NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:48

NRK - 02 juni 20 kl. 21:48

Startar politigransking i Minnesota

Minnesota vil starta ei gransking av sivile rettar i politietaten i Minneapolis, opplyser guvernøren i delstaten tysdag, melder CNN. Granskinga vil undersøka praksis i politiet dei siste ti åra for å sjå om det har skjedd systematisk diskriminering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Minneapolis, CNN, Minnesota

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Startar, politigranskingi , Minnesota
NRK - 02 juni 20 kl. 21:48

Starta politigransking i Minnesota

Minnesota vil starta ei gransking av sivile rettar i politietaten i Minneapolis, opplyser guvernøren i delstaten tysdag, melder CNN. Granskinga vil undersøka praksis i politiet dei siste ti åra for å sjå om det har skjedd systematisk diskriminering..

Aftenposten - 28 april 20 kl. 07:49

Zuccarello stortrives i Minnesota til tross for tøff start: – Jeg forventet mer av meg selv

Mats Zuccarello innrømmer at han hadde forventet mer av seg selv de første månedene med Minnesota Wild. Samtidig er han storfornøyd med byen Minnesota..

NRK - 29 mai 20 kl. 19:26

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 04 mars 20 kl. 04:06

Målinger: Biden vinner i Minnesota

Joe Biden ligger an til å vinne nominasjonsvalget i Arkansas og Minnesota, ifølge målinger. 75 delegater skal fordeles i Minnesota, og Biden ligger an til å få flest, melder flere amerikanske medier. I Arkansas står 31 delegater på spill..

NRK - 29 mai 20 kl. 01:08

Minnesota setter inn nasjonalgarden

Guvernøren i Minnesota har kalt inn nasjonalgarden for å håndtere demonstrasjonene i Minneapolis etter at en mann døde under en pågripelse av politiet. Nye demonstrasjoner er planlagt torsdag kveld i sentrum av byen..

VG - 30 mai 20 kl. 19:46

Minnesota mobiliserer den største styrken i delstatens historie

Minnesota mobiliserer hele nasjonalgarden for å slå ned opprøret..

VG - 30 mai 20 kl. 19:46

Minnesota

Minnesota mobiliserer hele nasjonalgarden for å slå ned opprøret. Guvernøren mener 80 prosent av demonstrantene er tilreisende som bare er ute etter å skape kaos..

NRK - 30 mai 20 kl. 18:28

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 21 mai 20 kl. 10:24

EasyJet startar med flygingar att

Det britiske flyselskapet EasyJet startar med nokre av flygingane deira att 15. juni, hovudsakleg innanfor Storbritannia. Alle om bord må bruke munnbind og det vert ikkje seld mat.

VG - 26 juni 20 kl. 21:38

Zuccarello hjem til Minnesota i uvisshet: – Får gjøre som vi får beskjed om

HASLE (VG) Ishockeyen har ikke bestemt spillested eller startdato, smitten øker i USA og demonstrasjonene pågår i Minnesota. Men nå er Mats Zuccarello (32) kalt tilbake på jobb..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 30 minutter siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 30 minutter siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 30 minutter siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Motorsyklist skadd

Ein motorsyklist er skadd i ei trafikkulukke påFyvei 661 Furland i Vestnes. Motorsyklisten har kollidert med ein bil, og blir frakta til sjukehuset i Ålesund, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikkje kjend.

NRK - 1 time siden

To skadet etter utforkjøring

To personer er trolig alvorlig, men ikke kritisk skadet, etter at de kjørte ut i en kurve i veien, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det skal, ifølge politiet, være snakk om en kvinne og en mann i 60-årene. Begge er tatt med til sykehus..

NRK - 1 time siden

En person skadd i trafikkulykke

En person skal være skadet etter en personbil og en firehjuling kolliderte på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet ifølge Framtid i Nord. Rune Nilsen i Troms politidistrikt sier at politiet er på vei, men at de har punktert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt