NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:30

NRK - 11 Mar 18 kl. 16:22

Støre mener Solberg er «dønn feig»

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Erna Solberg er dønn feig når hun ikke setter foten ned for Sylvi Listhaug. En rekke Høyre-topper oppfordrer Listhaug til å beklage et Facebook-innlegg om at Ap setter terroristers rettigheter over nasjonens sikkerhet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Sylvi Listhaug, Høyre, Listhaug, Facebook, Ap, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, mener, Solberger , dønn, feig
Hegnar.no - 27 Aug 18 kl. 17:20

Opposisjonen mener Solberg feilinformerte

Statsminister Erna Solberg (H) har gjennom to og et halvt år gitt et feilaktig bilde av arbeidet med terrorsikring, mener SV..

NRK - 23 Feb 18 kl. 05:29

Solberg: – Stortinget må rydde opp

Statsminister Erna Solberg (H) mener det er viktig for politikkens omdømme at Stortinget rydder opp i byggeskandalen, skriver Dagbladet. – De har mye de må gjøre nå, sier Solberg til avisen..

NRK - 12 Mar 18 kl. 04:33

Solberg ut mot vaksinemotstandere

Erna Solberg (H) mener foreldre som sier nei til vaksine utsetter egne og andres barn for fare. Statsministeren ble selv smittet av meslinger da hun var ni måneder gammel, skriver VG. På det meste hadde Solberg 43 i feber..

NRK - 10 Aug 18 kl. 19:51

Solberg vil svare om Sandberg

Politiske kommentatorer mener Sandbergs Iran-ferie setter Solberg-regjeringen i fare. Statsminister Erna Solberg (H) sier til NRK at hun vil kommentere Sandberg-saken på mandag..

Hegnar.no - 11 Jun 18 kl. 11:15

Erna Solberg mener de rødgrønne var idéløse

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg mener Ap, SV og Sp var idéløse og svarte på alle problemer med «mer penger». Selv vil hun jakte på bedre resultater..

P4 - 23 Feb 18 kl. 08:19

- Må rydde opp i byggeskandalen

- Det er viktig for politikkens omdømme at Stortinget rydder opp i byggeskandalen. Det mener statsminister Erna Solberg, skriver Dagbladet. Sprekken i byggeprosjektet er nå estimert til 2,3 milliarder kroner.

Hegnar.no - 13 Sep 18 kl. 06:15

Solberg mener Aps jobbmål var lite ambisiøse

Statsminister Erna Solberg (H) mener Ap kom med uambisiøse mål om å skape nye jobber i valgkampen i fjor. Selv viser hun til 44.000 nye jobber det siste året..

NRK - 11 Oct 18 kl. 19:14

Solberg sier unnskyld

Statsminister Erna Solberg mener det er riktig at Tolga kommune beklager til brødrene fra Tolga som ble satt under vergemål. – Jeg synes det er riktig at man lokalt sier unnskyld. Jeg mener vi må gjøre det fra alle myndigheters sider i dag, sier Solberg..

NRK - 14 Mar 18 kl. 17:55

Støre spør om Solberg har kontroll

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener det er god grunn til å spørre om statsminister Erna Solberg har kontroll på justisministeren. Han viser til at Sylvi Listhaug skal ha nektet å slette Facebook-innlegget til tross for at Solberg ba om det, skriver NTB..

P4 - 22 Mar 18 kl. 08:42

- Regjeringen har ansvar for å redde samarbeidet

Statsminister Erna Solberg og regjeringen har ansvaret for at samarbeidet med Krf ikke lenger er på sitt beste. Det mener flere kilder i Krf, som Klassekampen har snakket med. De mener det er regjeringen med Solberg i spissen som må ta ansvar og bygge tilliten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 45 minutter siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 45 minutter siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 1 time siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 1 time siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..

NRK - 2 timer siden

India og Pakistans forhold anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..

NRK - 2 timer siden

Byrådslederen krever voldstiltak

Oslos byråds leder Raymond Johansen vil få bukt med ungdomsvolden i Oslo etter en rekke episoder med knivvold i byen den siste tiden. Johansen krever fire tiltak fra justisminister Tor Mikkel Wara, deriblant hardere straff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt