VG > Økonomi

Lørdag, 15 August, 10:38

VG - 14 des. 19 kl. 07:23

Staten vil stanse juleøl-kalendere på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gulating, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Staten, vil, stanse, juleøl-kalendere, Facebook
NRK - 14 des. 19 kl. 05:31

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

Aftenposten - 14 des. 19 kl. 07:26

Staten vil stanse juleøl-kalendre på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..

VG - 14 des. 19 kl. 07:23

Staten vil stanse juleøl-kalendre på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..

P4 - 14 des. 19 kl. 09:48

Vil stanse juleøl-kalendere

Helsedirektoratet har nå varslet Gulating Gruppen AS og bedt butikken om å stoppe reklamen for juleølkalender på Facebook. Direktoratet skriver i et brev til Gulating at all annonsering av alkoholholdig drikke er forbudt, og at det ikke er egne regler for sosiale medier, skriver Dagen. Gulating svarer at de skal slutte med reklamen..

Aftenposten - 21 nov. 19 kl. 11:17

250 ulike sorter juleøl i butikk

Juleøl er ikke lenger bare mørkt og undergjæret. Nesten 250 ulike typer juleøl fra bryggerier i inn- og utland er nå plassert ut i butikkhyllene..

P4 - 30 nov. 19 kl. 15:36

Bruker rekordmye på kalendere

Nordmenn bruker i år rekordmye penger på adventskalendere. En underøskele YouGov har gjennomført viser at vi svir av til sammen 550 millioner kroner på kalendere, skriver Nettavisen. En av tre nordmenn sier de enten skal kjøpe eller lage kalender til familien..

NRK - 29 juni 20 kl. 18:14

Saksøker staten om Y-blokka

Arvingene etter kunstner Carl Nesjar og arkitekt Erling Viksjø stevner staten for å hindre demontering av Picasso-verkene i Y-blokka. Regjeringen avviste fredag at det forelå noe rettslig grunnlag for å stanse rivingen, men arvingene er uenige..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 15:01

Arvingene vil stanse riving av Y-blokken – forbereder søksmål mot staten

Arvingene etter kunstner Carl Nesjar og arkitekt Erling Viksjø truer staten med søksmål hvis ikke planene om å rive Y-blokken blir stanset..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 15:01

Arvingene vil stanse riving av Y-blokka – forbereder søksmål mot staten

Arvingene etter kunstner Carl Nesjar og arkitekt Erling Viksjø truer staten med søksmål hvis ikke planene om å rive Y-blokka blir stanset..

P4 - 29 juni 20 kl. 18:35

Nesjar-arvingene saksøker staten

Arvingene etter kunstner Carl Nesjar og arkitekt Erling Viksjø saksøker staten for å hindre demontering av Picasso-verkene i Y-blokka. Det melder NTB. Arvingene mener de har opphavsrett til kunstverkene og sier at de ikke godtar at verkene flyttes.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Zeshan Shakar: – Jeg har noe ekstra, noe som «ingen» andre har

Zeshan Shakar (37) har tatt den samme klassereisen som sine hovedpersoner i megabestselgeren «Tante Ulrikkes vei» og den nye romanen «Gul bok» – som i dag får terningkast 6 i VG..

VG - 1 time siden

Uno X sier opp Northug-avtale - Skiforbundet varsler møter

Langrennssjef Espen Bjervig forteller at Skiforbundet nå skal i møter om Petter Northugs sponsoravtale med landslaget kan fullføres. Sykkellaget Uno X varsler at deres avtale med skistjernen vil bli sagt opp..

VG - 1 time siden

Gåte for politiet: Hvor er Tom Hagens skospor?

Tom Hagen forklarte i avhør at han ikke tok av seg skoene i gangen før han saumfarte huset på leting etter kona. Politiet fant derimot ikke skoavtrykkene hans på det sentrale åstedet. .

VG - 2 timer siden

Karlsson trist etter Northug-hendelse: - Ikke den Petter jeg har lært å kjenne

Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson (21) reagerer på at Petter Northug er tatt for råkjøring og at det er funnet narkotika hjemme hos ham..

VG - 3 timer siden

Festing landet rundt - over 50 meldinger i Bergen

Flere steder i landet har politiet fått meldinger om bråk og feststøy. I Bergen tror politiet det har sammenheng med at utestedene nå stenger ved midnatt..

VG - 11 timer siden

TV 2 om Northug-saken: – Skal bruke dagene fremover på å ta en avgjørelse

Petter Northug har vært både programleder, ekspert og kommentator for TV 2. Nå vil kanalen bruke de neste dagene på å ta en avgjørelse på den tidligere skistjernens fremtid, i samråd med Northug selv..

VG - 12 timer siden

Petter Northug bekrefter på Instagram: Kokainfunn hjemme hos skistjernen etter råkjøring

Petter Northug (34) er blitt stoppet av politiet etter råkjøring. Det er også gjort beslag av narkotiske stoffer i hans bopel..

VG - 14 timer siden

Andrea Bræin Hovig vant Beste kvinnelige skuespiller: En krevende rolle

Amandaprisutdelingen går av stabelen fredag kveld. 22 priser deles ut, og filmen «Barn» ligger allerede an til å bli klar Amanda-vinner..

VG - 13 timer siden

Jakob Ingebrigtsen brøt drømmegrensen og slo europarekord på 1500 meter

Jakob Ingebrigtsen slo Mo Farahs europarekord på 1500 meter i Monaco..

VG - 14 timer siden

Thorbjørn Harr vant Beste mannlige birolle for filmen «Barn»: – Var utfordrende

Amandaprisutdelingen går av stabelen fredag kveld. 19 priser deles ut, og Odd-Magnus Williamson varsler en aften inspirert av Ricky Gervais’ Golden Globe-stil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt