NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:56

NRK - 11 Mar 18 kl. 16:22

Støre mener Solberg er «dønn feig»

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Erna Solberg er dønn feig når hun ikke setter foten ned for Sylvi Listhaug. En rekke Høyre-topper oppfordrer Listhaug til å beklage et Facebook-innlegg om at Ap setter terroristers rettigheter over nasjonens sikkerhet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Sylvi Listhaug, Høyre, Listhaug, Facebook, Ap, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, mener, Solberger , dønn, feig
Hegnar.no - 27 Aug 18 kl. 17:20

Opposisjonen mener Solberg feilinformerte

Statsminister Erna Solberg (H) har gjennom to og et halvt år gitt et feilaktig bilde av arbeidet med terrorsikring, mener SV..

NRK - 23 Feb 18 kl. 05:29

Solberg: – Stortinget må rydde opp

Statsminister Erna Solberg (H) mener det er viktig for politikkens omdømme at Stortinget rydder opp i byggeskandalen, skriver Dagbladet. – De har mye de må gjøre nå, sier Solberg til avisen..

NRK - 12 Mar 18 kl. 04:33

Solberg ut mot vaksinemotstandere

Erna Solberg (H) mener foreldre som sier nei til vaksine utsetter egne og andres barn for fare. Statsministeren ble selv smittet av meslinger da hun var ni måneder gammel, skriver VG. På det meste hadde Solberg 43 i feber..

NRK - 10 Aug 18 kl. 19:51

Solberg vil svare om Sandberg

Politiske kommentatorer mener Sandbergs Iran-ferie setter Solberg-regjeringen i fare. Statsminister Erna Solberg (H) sier til NRK at hun vil kommentere Sandberg-saken på mandag..

Hegnar.no - 11 Jun 18 kl. 11:15

Erna Solberg mener de rødgrønne var idéløse

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg mener Ap, SV og Sp var idéløse og svarte på alle problemer med «mer penger». Selv vil hun jakte på bedre resultater..

P4 - 23 Feb 18 kl. 08:19

- Må rydde opp i byggeskandalen

- Det er viktig for politikkens omdømme at Stortinget rydder opp i byggeskandalen. Det mener statsminister Erna Solberg, skriver Dagbladet. Sprekken i byggeprosjektet er nå estimert til 2,3 milliarder kroner.

Hegnar.no - 13 Sep 18 kl. 06:15

Solberg mener Aps jobbmål var lite ambisiøse

Statsminister Erna Solberg (H) mener Ap kom med uambisiøse mål om å skape nye jobber i valgkampen i fjor. Selv viser hun til 44.000 nye jobber det siste året..

NRK - 11 Oct 18 kl. 19:14

Solberg sier unnskyld

Statsminister Erna Solberg mener det er riktig at Tolga kommune beklager til brødrene fra Tolga som ble satt under vergemål. – Jeg synes det er riktig at man lokalt sier unnskyld. Jeg mener vi må gjøre det fra alle myndigheters sider i dag, sier Solberg..

NRK - 14 Mar 18 kl. 17:55

Støre spør om Solberg har kontroll

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener det er god grunn til å spørre om statsminister Erna Solberg har kontroll på justisministeren. Han viser til at Sylvi Listhaug skal ha nektet å slette Facebook-innlegget til tross for at Solberg ba om det, skriver NTB..

P4 - 22 Mar 18 kl. 08:42

- Regjeringen har ansvar for å redde samarbeidet

Statsminister Erna Solberg og regjeringen har ansvaret for at samarbeidet med Krf ikke lenger er på sitt beste. Det mener flere kilder i Krf, som Klassekampen har snakket med. De mener det er regjeringen med Solberg i spissen som må ta ansvar og bygge tilliten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 15 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 15 minutter siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..

NRK - 1 time siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 1 time siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 1 time siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt