NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:46

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:25

Stansa etterforsking av bryggje

Då Gunnar Bygnes fann ei ulovleg bryggje på eigedomen sin ville lensmannen i Fjaler etterforske, men politileiinga og statsadvokaten sa nei. Dei meiner det må løysast som ei sivil sak, men Bygnes veit ikkje kven som har satt opp bryggja..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gunnar Bygnes, Fjaler, Bygnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansa, etterforskingav , bryggje
NRK - 01 mars 21 kl. 18:14

Stansa arbeid ved 28 byggeplassar

Etter nyttår har Arbeidstilsynet vedteke «stans» ved 28 bygg- og anleggsverksemder som fylgje av brot på smittevernreglane, melder VG. Nesten alle vedtaka gjaldt innkvartering av utanlandske arbeidarar..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:26

Landslag stansa av væpna gjeng

Bussen til fotballandslaget til Belize blei stansa av ein væpna gjeng på Haiti i går. Det melder BBC. Politifolk som eskorterte laget måtte forhandla med gjengen for at laget kunne køyra vidare til VM-kvalfiseringskampen mot Haiti..

NRK - 24 mars 21 kl. 05:18

Stansa sjåfør på 14 år

Politiet i Rogaland stansa i natt ein personbil på Kleppe der sjåføren viste seg å vere 14 år. I bilen var det fleire mindreårige. Bilen var tjuvlånt frå foreldra til den unge bilføraren..

NRK - 12 feb. 21 kl. 09:26

Legg bort etterforsking av DNB

Statsadvokatane i Oslo har lagt bort etterforskinga mot DNB i Samherji-saka, melder Dagens Næringsliv. Økokrim starta etterforsking i 2019 etter den påståtte korrupsjonssaka knytt til den islandske fiskerikjempa Samherji..

NRK - 09 jan. 21 kl. 11:42

Snø og kulde i Spania

Snø og kulde skaper store problemer for bilar, tog, skip og fly i Spania. Ordføraren i Madrid kallar det den verste stormen på 80 år. Parkar er stengte, og alle avgangane frå flyplassen vart stansa fredag kveld..

NRK - 29 jan. 21 kl. 16:06

26 personar er evakuerte i Øygarden

26 personar frå tre bedrifter blei evakuerte då ein gassflaske begynte å lekke ved ein industribedrift på Ågotnes i Øygarden. Naudetatane er på staden og har kontroll på situasjonen, melder Vest politidistrikt. Brannvesenet seier det er ei flaske med propylen.

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:16

Myanmar stengjer flytrafikken

Alle passasjerflygingar i Myanmar er stansa etter militærkuppet, opplyser kontoret som har ansvar for samferdselen i landet. USAs ambassade skriv på Twitter at det har komme rapportar som tyder på at alle flyplassar i Myanmar er stengde..

NRK - 10 feb. 21 kl. 09:21

Går til ny rettssak

Organisasjonen «Nei til vindkraftverk på Haramsøya» gir ikkje opp å få stansa vindkraftutbygginga på øya. No blir det rettssak mot Staten fordi dei meiner konsesjonen er ugyldig. Dei har tapt to rundar i retten for å stanse bygginga midlertidig..

NRK - 13 feb. 21 kl. 01:01

18-åring køyrde i 162 km/t

Ein 18 år gammel bilførar blei stansa av politiet på E6 ved Kløfta på Romerike natt til laurdag, etter å ha køyrd i 162 kilometer i timen i 110-sona. 18-åringen har ikkje lenger førarkort, melder Aust politidistrikt..

VG - 01 mars 21 kl. 17:33

Arbeidstilsynet: Har stanset arbeid ved 28 byggeplasser på grunn av smittevernbrudd i år

Etter nyttår har Arbeidstilsynet vedtatt «stans» ved 28 bygg- og anleggsvirksomheter som følge av brudd på smittevernreglene. Nesten alle vedtakene gjaldt innkvartering av utenlandske arbeidere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 15 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 15 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

NRK - 30 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 45 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 45 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 1 time siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt