P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:32

P4 - 23 May 20 kl. 19:28

Statens vegvesen innfører klimabonus

Statens vegvesen innfører nå klimabonus i håp om å få ned utslipp av klimagasser fra vegtransport og vegprosjekter.
Som en av de første byggherrene i verden innføres bonus for nye tiltak som kutter klimautslippene underveis i vegprosjekter.
Hvis klimaregnskapet viser bedre tall enn klimabudsjettet, skal entreprenøren få en ekstra klimabonus og ved et dårligere klimaresultat enn budjsettert blir det trekk skriver Adresseavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statens, vegvesen, innfører, klimabonus
Aftenposten - 06 May 20 kl. 12:37

Statens vegvesen om luftetårnkunsten: – Ble for kostbar

Statens vegvesen ønsker fortsatt ikke å bidra til å ferdigstille utsmykningen av luftetårnene i Bjørvika..

P4 - 30 Jan 20 kl. 13:31

Feil på halvparten av tunge kjøretøy

Statens vegvesen fant feil og mangler på nesten halvparten av alle kontrollerte tungbiler i fjor. 45 prosent av trailere og lastebiler som ble kontrollert hadde feil. En fjerdedel av de som ble stanset fikk kjøreforbud.

P4 - 15 Mar 20 kl. 13:31

Utsetter frist for EU-kontroll

For å minimere ulempene for de som er i karantene, utsetter Statens vegvesen fristen for de som skal på EU-kontroll i ukene framover. Om du har frist for godkjent EU-kontroll i perioden 13. mars til 30.

NRK - 12 May 20 kl. 05:37

Uvær og kolonnekjøring i Sør-Norge

Statens vegvesen melder om uvær og tette snøbyger på flere fjelloverganger i Sør-Norge. På riksvei 7 over Hardangervidda er det innført kolonnekjøring for alle kjøretøy. På Rv15 Strynefjellet er det vanskelige kjøreforhold..

NRK - 25 Feb 20 kl. 13:23

Dømt for datainnbrudd hos vegvesen

En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til 14 dagers betinget fengsel for datainnbrudd hos Statens vegvesen. Mannen sier han ville utvikle en app. Han ble også dømt til å gi fra seg to harddisker og en SSD-disk, skriver BT..

NRK - 02 Feb 20 kl. 05:09

Kolonnekøyring over Hardangervidda

På Riksveg 7 over Hardangervidda er det innført kolonnekøyring, melder Statens Vegvesen..

NRK - 12 May 20 kl. 08:00

Uvær i fjellet i Sør-Norge

Statens vegvesen melder om uvær og tette snøbyger på flere fjelloverganger i Sør-Norge. På riksvei 7 over Hardangervidda er det innført kolonnekjøring. Tette snøbyger og liten kuling gir også krevende kjøreforhold på riksvei 15 over Strynefjellet..

P4 - 27 Mar 20 kl. 23:43

Møter stengte toaletter

Mange toaletter langs norske veieer er stengt på grunn av koronaviruset. I tillegg til at toaletter er stengt, er også mange spisesteder stengt, og dermed er det ikke mulig å gå på do der heller. Og det skaper problemer for yrkessjåførene.

NRK - 02 Jun 20 kl. 06:12

Snøras stenger Fv 55

Fylkesvei 55 ved Sognefjellet er midlertidig stengt på grunn av snøras i Bøverdalen. Entreprenør er varslet ifølge Statens vegvesen..

Dagbladet - 01 Jun 20 kl. 12:00

- Lover ikke bra

Statens Vegvesen er bekymra for sommmeren, etter at fem personer mistet livet i trafikkulykker i helga..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 4 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 4 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt