VG > Innenriks

Thursday, 18 August, 07:11

VG - 03 nov 21 kl. 13:11

Støre vil «reparere» forholdet til Sverige

KØBENHAVN (VG) statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener der er nødvendig å reparere forholdet til Sverige etter pandemien. Derfor blir Stockholm reisemålet for han første offisielle utenlandstur..
Les mer på VG


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Sverige, Stockholm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, vil, reparere, forholdet, til, Sverige
Klartale - 29 jul 22 kl. 06:30

Unge i Ukraina har ravefest mens de rydder i ruiner

Mer enn 200 unge ukrainere har funnet en ny måte å hjelpe landet sitt. De jobber for å rydde opp og bygge opp igjen det som ble ødelagt av soldater fra Russland.Det samme skjer hver dag.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 13 okt 21 kl. 16:18

Habilitetsvurdering

Jonas Gahr Støre opnar for ei ny habilitetsvurdering forholdet sitt til kronprinsparet på grunn av det personlege forholdet til dei, skriv NTB. Som den nye statsministeren i landet, blir Støre tettare på å avgjere kva slags økonomisk støtte dei kongelege skal få. Men forholdet han har til kronprinsparet er ikkje eit habilitetsforhold, er Støre si vurdering i dag.

Klartale - 29 jul 22 kl. 09:06

Xi advarte Biden mot å utfordre Kina

Xi er president i Kina. Biden er president i USA. De to skal ha snakket sammen på telefon torsdag.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:54

Ber om momsfritak på reparasjoner

Forbrukerrådet ber myndighetene om å innføre momsfritak på reparasjoner. De mener det vil gjøre det mer attraktivt å reparere enn å kjøpe nytt. – For oss kommer det ikke som en overraskelse at pris fortsatt en den desidert vanligste årsaken til at forbrukere ikke reparerer produktene sine.

NRK - 24 sep 21 kl. 02:14

– Vil ta tid å reparere båndene

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at det kommer til å ta tid å reparere båndene til Frankrike i kjølvannet av den bitre konflikten om en ubåtkontrakt. – Vi erkjenner at det kommer til å ta tid og hardt arbeid, og det kommer til å bli bevist ikke bare med ord med også handlinger, sa Blinken..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:40

Vil bedre forholdet til Russland

Støre-regjeringen varsler opprustning i nord. Men forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) vil også pleie forholdet til Russland. I dag og i morgen deltar Enoksen på sitt første forsvarsministermøte i Nato, bare en uke etter at den nye Ap-Sp-regjeringen tiltrådte.

NRK - 02 mar 22 kl. 17:21

Kreml seier forholdet til Tyskland er øydelagt for godt

Tyskland si avgjerd om å utsetta opninga av gassrøyrleidningen Nord Stream 2 på ubestemt tid har øydelagt forholdet mellom Moskva og Berlin, ifølge Kreml. Det skriv NTB. Ei talskvinne for russisk UD seier at avgjerda om å stansa prosjektet vil skada forholdet mellom Russland og Tyskland for godt.

NRK - 21 mar 22 kl. 09:21

USA sender Patriot-raketter til Saudi-Arabia

USA har sendt en betydelig mengde Patriot-raketter til Saudi-Arabia. Ifølge nyhetsbyrået AP forsøker president Joe Biden å reparere forholdet mellom landene. Patriot er et luftvernsystem som blant annet kan brukes til å skyte ned raketter.

Klartale - 01 aug 22 kl. 06:30

Fra mandag kan enda flere barn og unge få penger til briller

Flere familier med barn og unge skal få hjelp penger til briller. Det har regjeringen bestemt. Det gjelder fra og med mandag.

Fler nyheter fra VG

VG - 13 timer siden

Fikk bot etter eggplukking på naturreservat: – Boten er for mild

I siste halvdel av mai forsvant omkring 1200 hettemåkeegg fra minst 411 reder på Geitholmen i Bærum. Politiet hevder saken er grundig gjennomgått, men fugleekspert Sindre Molværsmyr og NOAH mener straffen tyder på det motsatte..

VG - 18 timer siden

Brukte kokain, ecstasy og marihuana: 30 vernepliktige gardister dimitteres

Bakgrunnen er en privat sommerfest der fem vernepliktige innrømmer å ha brukt narkotika. I ettertid har 25 andre også stått frem..

VG - 16 timer siden

Ber Norge hjelpe med å finne Putins ofre

ARENDAL (VG) – Det er en utrolig tragedie folk står i. De har slektninger de ikke vet om lever eller er døde, eller hvor de er, sier Ine Eriksen Søreide (H)..

VG - 18 timer siden

Ustabilt vær i vente over hele landet

Sensommeren byr ofte på skiftende vær, med en blanding av byger og sol. De neste dagene vil preges av slikt skiftende vær over hele landet..

VG - 19 timer siden

MDG-stortingsrepresentant Rasmus Hansson: Håper på lederkamp

ARENDAL (VG) Stortingsrepresentant for MDG Rasmus Hansson sier til VG at han håper det kommer flere motkandidater til ledervervet i partiet..

VG - 19 timer siden

Lan Marie Berg vil ikke stille som partileder

ARENDAL (VG) Stortingsrepresentant for MDG Lan Marie Nguyen Berg sier til VG at hun ikke ønsker å stille som partileder, men at hun gjerne stiller opp i ledelsen..

VG - 22 timer siden

Une Bastholm gir seg som MDG-leder

ARENDAL (VG) Une Bastholm (36) gir seg som leder i MDG. Arbeidsbelastningen har vært for stor, skriver hun selv på Facebook..

VG - 22 timer siden

Opplysninger til VG: Une Bastholm gir seg som MDG-leder

ARENDAL (VG) Une Bastholm (36) gir seg som leder i MDG, melder Filter Nyheter onsdag. Ifølge VGs opplysninger stemmer dette..

VG - 23 timer siden

Rundt 1300 nye lærere ut i streik: – Streikeviljen er stor

Om lag 1300 nye lærere i 14 fylkeskommuner går ut i streik fra mandag av. Utdanningsforbundet sier at de belager seg på en langvarig streik..

VG - 23 timer siden

Rundt 1300 nye lærere ut i streik

Om lag 1300 nye lærere i 14 fylkeskommuner går ut i streik fra mandag av. – Streikeviljen er stor, sier leder av utdanningsforbundet Steffen Handal..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com