E24 > Økonomi

Mandag, 18 Januar, 07:20

E24 - 26 nov. 20 kl. 10:15

Start forberedelsene før jul

I midten av januar åpner den nye kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter som trenger akutt pengehjelp. Jeg oppfordrer alle bedrifter som skal søke å starte forberedelsene i god tid før jul. Da får du raskere penger utbetalt når ordningen er på plass i januar..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Start forberedelsene, før, jul
Dagbladet - 03 des. 20 kl. 08:15

To seksere blant juleheftene

Retrojul, utro jul, raddis-jul, krimjul og gudelig jul. Årets mangfoldige julehefter holder høy kvalitet..

NRK - 09 des. 20 kl. 06:27

Forberedt på økt pågang før jul

Mental Helses hjelpetelefon har økt bemanningen før jul. Allerede i oktober begynte folk å ringe til hjelpetelefonen fordi de gruet seg til jul. Det er mange unge som tar kontakt sier daglig leder for hjelpetelefonen i Skien, Aslaug Timland Dale..

NRK - 10 des. 20 kl. 16:10

–Kan ikke teste 70.000 rett før jul

Helsebyråd i Oslo Robert Steen ber folk tenke seg om og vurdere om de virkelig trenger en koronatest, og ikke bare teste seg fordi man skal hjem til jul. – Det er god testkapasitet i Oslo, men vi klarer ikke 70.000 studenter rett før jul, sier han..

VG - 18 des. 20 kl. 07:09

TV-anmeldelse «Hjem til jul 2»: Enda en ensom jul?

Det blir jul igjen for Johanne. Men sesong 2 er ikke så mye bedre enn sesong 1..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 16:30

Har sagt opp jobben etter 11 år i Vipers

Midt i forberedelsene til tidenes kamprekke i Vipers, sa arrangementsansvarlig og administrasjonssjef Morten Løvø opp….

VG - 14 jan. 21 kl. 14:12

Norge trente på møterom før VM-åpningen

KAIRO (VG) Gullfavoritt Norge så seg nødt til å gjøre de siste forberedelsene til kveldens VM-åpning mot Frankrike inne på et møterom på hotellet..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 14:12

Norge trente på møterom før VM-åpningen

KAIRO (VG) Gullfavoritt Norge så seg nødt til å gjøre de siste forberedelsene til kveldens VM-åpning mot Frankrike inne….

NRK - 29 nov. 20 kl. 21:24

Vil krevje karantene for studentar

Kommuneoverlegen i Lillesand fryktar at studentar som kjem heim til jul kan skape ei ny smittebølge. Derfor vil han at dei som vel å reise heim for å feire jul med familiane sine går rett i karantene og tek ein koronatest, skriv Fædrelandsvennen..

NRK - 29 nov. 20 kl. 23:26

Sverige får kanskje vaksine før jul

Sverige vaksinekoordinator Richard Bergström sier til Aftonbladet at det er mulig at Sverige får noen få doser med koronavaksine allerede før jul. Bergström sier man nå bare venter på Pfizers vaksine skal godkjennes av europeiske helsemyndigheter..

NRK - 30 nov. 20 kl. 17:23

Håper vaksine blir godkjent før jul

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han håper både vaksinen fra amerikanske Pfizer og tyske BioNTech skal være godkjent før jul. Det samme gjelder AstraZeneca-vaksinen som er utviklet sammen med Oxford-universitetet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Mowi varsler om kraftig resultatfall

Mowi venter å legge frem et bratt fall i resultatet for fjorårets fjerde kvartal..

E24 - 30 minutter siden

Disse konteinerne er i front mot pandemien langs oljekysten

Positive koronatester før utreise har satt oljearbeidere i isolasjon i stedet for å spre smitte offshore. Overlege Steffen Roth er forundret over at ikke alle oljearbeidere testes før utreise..

E24 - 45 minutter siden

Forsker hevder havvind er fint for fisken

Fiskarane fryktar flyttinga av vindindustrien til havs. Forsking viser derimot at havvind kan vera ein fordel for fisken..

E24 - 45 minutter siden

Biden vil vrake Keystone-rørledningen

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone XL fra Canada på sin første dag på jobben..

E24 - 1 time siden

Apple: Parler kan komme tilbake til App Store

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering..

E24 - 1 time siden

Megler: Fire av fem boliger selges over prisantydning

Hele 80 prosent av boligene som er solgt til nå i år, har gått over prisantydning, ifølge en megler. Det er en kraftig økning fra samme tid i fjor..

E24 - 1 time siden

Asia-børser blandet etter nye BNP-tall fra Kina

Kinesisk økonomi vokste til tross for coronanedturen i fjor. Mandag er det en blandet utvikling i de asiatiske aksjemarkedene..

E24 - 1 time siden

Tre eksperter: Dette er de beste IT- og teknologiaksjene nå

Teknologiaksjene på Oslo Børs har hatt en sterk vekst fra det teknologiske skiftet. Dette er aksjene ekspertene tror vil drive meravkastningen i årene fremover. – Potensial til å mangedoble seg, sier aksjeanalytiker om én av aksjene..

E24 - 1 time siden

Presidentbytte, rentemøte og Nel-oppdatering: Dette skjer denne uken

Denne uken byr på innsettelsen av Joseph Biden som USAs president, rentebeslutning i Norge og eurosonen og Nels kapitalmarkedsdag. I tillegg sparker Gjensidige i gang kvartalssesongen på Oslo Børs..

E24 - 10 timer siden

Sp lover norsk vaksineproduksjon

Senterpartiet lover vaksineproduksjon i Norge dersom de kommer til makten etter valget. Tidligere har Arbeiderpartiet og SV fremmet lignende forslag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt