 87 opprørere skal utveksles. Avtalen ble forhandlet frem i desember, skriver NTB..

VG - 07 Sep 19 kl. 10:30

Russiske medier: Fangeutveksling med Ukraina er i gang

Den ventede fangeutvekslingen mellom Russland og Ukraina har startet, melder russisk statlig fjernsyn, som viser bilder av busser forlate et fengsel i Moskva..

NRK - 25 Mar 20 kl. 17:37

Møtes om fangeutveksling

Taliban og Afghanistans regjering skal møtes for å diskutere fangeutveksling, bekrefter afghanske tjenestemenn onsdag. USA og Taliban signerte forrige måned en avtale fangeutveksling fra Taliban og fra den afghanske regjeringen, melder AFP..

NRK - 31 Dec 19 kl. 11:16

Jobbar mot ny fangeutveksling

Russlands president, Vladimir Putin, og Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, har blitt einige om å begynne arbeidet med ein ny fangeutveksling, ifølge det russiske nyheitsbyrået Tass, melder Reuters..

NRK - 07 Apr 20 kl. 10:39

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 16 Apr 20 kl. 08:50

Fangeutveksling i Ukraina

Ukrainske regjeringsstyrker og pro-russiske separatister i Ukraina begynte i dag en fangeutveksling, melder Reuters. Det er den første utvekslingen i år. Konflikten i Ukraina brøt ut i 2014, og mer enn 13.

P4 - 17 Mar 20 kl. 06:48

Kan bli statlig oppkjøp av Norwegian

Statlig oppkjøp kan bli siste utvei for Norwegian. Etter det NTB kjenner til, er en uformell diskusjon allerede i gang i de politiske miljøene om statlig kjøp av aksjer i flyselskapet for å sikre at det overlever. Stortingsflertallet vil neppe pålegge regjeringen å kjøpe seg helt eller delvis opp i Norwegian, men opposisjonen er tydelig på at luftfarten i Norge må sikres..

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling i gang

Russland og Ukraina er i gang med å utlevere flere politiske fanger, deriblant flere ukrainske sjømenn og filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 15 minutter siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 30 minutter siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 45 minutter siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 45 minutter siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 1 time siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 1 time siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tre ganger større risiko for svarte

Svarte amerikanere har tre ganger så stor risiko for å dø i politiets varetekt enn hvite. Det sier Michael Strautmanis i Obama Foundation..

NRK - 3 timer siden

Tysk fange i fokus i Madeleine-sak

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken. Forsvinningen til den tre år gamle britiske jenta i Portugal for 13 år siden etterforskes fortsatt. Mannen skal ha vært i området med campingbil da jenta forsvant, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Svensk politi brukte pepperspray

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon...


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt