NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 05:21

NRK - 10 okt 21 kl. 19:03

Støre: Har ikkje ringt nokon enno

Trass spekulasjonar om statsrådsnamn og postar, seier Jonas Gahr Støre at han ikkje har tatt ein einaste telefon enno. På Sognsvann i Oslo ynskjer Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik å fortelje NRK om arbeidslivspolitikken til den nye regjeringa etter at dei fredag vart einige med Senterpartiet om ein ny politisk plattform. At Støre har med seg Tajik som har tung erfaring frå dette politikkområdet som er svært viktig for Arbeidarpartiet, gjev også grunnlag for å stille spørsmål om regjeringskabalen. Er du den nye arbeids- og sosialministeren? – Det er det berre Jonas Gahr Støre som veit, svarar Tajik.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Sognsvann, Oslo, Hadia Tajik, NRK, Senterpartiet, Støre, Tajik, Arbeidarpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: StøreHar , ikkje, ringt, nokon, enno
NRK - 09 okt 21 kl. 12:58

Støre skal starte å ringe statsrådar

På spørsmål om kommande statsminister Jonas Gahr Støre har starta å ringe aktuelle statsrådar, svarar han: – Ja, vi er i den etappen no. Når vi drog frå Hurdal i går var vi klare på at Ap og Sp kan danne regjering saman. Det står att litt utskriving og kvalitetssikring, og då har vi også snakka denne veka om korleis vi lagar eit godt lag, seier Støre til NRK.

NRK - 22 okt 21 kl. 10:38

Bø-ordførar tek oppgjer

Ordførar i Bø i Vesterålen, Sture Pettersen (H), er skuffa over at ikkje alle som har meld flytting til kommunen har vore til stades. Etter at kommunen i 2019 senka eigedomsskatten frå 0,8 til 0,35 prosent var det fleire som melde flytting til kommunen. No seier ordføraren at det er nokon av dei han ikkje har sett snurten av.

NRK - 14 okt 21 kl. 09:13

Kongsberg kyrkje held opent

– I dag kjem vi til å opne kyrkja her på Kongsberg for alle som vil komme hit, som treng ein plass å vere, nokon å snakke med, nokon å vere saman med, tenne eit lys eller sitje og vere stille. Det seier sokneprest på Kongsberg, Reidar Aasbø, til NRK. Aasbø er også ein del av kriseteamet, og har jobba med å ta imot og varsle dei nærmaste pårørande.

NRK - 04 nov 21 kl. 09:24

Trur nokon sette inn skarpe skot

Våpenansvarleg på filmsettet der Halyna Hutchins vart skoten og drepen, mistenkjer at nokon sette inn skarp ammunisjon i våpenet som Alec Baldwin fyrte av. – Kven gjorde det og kvifor, er det sentrale spørsmålet. Ingen kunne ha føresett eller trudd at nokon ville bringe skarp ammunisjon på settet, seier våpenansvarlege Hannah Gutierrez Reed i ei fråsegn som advokaten hennar Jason Bowles har gitt ut.

NRK - 02 okt 21 kl. 13:06

Ber helsepersonell vaksinere seg

Den britiske helseministeren Sajid Javid ber helsepersonell som ikkje vil ta koronavaksina, kome seg ut og finne seg ein annan jobb. Fristen for å vere fullvaksinert er 11. november.

NRK - 25 jun 21 kl. 16:58

IAEA: Manglar svar frå Iran

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) seier dei ikkje har fått svar frå Iran om mogleg forlenging av ein avtale om inspeksjon av atomanlegget i landet. Avtalen gjekk ut torsdag. I ei fråsegn skriv IAEA at leiaren i byrået Rafael Grossi skreiv til iranske styresmakter om saka 17.

NRK - 28 sep 21 kl. 10:47

Etterforskar eksplosjon i Sverige

Politiet i Göteborg seier dei ikkje ser naturlege årsakar til at eksplosjonen og brannen i byen tysdag morgon. Dei utelukkar ikkje at det som eksploderte kan ha blitt plassert ut på staden. På ein pressekonfranse sa dei at dei ikkje kjente til noko trusselbilde mot nokon av dei som budde i huset der eksplosjonen skjedde..

NRK - 07 okt 21 kl. 19:00

Store nettproblem – NRK ramma

Det er i kveld mange som opplever store nettproblem. Det rammar blant andre NRK.no og VG.

NRK - 13 okt 21 kl. 18:02

Putin: vil ikkje skjerme Muratov

Russlands president Vladimir Putin åtvarar om at fredsprisvinnaren Dmitrij Muratov ikkje vil bli skjerma dersom han verte stempla som utanlandsk agent. – Om han ikkje bryt russisk lov, og om han ikkje gir ein grunn til å bli erklært som utanlandsk agent, så vil han ikkje bli det heller, seier Putin. Samstundes åtvarar han journalistar som prøvar å gøyme seg bak Nobels fredspris og bruke det som eit skjold for å bryte russisk lov..

NRK - 22 okt 21 kl. 16:08

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt