P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:54

P4 - 27 Feb 20 kl. 06:26

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner.
Det er Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark som nekter å ta over 300 havner, fordi de mener det følger med altfor lite penger med ansvaret.
1. januar ble 158 fiskerihavner sør for Møre og Romsdal ført over fra staten til fylkene, men nordover langs kysten har ikke fylkene signert avtalen med staten..
Les mer på P4


Les mer om:
Møre, Romsdal, Troms, Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statenog , fire, fylker, stridesfortsatt om , fiskerihavner
E24 - 27 Feb 20 kl. 05:43

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner

Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark nekter å ta over 300 havner. Fylkene mener det følger altfor lite penger med ansvaret..

NRK - 24 Apr 20 kl. 06:23

Staten mistar fire milliardar

Staten vil tape fire milliardar i kvartalet på at Equinor ikkje betalar like mykje utbyte til aksjonærane, skriv E24. Staten eig to tredelar av Equinor, og skulle fått eit utbyte på 6,4 milliardar kroner. No vil staten få berre 2,1 milliardar..

NRK - 01 Jan 20 kl. 01:51

Nytt Norgeskart i 2020

119 kommuner slår seg sammen og blir til 47 nye, større kommuner. Dermed blir det 356 kommuner i Norge fra 1. januar.

P4 - 01 Jan 20 kl. 10:25

Ikke alle jubler over nye fylker

Nå har 18 fylker blitt til elleve..

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 07:39

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte av landets fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne..

P4 - 09 Dec 19 kl. 08:12

Vil at staten griper inn

Senterpartiet vil i dag fremme forslag på Stortinget om at staten skal ta over ansvaret for hele ambulanseflytjenesten. Som følge av de siste dagens tekniske problemer hos Babcock, som i dag har ansvaret for tjenesten, er fire av 11 fly satt på bakken på ubestemt tid..

NRK - 26 Feb 20 kl. 07:31

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 28 Jan 20 kl. 07:56

Frp vil trolig ikke avskilte fylker

SV fremmer forslag i Stortinget i dag om at tvangssammenslåtte fylker, som Viken, skal kunne søke om å løse seg opp. Det er lite aktuelt for Frp, sier Jon Engen-Helgheim. Det er dermed lite sannsynlig at SV får gjennom forslaget..

NRK - 31 Jan 20 kl. 10:37

Rekordvarm januar i ni fylker

Ni fylker hadde rekordvarm januar, ifølge Meteorologisk institutt. På flere av landets eldste målestasjoner er det gjort rekordmålinger. Særlig i Trøndelag og Innlandet står rekordene for fall..

P4 - 31 Jan 20 kl. 10:37

Rekordvarm januar i ni fylker

Januar er ikke som den var. I år har den vært rekordvarm i ni fylker, melder Meteorologisk institutt. Aller varmest var det på Sunndalsøra 2.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 3 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 3 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 3 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 4 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 4 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 4 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 4 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 5 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 5 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt