P4 > Nyheter

Saturday, 07 December, 05:45

P4 - 16 Oct 19 kl. 09:37

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Canada innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia.
Det opplyser landets utenriksdepartement.
Canada føyer seg dermed inn i rekken av land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet nylig startet en militæroffensiv i Nord-Syria..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stanser, våpeneksport, til, Tyrkia
NRK - 12 Oct 19 kl. 21:26

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Frankrike gjør som Norge og Tyskland og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria..

NRK - 12 Oct 19 kl. 17:22

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Tyskland følger etter Norge og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Det opplyser utenriksminister Heiko Maas til avisen Bild am Sonntag..

P4 - 12 Oct 19 kl. 19:50

Tyskland stanser våpeneksport

Tyskland følger etter Norge og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Det opplyser myndigheten i landet til avisen Bild am Sonntag. Norge besluttet torsdag å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia, og fredag gjorde Nederland det samme..

NRK - 15 Oct 19 kl. 13:14

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Storbritannia innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia, opplyser utenriksminister Dominic Raab. Britene føyer seg dermed inn i rekken av land som ikke vil lever våpen til Tyrkia..

NRK - 15 Oct 19 kl. 17:12

Medier: Svensk stans i våpeneksport

Sverige stanser våpeneksport til Tyrkia, melder flere svenske medier. Beslutningen er tatt av Inspektionen för strategiska produkter (ISP). Bakgrunnen er Tyrkias invasjon av Nord-Syria..

P4 - 15 Oct 19 kl. 15:27

Flere stanser våpensalg til Tyrkia

Storbritannia innfører nå midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser myndighetene. Britene følger dermed flere land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet startet en militæroffensiv i Nord-Syria.

NRK - 12 Oct 19 kl. 16:31

Demonstrerer mot Tyrkia i Oslo

Over 3000 fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer utenfor Utenriksdepartementet i ettermiddag. De protesterer mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria, og krever at Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia..

P4 - 12 Oct 19 kl. 16:42

Demonstrerte mot Tyrkia

Det har vært demonstrasjoner mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria i flere norske byer i dag. Over 3000 personer fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer nå utenfor Utenriksdepartementet hvor de også krever Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia. I Bergen måtte politiet rykke ut til Torgallmenningen etter en ikke lovlig meldt demonstrasjon hvor demonstrantene krevde at Tyrkia trekker seg ut av Syria..

NRK - 15 Oct 19 kl. 17:12

Sverige stanser eksport til Tyrkia

Sverige stanser eksport av svensk krigsmateriell til Tyrkia, melder flere svenske medier. Beslutningen er tatt av Inspektionen för strategiska produkter (ISP), som bekrefter saken overfor nyhetsbyrået TT, skriver Expressen..

P4 - 16 Oct 19 kl. 10:52

- Må innføre sanksjoner mot Tyrkia

- Norge må innføre nye sanksjoner mot Tyrkia som følge av krigføringen i Syria. Det sa Audun Lysbakken i Stortingets spørretime i formiddag. Den norske regjering har fordømt invasjonen, og har stanset norsk våpeneksport til Tyrkia, men det er ikke nok, sa Lysbakken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Ericsson må betale millardbot

Svenske Ericsson må betale mer enn 9 milliarder kroner i bøter etter å ha inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de er etterforsket for korrupsjon. Det melder Sveriges Radio. Forholdene strekker seg til mange land, blant annet skal selskapet ha betalt 2,5 millioner kroner til den costarianske presidenten for å sikre seg en kontrakt i landet,.

P4 - 7 timer siden

Drapsforsøk med sparkesykkel

Et drapsforsøk med sparkesykkel skal opp for lagmanssretten neste uke. En 29 år gammel litauer er i Oslo tingrett dømt for drapsforsøk på en mann i begynnelsen av 40-årene i juli i fjor. Ifølge tiltalen ranet 29-åringen til seg fornærmedes sparkesykkel og slo han med den slik at han fikk livstruende skader, melder NTB.

P4 - 7 timer siden

UNE krever at 12-åring har inntekt

Utledningsnemda vil ikke la en alenemor få opphold i Norge fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Mor og to barn har bodd i Norge i snart fire år. Brødrene er greske statsborgere, mens mor fortsatt har statsborgerskap fra Peru.

P4 - 7 timer siden

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet. Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet. Passasjeren blir anmeldt.

P4 - 9 timer siden

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

P4 - 8 timer siden

1730 personer har meldt seg til NAV

1730 personer har meldt seg til NAV med beskjed om at de kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har NAV funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene, skriver Aftenposten. Flere enn 2400 personer kan ha fått krav på feil grunnlag - så langt har NAV tilbakebetalt 3 millioner kroner ..

P4 - 7 timer siden

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

P4 - 8 timer siden

Bru vil bli Høyre-nestleder

Tine Bru ønsker å erstatte Bent Høie som 2. nestleder i Høyre. Det sier Høyre-profilen i et intervju med Aftenposten.

P4 - 8 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Det kan bli flere pågripelser allerede i kveld eller natt, etter skytehendelsen i Trondheim i går kveld. Det sier politiet i Trøndelag til NTB. Så langt er to personer pågrepet og siktet for medvirknign til forsøk på drap.

P4 - 9 timer siden

15 personer drept i Irak

Minst femten personer er drept i et angrep mot demonstranter i Bagdad. Ukjente gjerningsmenn begynte å skyte mot demonstrantene, som hadde samlet seg på Khilaniplassen i byen melder NTB. Demonstrantene krever politiske refomer og slutt på korrupsjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt