NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:18

NRK - 25 Mar 19 kl. 05:44

Største redningsaksjonen på lenge

Pressekontakt i Hovedredningssentralen på Sola, Einar Knutsen, sier helgens redningsaksjon er den største siden Alexander Kielland-ulykken på begynnelsen av 1980-tallet. Viking Sky mistet motorkraft, og lasteskipet Hagland Captain fikk motorstopp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hovedredningssentralen, Sola, Knutsen, Alexander Kielland, Sky, Hagland Captain

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Største, redningsaksjonen, lenge
Aftenposten - 26 Mar 19 kl. 10:14

Det offentlige betaler hele redningsaksjonen

Reder Torstein Hagen får neppe noen regning etter den gigantiske redningsaksjonen på Hustadvika..

Dagbladet - 05 Apr 19 kl. 19:15

Dopet ned grotteguttene da de ble reddet ut av dykkere

- Jeg forventet at de to første barna skulle drukne og at vi så måtte gjøre noe helt annet for å få dem ut, sier en av legene som deltok i redningsaksjonen..

NRK - 17 Jan 19 kl. 21:44

Redningsaksjonen er avslutta

Politiet melder at redningsaksjonen etter skredet i Geiranger i ettermiddag er avslutta. Det vart først meldt at to bilar kunne vere i skredet, men etter fleire timar med søking er konklusjonen at det ikkje er teikn til at nokon vart tatt av skredet..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 19:14

Stabæk avanserte: 18-åring tomålshelt i cupfest

For første gang var Heming med i første runde av cupen. Og lenge gjorde de cuplivet mer surt enn ventet for Stabæk..

VG - 08 Nov 18 kl. 18:38

Forsvarsministeren om fregatt-havariet: Lettet over mindre personskader

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen legger mest vekt på at redningsaksjonen har gått bra i sin første kommentar om fregatt-havariet. Han sier det er for tidlig å si noe om årsak..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 15:12

- Redningsaksjonen kan pågå hele morgendagen

Cruiseskipet «Viking Sky» har fått motorproblemer og driver utenfor Fræna. 9 personer er skadd..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 15:12

- Redningsaksjonen kan pågå hele søndag

Cruiseskipet «Viking Sky» har fått motorproblemer og driver utenfor Fræna. 10 personer er skadd - 3 alvorlig..

VG - 08 Nov 18 kl. 18:38

Den havarerte fregatten fikk stor flenge i skroget

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen legger mest vekt på at redningsaksjonen har gått bra i sin første kommentar om fregatt-havariet. Han sier det er for tidlig å si noe om årsak. Men den 134 meter lange fregatten har fått en kraftig flenge i skroget..

Dagbladet - 24 Mar 19 kl. 20:41

Pilotenes egne bilder fra den dramatiske redningsaksjonen

Kjempet mot naturkreftene natta gjennom for å bringe passasjerene trygt i land..

NRK - 10 May 19 kl. 18:58

Ny forskning om lynet

For første gang har forskare klart å rekonstruere et naturfenomen som lenge var helt ukjent. Det kan gi oss svar på hvordan et lyn starter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 5 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 6 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 6 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 7 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt