P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 23:13

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:09

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad.
Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer.
Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stadig, dyrereå bo på , hotelli , hovedstaden
Klartale - 25 Sep 19 kl. 12:44

Flyktet fra hotell med stank og mugg

Norges VM-utøvere byttet hotell i Qatar..

P4 - 02 Aug 19 kl. 10:43

Mener rapper må bo på hotell

USA krever nå at Asap Rocky får bo på hotell i stedet for fengsel i Sverige i påvente av en eventuell dom. Den amerikanske ambassaden sendte denne uken et brev med hotell-kravet til Sveriges riksadvokat, skriver Expressen. Påtalemyndigheten svarer at det ikke fungerer slik i Sverige.

Dagbladet - I førrgår: 14:06

Høygafler og tomler opp for dyrere bensin

Fem kroner dyrere bensin til fordeling for folk flest? Den omstridte klimaavgiften kan nå bli en realitet..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 13:43

Byen synker - må flytte hovedstaden

Byen vokser raskt. Samtidig synker stadig mer av den under havnivå..

NRK - 12 Oct 19 kl. 19:02

Hotell raste sammen i USA – en døde

Et hotell som var under oppføring har rast sammen i New Orleans. En person er død, melder nyhetsbyrået AP. Tre personer er savnet og 18 er skadet..

E24 - 07 Jul 19 kl. 13:55

Kronekursen holder seg svak: Avgjørende for norske hotell

– Det ligger an til fortsatt svak krone og det gir grunn til optimisme, fordi det gjør det rimeligere for utlendinger å komme hit, og dyrere for nordmenn å dra til utlandet, sier kommunikasjonsdirektør Merete Habberstad i NHO Reiseliv..

P4 - 02 Jul 19 kl. 08:44

Hotell-rekord i mai

Det er satt hotell-rekord i Norge. For første gang er det målt over to millioner overnattinger ved norske hoteller i mai. Det var en økning på 9,5 prosent, sammenlignet med mai i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 21:08

Dyrere duppeditter, men billigere BH-er i netthandelen

Små kjøp av varer fra utenlandske nettbutikker kan bli litt dyrere med regjeringens foreslåtte endringer. Men kleshandelen blir stort sett billigere..

NRK - 10 Jul 19 kl. 09:24

Dyrere forsikring for el-biler

Forsikringsselskap mer enn dobler forsikringsprisene på elbiler, som har en skadefrekvens som er nesten 50 prosent høyere enn fossilbiler, melder NTB. Skadene er rundt 35 prosent dyrere å reparere enn på fossilbiler, som også påvirker prisøkningen..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 11:27

Norges VM-utøvere byttet hotell: – Det var fryktelig uhygienisk

Den norske friidrettsleiren var så misfornøyd med forholdene på hotellet i VM-byen i Qatar at de valgte å bytte hotell umiddelbart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 1 time siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 1 time siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 2 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 2 timer siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 2 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 3 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 4 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 4 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt