NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 02:27

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:43

Stans i togtrafikken

Det er full stans i togtrafikken mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum, og man bør beregne lengre reisetid til Oslo lufthavn. For ytterligere informasjon, se VY.no og Flytoget.no, skriver Avinor på sin hjemmeside..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VY, Flytoget, Avinor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansi , togtrafikken
NRK - 16 Jan 20 kl. 15:31

Stans i togtrafikken

Det er full stans i togtrafikken på Drammensbanen og Askerbanen på grunn av strømproblemer på strekningen Lysaker-Skøyen. Det må regnes med innstillinger og forsinkelser, og det er usikkert når togene vil kjøre som normalt igjen..

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:50

Stans i togtrafikken

Det er stans i togtrafikken etter ei ulykke ved Åsen stasjon i Levanger. En person er skadet og sendt til sykehus med alvorlige skader. Både politiet og jernbanens havarikommisjonen undersøker nå ulykkesstedet..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet - full stans på T-banen for andre gang

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og fører til full stans på T-banen..

NRK - 28 Apr 20 kl. 19:26

Fremdeles stans i togtrafikken

Politiet har i nesten to timer forsøkt å få en person ut av skinnegangene ved Skøyen stasjon i Oslo. Politiet sier at de ikke vet hvor lang tid det vil ta før togtrafikken får gå igjen..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 15:30

Full stans i togtrafikken mellom Skøyen og Lysaker

Strømproblemer gir full stans i trafikken på Askerbanen og Drammensbanen i ettermiddagsrushet torsdag..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og førte til full stans på T-banen..

NRK - 10 Mar 20 kl. 12:15

Full stans på Sørlandsbanen

På Sørlandsbanen er det full stans i togtrafikken mellom Mjøndalen og Drammen på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Ny oppdatering er ventet 13.

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..

P4 - 16 Jan 20 kl. 16:21

Store problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken inn og ut av Oslo nå. En kjøreledning har falt ned, og det har vært full stans på Drammenbanen og Askerbanen, ved Lysaker stasjon, siden klokken 15. Det vil ta tid å rette feilen, men Bane nor vet ennå ikke når togene kan gå igjen.

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 07:23

Kraftig lyn og torden lammer togtrafikken på Østlandet: – Hverken trafikken eller informasjonen fungerer

Flytogene står og det er ikke taxier å oppdrive. Uvær, lynnedslag og vedvarende signalfeil skaper kaos i togtrafikken torsdag og førte to ganger til full stans på T-banen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan få britisk statsborgerskap

Den britiske regjeringen ser på muligheten for å gi 300.000 borgere i Hongkong, med britisk nasjonalt oversjøisk pass, britisk statsborgerskap. opplyser utenriksminister Dominic Raab i Storbritannia, ifølge avisen Financial Times..

NRK - 1 time siden

Minnesota setter inn nasjonalgarden

Guvernøren i Minnesota har kalt inn nasjonalgarden for å håndtere demonstrasjonene i Minneapolis etter at en mann døde under en pågripelse av politiet. Nye demonstrasjoner er planlagt torsdag kveld i sentrum av byen..

NRK - 2 timer siden

Børsnedgang i USA onsdag

Etter tre dager på rad med oppgang falt de toneangivende indeksene på New York-børsen torsdag. Dow Jones-indeksen falt 0,6 prosent. Den bredere S&P 500-indeksen gikk ned 0,2 prosent.

NRK - 3 timer siden

Avsluttet politiaksjon på OSL

Politiaksjonen som ble satt i gang på Oslo lufthavn etter melding om en person med våpen er avsluttet. – Normal trafikk til og fra Gardemoen vil gjenopptas, melder politiet. Politiet mistenker at nødmeldingen var falsk og melderen er pågrepet..

NRK - 3 timer siden

Politiaksjon på Oslo lufthavn

Væpnet politi rykket torsdag kveld ut til Oslo lufthavn på Gardermoen, etter melding om at en person var observert med et våpen. Operasjonsleder Terje Marstad i politiet sier til NRK at de så langt ikke har funnet noen person med våpen på flyplassen..

NRK - 4 timer siden

Trump signerte sosiale medier-ordre

USAs president Donald Trump har signert en presidentordre som vil fjerne sosiale mediers beskyttelse mot erstatningsansvar. Trump beskylder Twitter for politisk aktivisme etter at de plasserte en faktasjekk-merkelapp på to av hans twittermeldinger..

NRK - 4 timer siden

Klimamøte i Glasgow utsatt til 2021

FN har bestemt at klimamøtet COP26 som skulle holdes i år er utsatt i ett år, til 2021. Møtet ble avlyst som følge av koronapandemien. Klimamøtet skal nå holdes fra 1.

NRK - 4 timer siden

Siktede fremstilles trolig i morgen

Mannen som er siktet for drap etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en bil i Nittedal torsdag morgen fremstilles trolig for varetektsfengsling fredag. Det opplyser politiadvokat Aud Gravås i Øst politidistrikt til NTB..

NRK - 4 timer siden

– Motivet var ekteskapsproblemer

Anne-Elisabeth Hagen skal ha sondert mulighetene for å gå ut av ekteskapet. Politiet mener motivet for drapet har bakgrunn i ekteskapsproblemer. – Helt utenkelig, sier familien..

NRK - 4 timer siden

EU forlenger Syria-sanksjoner

EU forlenger sanksjonene rettet mot den syriske presidenten Bashar al-Assads regime i ytterligere ett år, skriver NTB. Grunnen er at voldelig undertrykkelse av sivilsamfunnet fremdeles pågår i landet, kunngjorde EU i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt