NRK > Nyheter

Thursday, 12 December, 17:54

NRK - 27 Nov 18 kl. 11:26

Stansar tømming av fregatten

Sjøforsvaret har mellombels stansa tømminga av fregatten KNM «Helge Ingstad», på grunn av eit uvêr som er på veg. Sjøforsvaret skriv at fregatten har lege roleg det siste døgnet, og at dei sikrar fregatten både med tanke på uvêret og hevinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
KNM, Ingstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansar, tømmingav , fregatten
NRK - 22 Nov 18 kl. 11:16

Starter tømming av fregatten

I dag planlegger Sjøforsvaret å starte tømming av drivstoff fra KNM «Helge Ingstad». Såkalt «nødlossing» for å unngå utslipp til sjøen er første steg før man etter hvert kan starte heving av fregatten. Det antydes at dette vil ta flere døgn..

NRK - 02 May 19 kl. 09:42

Stansar produksjon på oljeplattform

Equinor stansar produksjonen på Statfjord A-plattforma i 2022 etter 43 år i drift, opplyser selskapet. Plattforma er ein av dei eldste plattformene på norsk sokkel. Plattformdekket skal bli hogga opp på Stord, der det blei bygd på 1970-talet..

Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 07:13

Hele fregatten er kommet over vannet

Lekteren som skal frakte fregatten til Haakonsvern er senket åtte meter ned, og er i løpet av natten skjøvet inn under «Helge Ingstad». Nå er fregatten over vannet..

Hegnar.no - 05 Dec 18 kl. 12:27

Fregatten blir trolig ikke hevet før etter jul

Hevingen av fregatten Helge Ingstad er foreløpig utsatt på grunn av krevende værforhold. Nå anslår Forsvaret at fregatten vil bli hevet først etter jul..

NRK - 02 Mar 19 kl. 09:54

Fregatten på veg opp på lekter

KNM «Helge Ingstad» er i morgontimane laurdag på veg over på ein lekter, skriv NTB. No er det fleire kranfartøy som held fregatten stabil. Fregatten er tømt for vatn, og skal no fraktast til Haakonsvern.

Hegnar.no - 13 Nov 18 kl. 11:01

Fregatten Helge Ingstad synker

Fregatten Helge Ingstad ligger nå nesten under vann. Flere vaiere som har holdt fregatten på plass, har røket, melder VG..

NRK - 08 Nov 18 kl. 06:18

Fregatten tar inn vann

Fregatten som har kollidert med en tankbåt tar inn vann. – Fregatten mistet styring og drev på land med 137 personer om bord. 127 personer av disse er nå evakuert, og 10 av mannskapet er igjen, sier vakthavende redningsleder ved HRS, Eirik Valle..

Hegnar.no - 19 Nov 18 kl. 11:28

Nærmer seg heving av fregatten

Det nærmer seg heving av fregatten Helge Ingstad. Ifølge Forsvaret er det fremdeles en betydelig risiko for at fregatten kan gli ut på dypere vann..

NRK - 13 Nov 18 kl. 03:51

Ekspert tror fregatten er tapt

En ekspert på skadeomfang på marine konstruksjoner anslår at fregatten KNM «Helge Ingstad» har så store skader etter kollisjonen at opp mot 80 prosent av utstyret må skiftes ut. Han tror ikke at fregatten vil komme i drift igjen, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 20:09

Deltar på sagnomsust treningsleir før VM: – Hørt historier siden 2011

Det norske landslaget i svømming er på plass i Fukuoka, Japan før VM i svømming i Sør-Korea. Det er et sted norsk svømming har gode assosiasjoner til..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Setesdal inn på verdensarvlista

Folkedans og folkemusikk slik den lever i Setesdal i Agder er blitt en del av verdensarven. Etter flere års arbeid har UNESCO nå godkjent Norges søknad. Folkemusikken i Setesdal er slåttemusikk, stevtradisjon, bånsuller, dans og lokking på heia..

NRK - 15 minutter siden

Mange hundeeiere har stemt i dag

NRK - 15 minutter siden

Den minste jenta overført til UNN

Det minste barnet av de tre som sammen med moren ble funnet livløse i sjøen i Tromsø er i dag overført til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Jenta har vært innlagt ved Rikshospitalet i Oslo. Siste kjente helsetilstand er at hun er utenfor livsfare..

NRK - 30 minutter siden

Slik stemmer de i Premier League

Britiske medier har mange vinklinger på valget . Fotballmagasinet The Athletic UK har sett på hva folk stemmer i hjemmeområdene til lagene i Premier League. Labour representerer de fleste områdene før dagens valg.

NRK - 15 minutter siden

To personer skutt i Skåne

Det pågår en stor politiaksjon etter at to personer er skutt i den svenske byen Hässleholm i Skåne, melder svenske TT. Ingen er så langt pågrepet. De skadde ble fraktet til sykehus i Kristianstad, og har ikke kommet opplysninger om tilstanden deres..

NRK - 30 minutter siden

Hvordan stemmer man i Mesterligaen?

Britiske medier har mange vinklinger på valget . Fotballmagasinet The Athletic UK har sett på hva folk stemmer i hjemmeområdene til lagene i mesterligaen. Labour representerer de fleste områdene før dagens valg.

NRK - 30 minutter siden

Morales vurderer asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales vurderer å søke asyl i Argentina, melder DPA. Han fikk innvilget politisk asyl i Mexico når han gikk av i november, men har nå reist til Argentina. Morales foretrekker trolig landet da det er nærmere Bolivia..

NRK - 45 minutter siden

Nordmann arrestert etter dokumentar

Nordmannen som anklages for voldtekt i Brennpunkt-dokumentaren "Hallikens hus" ble arrestert 14. november og siktet for voldtekt og oppbevaring av overgrepsmateriale. Det skjedde etter at NRK ga politiet et klipp som skulle brukes i dokumentaren..

NRK - 1 time siden

Trump: Nær handelsavtale med Kina

USAs president Donald Trump skriver nok en gang på twitter at det nærmer seg er handelsavtale mellom USA og Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt