P4 > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 04:48

P4 - 16 okt. 19 kl. 09:37

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Canada innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia.
Det opplyser landets utenriksdepartement.
Canada føyer seg dermed inn i rekken av land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet nylig startet en militæroffensiv i Nord-Syria..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, Nord-Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stanser, våpeneksport, til, Tyrkia
NRK - 12 okt. 19 kl. 21:26

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Frankrike gjør som Norge og Tyskland og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria..

NRK - 12 okt. 19 kl. 17:22

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Tyskland følger etter Norge og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Det opplyser utenriksminister Heiko Maas til avisen Bild am Sonntag..

P4 - 12 okt. 19 kl. 19:50

Tyskland stanser våpeneksport

Tyskland følger etter Norge og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Det opplyser myndigheten i landet til avisen Bild am Sonntag. Norge besluttet torsdag å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia, og fredag gjorde Nederland det samme..

NRK - 15 okt. 19 kl. 17:12

Medier: Svensk stans i våpeneksport

Sverige stanser våpeneksport til Tyrkia, melder flere svenske medier. Beslutningen er tatt av Inspektionen för strategiska produkter (ISP). Bakgrunnen er Tyrkias invasjon av Nord-Syria..

NRK - 15 okt. 19 kl. 13:14

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Storbritannia innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia, opplyser utenriksminister Dominic Raab. Britene føyer seg dermed inn i rekken av land som ikke vil lever våpen til Tyrkia..

P4 - 15 okt. 19 kl. 15:27

Flere stanser våpensalg til Tyrkia

Storbritannia innfører nå midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser myndighetene. Britene følger dermed flere land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet startet en militæroffensiv i Nord-Syria.

NRK - 12 okt. 19 kl. 16:31

Demonstrerer mot Tyrkia i Oslo

Over 3000 fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer utenfor Utenriksdepartementet i ettermiddag. De protesterer mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria, og krever at Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia..

P4 - 12 okt. 19 kl. 16:42

Demonstrerte mot Tyrkia

Det har vært demonstrasjoner mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria i flere norske byer i dag. Over 3000 personer fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer nå utenfor Utenriksdepartementet hvor de også krever Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia. I Bergen måtte politiet rykke ut til Torgallmenningen etter en ikke lovlig meldt demonstrasjon hvor demonstrantene krevde at Tyrkia trekker seg ut av Syria..

NRK - 15 okt. 19 kl. 17:12

Sverige stanser eksport til Tyrkia

Sverige stanser eksport av svensk krigsmateriell til Tyrkia, melder flere svenske medier. Beslutningen er tatt av Inspektionen för strategiska produkter (ISP), som bekrefter saken overfor nyhetsbyrået TT, skriver Expressen..

P4 - 16 okt. 19 kl. 10:52

- Må innføre sanksjoner mot Tyrkia

- Norge må innføre nye sanksjoner mot Tyrkia som følge av krigføringen i Syria. Det sa Audun Lysbakken i Stortingets spørretime i formiddag. Den norske regjering har fordømt invasjonen, og har stanset norsk våpeneksport til Tyrkia, men det er ikke nok, sa Lysbakken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Ferjekø på over én kilometer til Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 7 timer siden

Sør-Afrika forbyr salg av alkohol

Presidenten i Sør-Afrika vil forby salg av alkohol. Ifølge The Guardian skal forbudet være for å redusere antallet pasienter som blir lagt inn på sykehus for å ha ledig plass til koronapasienter. Det blir også innført portforbud på nattestid for å redusere trafikkulykker, og det blir påbudt å bruke ansiktsmasker offentlig, ifølge AP..

P4 - 7 timer siden

Mener det er lite sannsynlig å bli smittet i utlandet

- Det er svært lite sannsynlig å bli smittet av koronaviruset hvis man reiser til landene som er markert grønne. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til TV 2. Sykepleierforbundet gikk tidligere i dag ut og ba folk holde seg hjemme av henyn til de som jobber på sykehusene.

P4 - 6 timer siden

Politimann etterforskes etter avhør

En politimann etterforskes etter at han ble fysisk i et avhør. Ifølge TV 2 skal politimannen ha lagt en person i bakken og tatt halsgrep på ham fordi han nektet å gi fra seg passordet til Snapchat-kontoen sin i avhør. Saken etterforskes..

P4 - 6 timer siden

Beruset 19-åring brøt seg inn i bolig på Jevnaker

En familie på Jevnaker i Viken fant en fremmed mann i stua da de kom hjem i kveld. Ifølge politiet skal mannen ha vært veldig full da politiet kom til stedet og tok ham med til arresten. Mannen skal ha fortalt en historie om hvordan han kom seg dit som politiet ikke får til å henge på greip.

P4 - 7 timer siden

Rømte fra psykiatrisk institusjon

En pasient rømte i dag fra en psykiatrisk institusjon i Tromsø. Pasienten truet til seg en bil fra en ansatt og stakk fra stedet. Etter å ha etablert veisperring fikk politiet tak i pasienten..

P4 - 8 timer siden

Ferjekø på over én kilometer i Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Trafikkoperatør i Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 9 timer siden

Undersøkte brønner etter Madeleine McCann

Portugisisk politiet har den siste uken undersøkt brønner i Algarve-regionen på jakt etter britiske Madeleine McCann. Jenta var bare tre år da hun ble meldt savnet i 2007. Flere medier opplyser nå at politiet og dykkere har undersøkt brønner rundt 16 kilometer fra feriehuset hvor jenta ble meldt savnet..

P4 - 9 timer siden

Mener flyselskapene forsinker utbetalinger bevisst

Bransjeorganisasjonen Virke mener flyselskapene bevisst holder tilbake kundens penger. Da koronakrinse kom gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Leder i Virke Reiseliv Astrid Bergmål mener det bare er en bevisst strategi.

P4 - 9 timer siden

Svekket mistanke om straffbar handling etter dødsfall

Politiet har svekket mistanken om at noe mistenkelig har skjedd etter at en mann ble funnet død i en bolig i Steinkjær. I en pressemelding i kveld opplyser politiet at de har gjort flere tekniske og taktiske undersøkelser som har svekket denne mistanken. En person ble siktet og pågrepet etter funnet, men er nå løslatt etter avhør..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt