NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 16:22

NRK - 25 Jun 19 kl. 06:49

Stanset forsvaret under festspill

Ordfører i Harstad, Marianne Bremnes, måtte ringe Forsvaret for å få stoppet en øvelse i Harstad sentrum under Festspillene. Mandag annonserte Kystjegerne at de skulle ha en realistisk øvelse i byen for soldater som skulle trene til utenlandsoppdrag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Harstad, Bremnes, Forsvaret, Festspillene, Kystjegerne

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stanset, forsvaretunder , festspill
NRK - 01 Jun 19 kl. 22:43

Stanset åtte migrantbåter til UK

Den britiske grensestyrken har stanset 74 personer i åtte båter som forsøkte å krysse Den engelske kanal. To båter er stanset av franske myndigheter..

P4 - 20 Jul 19 kl. 18:21

Tanker ble stanset som respons

Tankskipet som ble stanset i Hormuzstredet i går var en respons på at et iransk skip ble stanset ved Gibraltar nylig. Det sier en talsmann for Irans vokterråd. Det mektige rådet uttaler seg sjelden om saker som angår den iranske stat.

NRK - 19 Feb 19 kl. 11:54

Forsvaret:160 utsette for overgrep

Meir enn 160 personar i Forsvaret seier at dei har blitt valdtekne eller blitt forsøkt valdtekne i løpet av det siste året. Det viser ei undersøking Forsvaret sjølv har gjort blant tilsette og vernepliktige. Forsvaret har enno ikkje kommentert saka..

NRK - 29 Oct 19 kl. 14:17

Siktet med bakgrunn fra Forsvaret

Mannen som ble pågrepet etter funn av store mengder våpen i Bamble, har vært tilknyttet Forsvaret. Bakgrunnen for politiaksjonen er anmeldelse fra Forsvaret, sier påtaleleder Kjell Johan Abrahamsen i Sørøst politidistrikt til Forsvarets forum..

NRK - 26 Feb 19 kl. 00:20

Forsvaret fikk 10 millioner i bot

Hågen Skattum (21) døde momentant da 11 kilo sprengstoff eksploderte i hendene hans da han demonsterte mineryddingsutstyr. Forsvaret er ilagt en bot på 10 millioner kroner. Foreldrene håper at forsvaret tar lærdom av ulykken..

NRK - 05 Apr 19 kl. 11:21

Hæren har de største utfordringene

Forsvaret har brutt ned tallene for mobbing, overgrep og trakassering på de ulike våpengrenene. På alle områder skiller Hæren seg negativt ut i forhold til Sjøforsvaret og Luftforsvaret. Ifølge Dagbladet offentliggjorde Forsvaret tallene fredag..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:23

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

NRK - 20 Feb 19 kl. 07:56

Linaker: Ukultur i Forsvaret

Ombodsmann for Forsvaret, Roald Linaker, meiner rapporten om mobbing og seksuell trakassering i Forsvaret viser ein ukultur. Han trur det over tid har vore ei underrapportering av seksuelt krenkande hendingar og åtferd..

Aftenposten - 09 Apr 19 kl. 12:50

Festspillene i Bergen setter opp «Ways of seeing»

(Bergens Tidende): Festivalsjef Anders Beyer henter det kontroversielle teaterstykket til årets Festspill..

NRK - 22 Sep 19 kl. 16:45

Skal undersøke kystvaktulykke

Statens havarikommisjon for Forsvaret er på vei til Harstad for å undersøke en ulykke med en lettbåt til kystvaktskipet «KV Barentshav», opplyser Forsvaret til NRK. To personer ble skadet i ulykken søndag. Ingen er livstruende skadet, sier Forsvaret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pågripelser etter storbrann i India

Indisk politi har pågrepet eieren og lederen for fabrikken som søndag ble rammet av en storbrann i Indias hovedstad New Delhi. 43 personer omkom i infernoet. Eieren er siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materiale, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Høie om luftambulanse-krisen

Helseminister Bent Høie (H) sier han har forståelse for at halveringen i luftambulansetilbudet skaper uro i nord, og han forventer en bedring i beredskapen, skriver NTB. Babcock har satt fem ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 45 minutter siden

1500 på minnemarkering i Tromsø

Over 1500 mennesker i Tromsø har møtted opp til minnemarkeringen etter at tre personer døde. Mandag kveld ble en kvinne i 20-årene og hennes tre døtre hentet opp livløse fra sjøen ved Fagereng i Tromsø. Den yngste jenta er livstruende skadet..

NRK - 1 time siden

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 1 time siden

Nedgang i kinesisk eksport

Kinas eksport hadde en nedgang på 1,1 prosent i november i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er den fjerde måneden på rad med svekket eksport, ifølge tall fra kinesiske myndigheter som ble offentliggjort søndag..

NRK - 1 time siden

Fire kjørte i beruset tilstand

Fire personer blir anmeldt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Ålesund. Det er resultatet av en kontroll UP og lokalt politi har gjennomført i Volsdalen i Ålesund i dag. I alt ble 881 bilførerer kontrollert..

NRK - 2 timer siden

Får ikkje fjerna steinen i dag

Steinen på rundt eitt tonn som har falle ned i Modalstunnelen er for stor til å bli fjerna i dag og tunnelen er framleis stengt. – Vi satsar på å få til køyring med ledebil om to-tre timar, seier Kjetil Larsen i Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Narkotikadømt for sjuende gang

En mann i 50-årene fra Vennesla er dømt til 18 dagers fengsel for sitt sjuende narkotikalovbrudd. Mannen tilstod i retten for å ha oppbevart over 20 gram hasj og marihuana, skriver Vennesla Tidende..

NRK - 2 timer siden

Utagerende person med kniv i Brevik

Politiet har fått kontroll på en person som har gått rundt i Brevik i Telemark med kniv og slo i dører. Personen var utagerende og beruset. Mannen er nå kjørt i arresten..

NRK - 2 timer siden

Babcock beklager

Luftambulanseoperatør Babcock beklager at de har satt tjenesten i en ny vanskelig situasjon. De setter nå inn store ressurser på å finne løsninger. I helgen skal de ha åtte fly i beredskap.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt