Aftenposten > Utenriks

Friday, 03 April, 00:37

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 21:00

Staten bør alliere seg med næringslivet for livet etter «lock down» | Elisabeth Holvik, Trond-Inge Kvernevik og Kjetil Korsnes

Vi trenger en plan for hvordan samfunnet gradvis kan normaliseres uten at viruset løper løpsk. Bygg testkapasitet nå..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Holvik, Inge Kvernevik, Kjetil Korsnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Staten, bør, alliere, segmed , næringslivet, for, livet, etter, lock down | Elisabeth Holvik Trond-Inge Kvernevik og Kjetil Korsnes
NRK - 23 Jan 20 kl. 11:00

Tapte klimarettsaken mot staten

Staten får medhold i at tillatelser til oljeutvinning i Barentshavet ikke bryter med grunnlovens miljøparagraf. Greenpeace og Natur og Ungdom saksøkte staten for brudd på loven etter at det ble delt ut ti slike tillatelser i 2015..

NRK - 13 Jan 20 kl. 03:42

Staten vil ha penger fra «Sola TS»

Staten har saksøkt eieren av tankskipet «Sola TS» som kolliderte med «KNM Helge Ingstad» i fjor. Staten mener kapteinen på tankskipet må ta noe av skylden for kollisjonen, skriver Bergens Tidende. Partene skal møtes i Bergen tingrett i desember..

P4 - 27 Feb 20 kl. 06:26

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner. Det er Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark som nekter å ta over 300 havner, fordi de mener det følger med altfor lite penger med ansvaret. 1.

P4 - 13 Feb 20 kl. 15:07

Saksøker staten for å stoppe riving

Støtteaksjonen for bevaring av Y-blokka i Regjeringskvartalet går nå mot søksmål mot staten for å få stanset den mye omdiskuterte rivingen. Blant deltakerne i gruppa er Norske arkitekters landsforbud, Fortidsminneforeningen og Oslo Arkitektforening. Bakgrunnen er at de ikke mener prosessen er demokratisk og at staten har formet prosessen slik at ingen kunne klage på den, skriver NRK..

P4 - 04 Dec 19 kl. 08:14

Staten bør være ansvarlig for bompengeinnkreving

- Nå må staten ta kontrollen, sier Arne Nævra (SV) i transportkomiteen på Stortinget..

P4 - 20 Dec 19 kl. 18:20

Staten tapte sak mot soldat

En heimevernssoldat som måtte betale skatt, men ikke fikk feriepenger, vant mot staten i Frostating lagmannsrett. Staten mener Heimevernets innsatsstryker ikke er å anse som et arbeidsforhold, men fikk ikke mehold. Og nå kan saken gi Forsvaret en enorm regning, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 12 Jan 20 kl. 19:48

Berg og staten i forhandlinger

Frode Berg og staten er i forhandlinger om erstatning Det melder TV2. Ifølge kanalen har Bergs advokat, Brynjulf Risnes, hatt en innledende samtale med regjeringsadvokaten om saken. Risnes vil foreløpig ikke tallfeste størrelsen på Bergs krav, men sier samtalene har foregått i en god tone.

NRK - 20 Dec 19 kl. 18:12

Soldat vant rettssak mot staten

En heimevernssoldat som måtte betale skatt, men ikke fikk feriepenger, vant mot staten i lagmannsretten. Saken kan føre til gigantregning for Forsvaret. Det melder Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 26 Jan 20 kl. 22:04

Saksøker staten. Får kjendis-støtte

- Jeg blir jævlig forbanna, sier programleder Thomas Seltzer om Salangen-Nyheter-redaktør Jon Henrik Larsen kamp for å redde lokalavisa. Nå går Larsen til sak mot staten..

Dagbladet - 14 Feb 20 kl. 16:06

Den treige staten har ingen plan

Staten har enorme verdier i Equinor og andre norske selskaper. Vi vil tape stort uten en plan for hvordan de statlige selskapene utvikles i møte med omstillingen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Verden gisper etter flere respiratorer. Konger og statsledere ringer personlig og trygler.

Alle land skriker etter respiratorer. – Du kan ikke få en baby på én måned ved å gjøre ni kvinner gravide, svarer produsent..

Aftenposten - 1 time siden

100 beboere på Kasper transittmottak satt i karantene

– Et spørsmål om tid før beboere på norske asylsmottak blir smittet, sier Knut Berntsen seksjonssjef i region og mottaksavdelingen i UDI..

Aftenposten - 1 time siden

Samtlige Start-spillere blir delvis permittert

Alle spillerne på Starts førstelag blir 75 prosent permittert..

Aftenposten - 1 time siden

Kort sagt, fredag 3. april

Koronakrise og statlige krisepakker. Behovet for en beredskapsindustri. Bønn og skolemedisin.

Aftenposten - 2 timer siden

Oljehopp sendte Wall Street opp

Wall Street åpnet med nedgang etter de nye sjokktallene fra Det amerikanske arbeidsdepartementet. Så gikk Donald Trump på Twitter..

Aftenposten - 2 timer siden

Mild påske og gråvær i vente

Palmehelgen byr på vind og kjølig vær, og det er lite sol i sikte. Påskeuken ser ut til å bli mild og skyet østafjells..

Aftenposten - 3 timer siden

Feltsykehus tas i bruk etter 30 nye dødsfall i Stockholm

Stockholm åpner et feltsykehus med plass til 140 intensivpasienter etter 30 nye koronadødsfall. Sykepleieres ordinære arbeidstid økes til 48 timer i uka..

Aftenposten - 3 timer siden

Det skulle bli tidenes påske med tusenvis av besøkende og millioner i kassen. Så stengte fjellet.

Trysil var den fattige skogsbygda som ble Norges største skidestinasjon. Denne påsken går ingenting etter planen..

Aftenposten - 3 timer siden

Stein Lier-Hansen: «Dypt sjokkerende at Stortinget fritar seg selv fra karantene – mens kommunene får stenge arbeidsfolk ute»

Fem dager etter at regjeringen innstendige oppfordret kommuner om å droppe egne karanteneregler, har de fleste kommunene ikke fulgt oppfordringen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt