NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 17:22

NRK - 27 jan. 21 kl. 15:12

Start-spelar vert politimeld

Kristiansand kommune har politimeld ein spelar på fotballaget Start for brot på karantenereglane, melder Fædrelandsvennen. Spelaren skal ha vore på trening saman med andre då han var i innreisekarantene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Start, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Start-spelar, vert, politimeld
NRK - 6 timer siden

Særløyve vert sett på vent

Alle særløyve i lakseoppdretten vert mellombels stogga, melder fiskeridepartementet. Fiskeriministeren vil sjå på om ordninga fungerer etter hensikta. I fyrste omgang vert alt sett på vent fram til havbruksstrategien vert lagt fram før sommaren..

NRK - 15 jan. 21 kl. 11:14

VM: Dansk spelar har korona

Ein dansk spelar som for tida er i Egypt for å delta i handball-VM for herrar, har testa positivt for koronaviruset. Det melder det danske handballforbundet ifølgje NTB..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Innfører nye innreisereglar

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Noreg stenger i praksis grensa

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:46

Har politimeld falsk sexvideo

Den tilsette i ein bergensskule, som måndag vart hengt ut i ein falsk sexvideo på TikTok og Snapchat, har meld saka til politiet. – Politimeldinga vart levert måndag kveld, opplyser jourhavande jurist Ole Vallestad Emmerhoff til NRK..

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:57

Sp vil oppheve foreldingsfrist

Senterpartiet vil oppheve foreldingsfristane for alle typar seksuelle overgrep. Ein grunn er at det i snitt går 17 år frå eit overgrep skjer til det blir politimeld, seier stortingskandidat for Sp i Sogn og Fjordane, Aleksander Øren Heen..

NRK - 10 jan. 21 kl. 17:01

Kyrkjestreiken til mekling

Sundag møttest partane i kyrkjestreiken kvarandre hjå Riksmeklaren, i eit lovpålagt forsøk på kome til semje då streiken har vara i 30 dagar, skriv NTB. Dersom det ikkje vert semje er det varsla at streiken vert trappa opp ytterlegare..

NRK - 27 jan. 21 kl. 17:44

Utset filmfestivalen i Cannes

Den årlege filmfestivalen i Cannes vert utsett til juli på grunn av koronasituasjonen, melder arrangøren. Festivalen vert vanlegvis arrangert i mai, og deler ut den gjeve filmprisen Gullpalmen..

NRK - 27 jan. 21 kl. 19:21

NHO-sjefen: – Me klarar dette

NHO-sjef Ole Erik Almlid seier til NRK at dersom grensa vert stengt i to veker, så skal næringslivet klare seg gjennom det. – Men går det lenger enn to veker, vert det meir alvorleg..

NRK - 09 feb. 21 kl. 18:31

Farida-dommen til Strasbourg

Høgsterettsdommen som sa at 15 år gamle Farida ikkje får kome tilbake til Noreg, vert klaga inn til menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Familien har gitt samtykke til at saken vert klaga inn, opplyser advokat Arild Humlen til TV 2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Færre fusjoner enn ventet i 2020

Konkurransetilsynet mottok 93 meldinger om foretakssammenslutninger i 2020, noe som er lavere enn gjennomsnittet de siste fem åra. Mange spådde en økning i antall fusjoner og oppkjøp som følge av koronapandemien. Men spådommen om flere fusjoner og oppkjøp slo altså ikke til, og en grunn var statens ulike kompensasjonsordninger, mener tilsynet ifølge NTB..

NRK - 30 minutter siden

Verdensarvområder får 65 millioner

Det skal deles ut over 65 millioner kroner til de åtte norske verdensarvstedene, melder Riksantikvaren. Mye av pengene vil gå til bevaring av bygninger, veier og brygger. Bergkunst i Alta, Urnes stavkirke og Bryggen i Bergen er blant disse..

NRK - 45 minutter siden

– Vil unngå å stengja skulane

I morgon kjem regjeringa med nye retningslinjer nasjonalt for koronapandemien. I den siste perioden har born og unge i stor grad drive smitten. Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet seier til NRK at dei har hatt mange diskusjonar om skule for å sjå om elevane kan vera til stades på skulen, samstundes som ein får strengare smitteverntiltak.

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine til eldre

Italia er det foreløpig siste av en rekke europeiske land som godkjenner AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år. Det var tidligere for få studier til å fastslå at vaksinen var effektiv og trygg for den eldste delen av befolkningen, dermed nølte flere land med å ta den i bruk. Italias helsedepartement kunngjorde i dag at det er trygt å bruke vaksinen for de over 65 år med unntak av svært sårbare personer, som personer med immunsvikt eller de som tar andre medikamenter som fører til høyere risiko for å dø av covid-19.

NRK - 1 time siden

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no.

NRK - 1 time siden

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

EU-regulator advarer mot Sputnik

Styrelederen i EUs legemiddeltilsyn EMA mener det vil være som en «russisk rulett» å gi nødgodkjenning til den russiske koronavaksinen Sputnik V. EMAs styreleder Christa Wirthumer-Hoche mener det foreløpig ikke er nok data på hvor trygg vaksinen er..

NRK - 1 time siden

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..

NRK - 2 timer siden

Ansatte og pasienter i karantene

Elleve ansatte og fem pasienter ved Sykehuset Vestfold er i karantene etter at en pasient i helgen testet positivt for koronaviruset etter å ha vært innlagt på sykehuset. Vedkommende ble smittet før innleggelsen, ifølge sykehuset. De 16 er nå i karantene mens de venter på testsvar, opplyser sykehuset..

NRK - 2 timer siden

–Dronningen sa ikke noe om hudfarge

– Dronningen og prins Philip kommenterte aldri Archies hudfarge, presiserer prins Harry via Oprah Winfrey. I et intervju som ble sendt i går sa prinsen at noen i kongefamilien skal ha vært bekymret for hvor mørk i huden parets sønn Archie ville bli..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt