P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 22:52

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:09

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad.
Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer.
Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stadig, dyrereå bo på , hotelli , hovedstaden
P4 - 27 Feb 20 kl. 18:13

Terrorplaner mot hotell i Kenya

USA advarer nå mot det som skal være terrorplaner mot et større hotell i Nairobi i Kenya. Utenriksdepartementet ber nå amerikanske statsborgere være forsiktig. Det er ikke kjent hvilket hotell det er snakk om, men ifølge NTB antas det å være et populært hotell med turister og forretningsfolk..

E24 - 17 Mar 20 kl. 13:57

Dollar og euro nesten to kroner dyrere enn ved nyttår

Nordmenn må betale stadig mer for dollar og euro etter en fullstendig kronekollaps de siste ukene. Bare siden nyttår har både euroen og dollaren blitt nesten to kroner dyrere..

Dagbladet - 22 May 20 kl. 19:40

- Heroin billigere enn hasj

Aldri har hasjen vært dyrere på gata i hovedstaden. Nå frykter =Oslo og medlemmer av gatemiljøene at prisene vil føre til at unge prøver sterkere stoffer..

P4 - 29 Apr 20 kl. 15:17

Tror på dyrere flybilletter

Widerøe tror de nye smittevernreglene for flybransjen vil gjøre billetene dyrere. Blant annet krever veilederen, som kom i går, at det skal være et tomt sette mellom passasjerene, som gjør at Widerøe mister halvparten av kapasiteten på sine fly. - Det vil bety dyrere billetter og færre avganger, skriver Widerøe i en pressemelding..

NRK - 07 Mar 20 kl. 14:15

Hotell kollapsa søraust i Kina

Eit hotell har kollapsa i Quanzhou i Kina, melder South China Morning Post. Det er eit femetasjers hotell som har kollapsa. 16 menneske skal ha blitt funne, men redningsmannskap jobbar med å finne folk..

P4 - 11 May 20 kl. 08:14

Dyrere mat i april

Maten ble dyrer i Norge i april. Konsumprisindeksen steg 0,4 prosent fra mars, og størst var økningen på matvarer, med én prosent, viser nye tall fra statistisk sentralbyrå. Særlig frukt og grønnsaker har blitt dyrere, med rundt fem prosent.

P4 - 28 Dec 19 kl. 07:39

Pass blir dyrere

Pass blir dyrere i Norge fra 1.januar og vil nå koste 570 kroner for voksne og 342 for barn under 16 år. Regjeringen varslet i høst at prisene på pass kom til å bli hevet, men ikke hva den nye prisen ville bli.

E24 - 02 Feb 20 kl. 08:02

Tror Oslo-boliger ble tre prosent dyrere på 31 dager

Meglersjefer melder om sterk rift på visning i hovedstaden i januar. Nå øynes en tradisjonstro «nyttårsrakett» for prisene..

Klartale - 25 Sep 19 kl. 12:44

Flyktet fra hotell med stank og mugg

Norges VM-utøvere byttet hotell i Qatar..

P4 - 02 Aug 19 kl. 10:43

Mener rapper må bo på hotell

USA krever nå at Asap Rocky får bo på hotell i stedet for fengsel i Sverige i påvente av en eventuell dom. Den amerikanske ambassaden sendte denne uken et brev med hotell-kravet til Sveriges riksadvokat, skriver Expressen. Påtalemyndigheten svarer at det ikke fungerer slik i Sverige.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mann kvalt til døde av politiet i USA

En ubevæpnet afroamerikansk mann fra Minneapolis i USA er død etter å ha blitt kvalt av politiet under en arrestasjon i går. En politibetjent la mannen i bakken og plasserte kneet sitt på mannens hals, etter at han angivelig skal ha motsatt seg arrestasjon. Hendelsen ble filmet av forbipasserende og man kan høre at mannen gjentatte ganger roper om hjelp og ikke får puste.

P4 - 45 minutter siden

Store vannskader etter hærverk

Hærverket som ble utført på Solvang skole i Innlandet fredag har blitt taksert til over en halv million kroner. Skolen har fått store vannskader, etter at noen trolig fylte en vask inne med papir og skudde på kranen, skriver lokalavisen GD. To øvingslokaler ble hardest rammet..

P4 - 1 time siden

Mann dømt for voldtekt

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten i 2018. Han dømmes samtidig til å betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning.

P4 - 1 time siden

Leter etter person er skutt i foten

En person skal være skutt i beinet ved Skårer i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor offeret er, og leter nå etter vedkommende. Hendelsen skal ha skjedd ved Åsen skole, og politiet har sikret stedet.

P4 - 2 timer siden

Dortmund tapte mot Bayern

Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 0-1 mot Bayern Munchen i toppoppgjøret i tysk bundesliga i kveld. Haaland hadde flere store muligheter, men klarte ikke å omsette de til mål. Den norske fotballstjernen haltet av banen med en liten skade 20 minutter før kampslutt..

P4 - 2 timer siden

Nedtur for sportsbransjen i første kvartal

Sportsbransjen legger bak seg en svært tøff vinter. Salget av sportutstyr over disk falt med over 12 prosent i første kvartal i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er det største fallet bransjen noensinne har registrert, ifølge Norsk Sportsbransjeforening.

P4 - 2 timer siden

- KrF bør vurdere å gå ut av regjering

Flere politikere i KrF tar til orde for å gå ut av regjering etter det historiske nederlaget i Stortinget i dag. En av dem er fylkesleder i Troms og Finnmark, Truls Olufsen-Mehus. Til TV2 sier han at han føler seg forrådt av Høre og Venstre, og anklager dem for å ikke overholde Granavold-plattformen.

P4 - 2 timer siden

Roser forbud mot gentesting av barn

Forbrukerrådet applauderer forbudet om å nekte foreldre å genteste barna sine utenfor helsevesenet. Et samlet storting har nå bedt regjeringen fremme et slikt forslag. Rådet mener kommersielle gentester kan være helseskadelig og krenke barnets rett til privatliv.

P4 - 3 timer siden

Bioteknologirådet støtter liberalisering

Bioteknologirådet roser det historiske vedtaket i Stortinget i dag. Mange av de etiske dilemmaene ble godt belyst og politikerne har argumentert godt for avgjørelsene, sier leder i rådet Ole Frithjof Norheim i en pressemelding. Norheim avslutter med å si at rådet også har sett behovet for en modernisering av dagens regelverk..

P4 - 3 timer siden

WHO urolig for høy spredning i flere land

Verdens helseorganisasjon roper varsko om koronaviruset som fortsetter å spre seg i høyt tempo i flere søramerikanske land. Ifølge organisasjonen akselererer viruset fremdeles i Brasil, Peru og Chile. Helseorganisasjonen gikk nylig ut og sa at kontinentet er blitt det nye episentert for koronapandemien.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt