P4 > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:23

P4 - 17 Jul 17 kl. 09:41

Stadig flere jagerfly-utrykninger

Norske jagerfly rykker stadig ut på flere oppdrag.
Siden nyttår har norske kampfly i Bodø blitt beordret opp i luften 20 ganger. Dette er like mange som i hele 2016, skriver NRK.
De fleste av oppgradene går ut på å identifisere, og om nødvendig avskjære, russiske fly som nærmer seg norsk luftrom..
Les mer på P4


Les mer om:
Bodø, NRK

Dele artikeln

1590 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stadig, flere, jagerfly-utrykninger
P4 - 11 Jul 17 kl. 16:33

Mange oppdrag kunne vært unngått

Seks av ti utrykninger i brannvesenet skyldes falske alarmer eller tekniske feil. Det viser tall fra Direktoratet for samfunnssikerhet og beredskap, ifølge NRK. Så langt i år har 24.

NRK - 13 May 17 kl. 19:00

– Stadig flere flykter fra Mosul

Stadig flere mennesker flykter fra den delvis IS-kontrollerte byen Mosul i Irak, ifølge Flyktninghjelpen. Irakiske styrker kjemper mot IS i Vest-Mosul, der ekstremistgruppen fortsatt kontrollerer flere nabolag..

P4 - 19 Jun 17 kl. 15:43

Nordmenn kjøper stadig flere robotklippere

Stadig flere nordmenn er lei av å klippe gresset selv og kjøper seg robotklipper. I 2016 blei det solgt 24.000 robotklippere, flere enn noen gang.

Klartale - 02 May 17 kl. 13:34

Hadde ikke kontroll da de solgte jagerfly

Det norske forsvaret solgte gamle jagerfly. De gjorde en dårlig jobb med salget..

P4 - 01 Jun 17 kl. 15:10

Stadig flere ulver i Norge

Det blir stadig flere ulver i Norge. I vinter ble det påvist opp mot 112 individer, viser tall fra Rovdata. Det er en økning på rundt 19 prosent fra i fjor..

Aftenposten - 15 Jun 17 kl. 15:57

Stadig flere svenske kvinner blir fremmedkrigere

Stadig flere svenske jenter og kvinner reiser til Syria og Irak for å slutte seg til militante islamistgrupper, ifølge svensk sikkerhetspoliti. .

P4 - 29 Mar 17 kl. 07:26

Stadig flere tar celleprøve

Stadig flere unge kvinner tar celleprøve for å sjekke seg for livmorhalskreft i Norge. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Avdøde Thea Steen og hennes "sjekkdeg-kampanje" får æren for økningen.

P4 - 24 Jul 17 kl. 07:39

Stadig flere får øyesykdommer

Stadig flere nordmenn rammes av øyesykdom, og mange vet ikke at de bærer på en slik sykdom. I følge Norges Blindeforbund anslås det at mellom 15 000 og 20 000 har grønn stær uten at de vet om det. Tall viser at 180 000 nordmenn har så svekket syn at de regnes som synshemmede.

P4 - 07 Aug 17 kl. 13:53

Brannmenn pågrepet for å starte brann

15 brannmenn er pågrepet på Sicilia i Italia, mistenkt for å ha startet flere branner. De lokale brannmyndighetene ble mistenksomme da de registrerte et uvanlig antall utrykninger av arbeidslaget. Brannmennene som jobbet som frivillige, skal ha startet brannene for å få mer penger fra staten, opplyser italiensk politi..

P4 - 29 May 17 kl. 06:52

Sammenligner stadig flere ansikter

Nasjonalt ID-senter sammenligner stadig flere ansikter for å avdekke ID-juks..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..

P4 - 1 time siden

Orkanen Maria på vei bort fra Bahamas

Orkanen Maria er i ferd med å forlate Bahamas og vil etter alt å dømme svekkes gradvis de neste dagene, ifølge den nasjonale værvarslingen i USA. Det melder NTB. Dødstallet etter det voldsomme uværet fortsetter å stige.

P4 - 1 time siden

Kurdisk leder utsetter kunngjøring om folkeavstemning

En pressekonferanse om den planlagte folkeavstemningen om kurdisk uavhengighet i Irak er utsatt. Dermed vokser usikkerheten rundt planene. Den siste tiden har det internasjonale presset mot president Massoud Barzani i den delvis selvstyrte irakiske regionen Kurdistan økt.

P4 - 1 time siden

Mener ny pensjonsordning vil øke forskjellene

De økonomiske forskjellene mellom pensjonistene vil bli enda større når en ny spareordning med skattefradrag innføres, mener LO, Unio og Pensjonistforbundet. Ordningen blir etter planen innført 1. november.

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter gasslekkasje

To personer er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus etter å ha pustet inn gass på en hytte på Eidsbugarden i Valdres i dag tidlig. De to kom seg selv ut av hytta etter gasslekkasjen. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, opplyser Innlandet politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Bosniere i Norge løst fra «slavekontrakt»

22 bosniere som bygger kraftlinje for Statnett mellom Tonstad i Vest-Agder og Lyse/Duge i Rogaland, er løst fra en svært streng kontrakt de har hatt med et bosnisk utleiebyrå, skriver Stavanger Aftenblad. NRK avslørte at montørene måtte gi fra seg 50 prosent av lønn til en konto i Bosnia, arbeidskontrakten var uoppsigelig, og i tillegg kunne kontraktsbrudd føre til at utleiebyrået tok beslag i arbeidernes hjem..

P4 - 3 timer siden

Iran har skutt opp en missil

Iran har i dag gjennomført en testoppskyting av en rakett, det melder landets statlige TV-kanal, ifølge nyhetsbyrået AFP. Det skjer bare dager etter at USA har advart mot slik testing. Trump-administrasjonen har også skjerpet retorikken overfor landet og atomavtalen som er inngått.

P4 - 3 timer siden

Undersøkelse: Én av fire har prøvd cannabis

En firedel av Norges befolkning har prøvd cannabis. 3 prosent bruker det jevnlig, viser en ny undersøkelse. Det er YouGov som har utført en landsdekkende undersøkelse for Rustelefonen for nordmenn mellom 16 og 74 år.

P4 - 4 timer siden

Norske lærerlønninger relativt sett lavest i Norden

Lærerlønninger i Norge er relativt sett lavest i Norden, og lærerne tjener under gjennomsnittet for arbeidstakere med høyere utdanning, viser OECD-rapport. Størst er forskjellen på de laveste trinnene i skolen, ifølge Klassekampen. En førskolelærer i Norge tjener 66 prosent av gjennomsnittslønnen til arbeidstakere med høyere utdanning, mens snittet for en førskolelærer i OECD er 78 prosent..

P4 - 4 timer siden

Demning i Puerto Rico svikter

De enorme nedbørsmengdene som kom med orkanen "Maria" har ført til at en demning nordvest på Puerto Rico er i ferd med å kollapse. Omtrent 70.000 mennesker som bor i områdene rundt demningen har blitt evakuert etter at store vannmengder begynte å strømme nedover mot to landsbyer, ifølge AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt