Aftenposten > Utenriks

Tirsdag, 22 September, 16:57

Aftenposten - 26 mars 20 kl. 21:00

Staten bør alliere seg med næringslivet for livet etter «lock down» | Elisabeth Holvik, Trond-Inge Kvernevik og Kjetil Korsnes

Vi trenger en plan for hvordan samfunnet gradvis kan normaliseres uten at viruset løper løpsk. Bygg testkapasitet nå..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Holvik, Inge Kvernevik, Kjetil Korsnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Staten, bør, alliere, segmed , næringslivet, for, livet, etter, lock down | Elisabeth Holvik Trond-Inge Kvernevik og Kjetil Korsnes
Aftenposten - 03 juni 20 kl. 13:40

På spørsmål om hva han tenker om Trump, nøler Trudeau. Lenge. Så ber ham canadiere være bevisst på diskrimineringen som skjer blant dem.

– Dette er en tid hvor vi, som canadiere, må anerkjenne at også vi har våre utfordringer. Det finnes systemisk diskriminering i Canada. Nå må vi alliere oss i kampen mot diskrimineringen, sa Trudeau..

P4 - 27 feb. 20 kl. 06:26

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner

Staten og fire fylker strides fortsatt om fiskerihavner. Det er Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark som nekter å ta over 300 havner, fordi de mener det følger med altfor lite penger med ansvaret. 1.

NRK - 24 april 20 kl. 06:23

Staten mistar fire milliardar

Staten vil tape fire milliardar i kvartalet på at Equinor ikkje betalar like mykje utbyte til aksjonærane, skriv E24. Staten eig to tredelar av Equinor, og skulle fått eit utbyte på 6,4 milliardar kroner. No vil staten få berre 2,1 milliardar..

P4 - 19 mai 20 kl. 13:38

Stoler på staten

Hele to av tre stoler på velferdsstaten når det gjelder å komme seg gjennom koronakrisen. Etter at den rammet - og lammet - store deler av samfunns- og arbeidslivet i mars, har veldig mange blitt avhengige av staten. Og ifølge en ny undersøkelse fra Fafo, tror 66 prosent at staten vil sikre dem støtte til en akseptabel levestandard i 2020..

P4 - 20 des. 19 kl. 18:20

Staten tapte sak mot soldat

En heimevernssoldat som måtte betale skatt, men ikke fikk feriepenger, vant mot staten i Frostating lagmannsrett. Staten mener Heimevernets innsatsstryker ikke er å anse som et arbeidsforhold, men fikk ikke mehold. Og nå kan saken gi Forsvaret en enorm regning, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 12 jan. 20 kl. 19:48

Berg og staten i forhandlinger

Frode Berg og staten er i forhandlinger om erstatning Det melder TV2. Ifølge kanalen har Bergs advokat, Brynjulf Risnes, hatt en innledende samtale med regjeringsadvokaten om saken. Risnes vil foreløpig ikke tallfeste størrelsen på Bergs krav, men sier samtalene har foregått i en god tone.

NRK - 13 jan. 20 kl. 03:42

Staten vil ha penger fra «Sola TS»

Staten har saksøkt eieren av tankskipet «Sola TS» som kolliderte med «KNM Helge Ingstad» i fjor. Staten mener kapteinen på tankskipet må ta noe av skylden for kollisjonen, skriver Bergens Tidende. Partene skal møtes i Bergen tingrett i desember..

NRK - 23 jan. 20 kl. 11:00

Tapte klimarettsaken mot staten

Staten får medhold i at tillatelser til oljeutvinning i Barentshavet ikke bryter med grunnlovens miljøparagraf. Greenpeace og Natur og Ungdom saksøkte staten for brudd på loven etter at det ble delt ut ti slike tillatelser i 2015..

P4 - 13 feb. 20 kl. 15:07

Saksøker staten for å stoppe riving

Støtteaksjonen for bevaring av Y-blokka i Regjeringskvartalet går nå mot søksmål mot staten for å få stanset den mye omdiskuterte rivingen. Blant deltakerne i gruppa er Norske arkitekters landsforbud, Fortidsminneforeningen og Oslo Arkitektforening. Bakgrunnen er at de ikke mener prosessen er demokratisk og at staten har formet prosessen slik at ingen kunne klage på den, skriver NRK..

P4 - 04 mai 20 kl. 07:27

Oslo kommune ber om mer krisepenger

Oslo kommune er i akutt pengenød på grunn av koronakrisa og ber nå staten om mer krisepenger. Byrådsleder Raymond Johansen er dypt bekymret og varsler milliardkutt og skroting av valgløfter dersom ikke staten griper inn, skriver Klassekampen. Byrådet anslår at Oslo i år vil tape 2,4 milliarder på koronakrisa, og til nå dekker staten litt over halvparten av disse.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt