NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 03:01

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:43

Stans i togtrafikken

Det er full stans i togtrafikken mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum, og man bør beregne lengre reisetid til Oslo lufthavn. For ytterligere informasjon, se VY.no og Flytoget.no, skriver Avinor på sin hjemmeside..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VY, Flytoget, Avinor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansi , togtrafikken
NRK - 05 Oct 19 kl. 13:50

Stans i togtrafikken

Det er stans i togtrafikken etter ei ulykke ved Åsen stasjon i Levanger. En person er skadet og sendt til sykehus med alvorlige skader. Både politiet og jernbanens havarikommisjonen undersøker nå ulykkesstedet..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet - full stans på T-banen for andre gang

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og fører til full stans på T-banen..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og førte til full stans på T-banen..

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet: – Hverken trafikken eller informasjonen fungerer

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og førte to ganger til full stans på T-banen..

NRK - 29 Aug 19 kl. 13:27

Flytogtrafikken i gang igjen

Togtrafikken på Gardermobanen gjenåpnes etter full stans i morgen- og formiddagstimene torsdag..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 19:00

Trafikken på Gardermobanen stanset etter påkjørsel

Det er full stans i togtrafikken på Gardermobanen etter at en person ble påkjørt av toget ved Åråsen i Lillestrøm torsdag kveld..

NRK - 10 Oct 19 kl. 07:54

To timers togstreik i dag

I dag blir det stans i togtrafikken i hele landet, mellom klokken 12 og 14. Årsaken er en politisk streik mot EUs fjerde jernbanepakke. Ifølge Vy blir det forsinkelser og innstillinger i tiden før og etter streiken.

VG - 07 Nov 19 kl. 21:09

Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..

P4 - 20 Aug 19 kl. 21:50

Problemene for togtrafikken fortsetter

Togtrafikken preges fortsatt av mange innstillinger og mye forsinkelser etter en sommer med vedlikeholdsarbeid. Siden togtrafikken åpnet igjen etter seks uker med buss for tog er 2000 tog innstilt og hundrevis av avganger forsinket, viser tall Aftenposten har hentet inn. Bane Nor som har ansvaret beklager på det sterkeste overfor passasjerene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil kutte kraftig i cruisetrafikken

Cruiseturister legger igjen minst penger på land i Norge og slipper ut mest CO2, kommer det fram i en ny rapport laget for NHO Reiseliv. Nå vil NHO gjøre kraftige cruise-kutt, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 30 minutter siden

Tre pågrepet etter vold i Larvik

En person er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse i et hus i Larvik. Tre personer er pågrepet og satt i arresten. Hendelsesforløpet er uklart, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Mann pågrepet for vold i Kragerø

En mann i 30-årene er pågrepet i Kragerø, mistenkt for å ha utøvet vold mot sin egen kjæreste. Hun skal ha fått tildelt flere slag i sitt eget hjem. Mannen er nå satt i arrest i påvente av avhør, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Thunberg tar katamaran til Spania

Klimaaktivisten Greta Thunberg skal seile fra Virginia på USAs østkyst til Spania med en 15 meter lang katamaran for å delta på klimatoppmøtet i desember. Turen over Atlanterhavet starter fra Hampton onsdag, skriver 16-åringen på Twitter..

NRK - 1 time siden

100.000 nye trær innen 2030

Bymiljøetaten i Oslo vil plante 10.000 trær i Oslo neste år. I år har kommunen plantet 302 trær, ifølge Dagsavisen.

NRK - 2 timer siden

Involvert i flest dødsulykker

Fra 2014 til 2018 var det 140 dødsulykker med tunge kjøretøy på norske veier. I 105 av ulykkene satt en nordmann bak rattet. Det viser sammenstillingen Samferdselsdepartementet har laget med tall fra Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe.

NRK - 2 timer siden

Overgrepsdom opp for høyesterett

Australias høyesterett skal behandle kardinal George Pells anke om dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep mot mindreårige gutter. Det er foreløpig ikke satt noen dato for når saken kommer opp..

NRK - 2 timer siden

Anez ny president i Bolivia

Senator Jeanine Anez er valgt til ny midlertidig president i Bolivia. Det skjer etter at Evo Morales trakk seg som president søndag. Hun blir landets øverste leder inntil nytt presidentvalg holdes og avla eden i nasjonalforsamlingen i kveld..

NRK - 3 timer siden

Mann knivstukket i Nittedal

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Hakadal i Nittedal i Akershus. Politiet har kontroll på en mann som er mistenkt i saken, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 4 timer siden

Bolsonaro vil danne nytt parti

Brasils president Jair Bolsonaro sier han vil forlate sitt parti PSL og danne et nytt parti innen mars, melder Reuters. PSL er dypt splittet i en bitter lederstrid. Det er ikke klart hvor mange av hans partifeller som vil bli med i et nytt parti..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt