NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:39

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille. Det påvirker tog i begge retninger fra Oslo S. Vi er på stedet for å fikse dette, forteller pressevakt i Bane Nor, Stine Strachen til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Brynsbakken, Bane Nor, Strachen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansi , togtrafikken, OsloS
NRK - 24 aug 21 kl. 12:34

Stans i togtrafikken på Oslo S

Bane Nor opplyser at det er Ful stans i togtrafikken i østlandsområdet på grunn av jordfeil på Oslo S..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:35

Full stans i togtrafikken igjen

Bane Nor melder at det igjen er full stans i togtrafikken i østlandsområdet. Det skyldes en jordfeil på Oslo Sentralstasjon. Alle tilgjengelige ressurser jobber med å rette opp feilen.

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad.

NRK - 17 sep 21 kl. 06:06

Forsinkelser i togtrafikken i Oslo

Det er forsinkelser i togtrafikken i Oslo fredag morgen. Grunnen skal være en signalfeil mellom Oslo S og Skøyen. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor rett etter klokka 5.

NRK - 19 sep 21 kl. 08:08

Forsinkelser i togtrafikken

Togtrafikken i Oslo-området rammes av forsinkelser og innstillinger søndag morgen, på grunn av en signalfeil ved Asker stasjon. Feilen berører togene som går over Drammenbanen og Askerbanen. – Vi jobber med å rette feilen men vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor.

NRK - 06 okt 21 kl. 06:59

Forsinkelser i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Østlandet onsdag morgen etter at et godstog kjørte ned en kabel ved Nationaltheatret stasjon i Oslo. Bane Nor skriver på sine nettsider at kun to spor er i bruk på stasjonen som følge av hendelsen. Drammenbanen og Askerbanen er rammet av feilen.

VG - 24 aug 21 kl. 12:53

Jordfeil ved Oslo S påvirker mye av togtrafikken på Østlandet

En jordfeil ved Oslo S påvirker tirsdag ettermiddag store deler av togtrafikken i østlandsområdet..

NRK - 21 sep 21 kl. 08:24

Forseinkingar i togtrafikken

Bane Nor har problem med ein sporveksel mellom Oslo S og Lillestrøm. Det fører til store forseinkingar i togtrafikken. – Vi jobbar på spreng med å utbetre problemet, seier pressevakt Stine Strachan i Bane Nor til NTB.

Aftenposten - 24 aug 21 kl. 18:46

Full stans i all trafikk via Oslo S ganger tirsdag. Det skjer etter en lang sommer med buss for tog.

Togtrafikken på Østlandet måtte kjøre med sterkt redusert kapasitet både i morgen- og kveldsrushet etter at det tirsdag….

NRK - 26 aug 21 kl. 12:48

Stopp på Randsfjordbanen

Det er stans i togtrafikken mellom Hokksund og Hønefoss på grunn av strømproblemer. Det opplyser Bane NOR i en trafikkmelding. Det jobbes med å rette feilen, men dette kan ta tid, skriver Bane NOR.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt